بیست و هشتمین جشنواره فیلم فجر در غیاب هنرمندان شناخته شده و یاوه های دست اندرکاران

بیست و هشتمین جشنواره فیلم فجر امسال در حالی برگزارشد که بسیاری از هنرمندان سینما و تئاتر در داخل کشور آن را تحریم کرده اند.
در این جشنواره که با کارچرخانی جواد شمقدری معاون امور سینمایی احمدی نژاد تشکیل شد وی به توجیه اعتراض کارگردان و هنرمندان سینمایی  پرداخت و گفت: « نزدیک به 34 داور کار خود را آغاز کردند و این روزها عنوان می‌شود عده‌ای آمده‌اند و عده‌ای هم نیامده‌اند که این طبیعی است و گاهی تا دقایق آخر هیات داوران قطعی نمی‌شود و زمانی که خود من داوری جشنواره‌ی دهه‌ی فجر را عهده‌دار بودم بارها این اتفاق می‌افتاد و ممکن بود بعضی‌ها به خاطر حضور در مجامع خارجی نتوانند در آن جمع باشند که این حضور برای فیلمساز ایرانی یک ارزش محسوب می‌شود».
وی که خود از سانسورچیان منفور دستگاه به اصطلاح هنری خامنه ای است به صورتی مضحک به ماستمالی سانسور شدید دامنگیر سینمای کشور پرداخت.  به گزارش خبرگزاری حکومتی ایسنا(4بهمن88): «وی با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری در خصوص تاسیس کُرسی آزاد‌اندیشی در دانشگاه‌ها خاطرنشان کرد: اگر قرار است چنین مساله‌ای در دانشگاه‌ها باشد تمام حوزه‌های مرتبط با تفکر و اندیشه از جمله سینما می‌تواند حضور داشته باشد و این اتفاق با اعتماد، مشارکت و همدلی ـ که این روزها در سینمای ما کم شده ـ می‌توان مسیر را طی کرده، برگردیم و آن را اصلاح کنیم».
در این مراسم همچنین سید محمد حسینی وزیر ارشاد احمدی نژاد سخنرانی کرد و با بافتن یاوه هایی خبر از ادامه سیاستی داد که سینمای کشور را به نابودی کشانده است. وی گفت: « سینمای ایران با انقلاب متولد و با اعتلاء دین اسلام دوباره احیا شد و ایران را اگر با شعر می‌شناسند، انقلاب اسلامی را با سینما می‌شناسند. این نظام نشات گرفته از انبیاست و سینمای ایران وجاهتش را مدیون نجابتش است».