در آستانه اجرای طرح حذف یارانه ها، مقامات رژیم از عواقب آن به وحشت افتاده اند

در آستانه اجرای طرح ضد مردمی هدفمند کردن یارانه ها، قائم مقام وزارت اطلاعات، بالاترین مقام امنیتی دیکتاتوری آخوندی به صحنه آمد و با ابراز نگرانی از پیامدها و واکنش مردم در قبال آن گفت باید برای مقابله با آن برنامه ریزی کنم.

به گزارش ایلنا، 27مهر، مجید علوی قائم مقام وزارت آدمکش اطلاعات آخوندی در اجلاس شورای دستگاه نظارت نظام، گفت:

دشمن خیلی در این زمینه تلاش و برنامه‌ریزی کرده است و حتی در این موردگزارش‌های روز شمار تهیه کرده است، لذا ما وظیفه داریم در تسهیل هدفمند کردن یارانه‌ها و مقابله با فساد برنامه‌ریزی کنیم.

این مقام امنیتی دیکتاتوری آخوندی افزود: «امروز دشمن تلاش خود را در عرصه اقتصادی گذاشته است؛ آنها تحریم‌ها را وضع کردند تا جلوی چرخ اقتصاد را بگیرند و در همین راستا ما ناچاریم تا حدی از ضوابط تعریف شده فراتر رویم و در این زمینه نیاز به راهکار جامع و چارچوب مشخص داریم که اگر وجود نداشته باشد موجب فساد می‌شود. اگر برای مقابله با تحریم‌ها برنامه‌ریزی می‌کنیم برای مقابله با فساد باید برنامه‌ریزی کنیم».

آخوند مصلحی وزیر اطلاعات دیکتاتوری آخوندی هم گفت که پیش بینی های لازم به منظور برخورد با اخلالگران صورت گرفته است.