برگردان از سایت ایلاف- اول دسامبر
اپوزیسیون ایران مقامات رژیم ایران را متهم کرد که آن دسته از کارگزارانش در برنامه اتمی که از سیاستهای رژیم فاصله می گیرند و یا برای فرار از کشور تلاش می کنند، را از بین می برد. بنا به گفته اپوزیسیون، خامنهای پیش از این به یک نیروی ویژه پاسداران، دستور داده بود به اینگونه تصفیه ها اقدام کند. چگونگی ترور یک دانشمند اتمی و سوء قصد به دیگری در دو روز پیش، این امر را اثبات می کند.
یک مقام مسئول در شورای ملی مقاومت ایران به أیلاف اطلاع داد بدنبال ترور دو تن از متخصصان دست اندر کار پروژه تسلیحات اتمی ایران، مقامات ایران متعاقبأ با انتشار زنجیره یی از خبرهای مجعول و متناقض و ایجاد یک دیوار دود، تلاش می کند از مشخص شدن عوامل و انگیزه ها و دلایل واقعی این ترورها جلوگیری کند. چیزی که از یک صحنه سازی از پیش طراحی شده خبر می دهد که با انبوهی ناشی گری و تناقض گویی و پخش اخبار ضد و نقیض تؤام است.
تهران، پریروز شاهد ترور یک دانشمند اتمی به نام ”مجید شهریاری” و سوء قصد به یک دانشمند دیگر به نام ”فریدون عباسی” بود. این دوکارگزار با دو بمب که به خودروهای آنها قبل از این که به دانشگاه بهشتی تهران جایی که در آن کار می کنند بروند، چسبانده شده بود. تلویزیون رسمی ایران گفت که عاملان دو عملیات سوار بر موتور سیکلت بودند و بمبها را به پنجره دو خودرو در حالی که آنها عازم محل کارشان بودند چسباندند. یک دانشمند دیگر که متخصص اتمی بود به نام ”مسعود علی محمدی” در ابتدای سالجاری ترور شد. گزارشهایی حاکی از این هستند که دوربینهای مراقبتی ویژه پلیس راهنمایی در اغلب خیابانهای تهران و بویژه در دو خیابانی که این دو عملیات در آن صورت گرفته وجود دارد. و توضیح دادند که این دوربینها به خوبی قدرت این را دارند که تا صدها ساعت فیلم ضبط کنند و بنابراین منطقی به نظر نمی رسد که این دو حادثه اتفاق افتاده باشد و این دوربینها ضبط نکرده باشند.
در حالی که دادستانی آخوندها و سرکرده نیروی انتظامی در تهران تصریح می کردند «هیچ مظنونی دستگیر نشده و کسی مسئولیت این حادثه را بر عهده نگرفته» خبرگزاری سپاه پاسداران موسوم به فارس، از «ترور دو استاد دانشگاه توسط مجاهدین» خبر داد. متعاقبأ با انتشار خبرهای «اصلاحی» و «تکمیلی» «آمریکا و رژیم صهیونیستی» را مسبب این ترورها خواند. دفتر احمدی نژاد این ترورها را به «صهیونیستهای تروریست وحامیان استکباری» نسبت داد و آن را در ارتباط با «اظهارات اخیر رئیس سازمان اطلاعات انگلیس (MI6 ) مبنی بر استخدام جاسوس و اعلان موضع جدید پارلمان اروپا درباره لزوم خارج شدن نام گروههای تروریستی ضد ایرانی از فهرست سیاه آمریکا» قلمداد کرد. وزیر کشور رژیم «سیا» و «موساد» را مسئول دانست. سایت شبکه خبر نوشت این ترورها بعد از شکست «آمریکا و رژیم صهیونیستی در از کار انداختن برنامه صلح آمیز هسته یی توسط ارسال ویروس استاکس نت» بوده است.
این مسئول مخالف در گفته های خود اضافه نمود در مورد یک متخصص اتمی دیگر به نام مسعود علی محمدی که سال گذشته به نحو مشابهی در مقابل منزلش به قتل رسید, وضعیت به همین منوال بود و بعد از انبوهی تناقض گویی و آسمان و ریسمان به هم بافتن به فاصله کوتاهی رژیم آن را به فراموشی سپرد و هیچ خبری از عاملان این قتل نشد!
وی تأکید کرد که خامنه ای پیش از این به یک نیروی ویژه پاسداران، دستور داده بود به محض اینکه از گردانندگان پروژه تسلیحات اتمی، علائمی از فاصله گرفتن از رژیم مشاهده شود یا احتمال خارج شدن آنها از کشور برود، باید به قتل برسند و مسئولیت آن به گردن مجاهدین و عوامل آمریکا و اسرائیل و «استکبار جهانی» انداخته شود. این دستور در مورد کسانی که نام آنها توسط مجاهدین افشا شده یا در قطعنامه تحریم ذکر شده است باید با شدت بیشتر اعمال شود.
نقش شهریاری و عباسی، در پروژه تسلیحات اتمی رژیم، پیش از این بارها توسط مقاومت افشا شده است. سرتیپ پاسدار ساجدی نیا از فرماندهان نیروی انتظامی گفت محافظت این دو نفر با وزارت دفاع بوده است (خبرگزاری مهر- 8 آذر). چیزی که نشان می دهد آنها در پروژه تسلیحات اتمی کار می کرده اند. این پروژه تحت نظر وزارت دفاع اداره می شود.
از سوی دیگر رژیم آخوندی که از تصویب قطعنامه پارلمان اروپا در حمایت از اشرف به شدت عصبانی و سرخورده است، با یک کارزار دروغپردازی، ازجمله نسبت دادن هواپیما ربایی و قتل متخصصان اتمی، به خیال خودش در صدد است، آثار آن قطعنامه را خنثی کند. قطعنامه، به اتحادیه اروپا دستور می دهد از آمریکا بخواهد مجاهدین را از لیست تروریستی خارج کند و از ملل متحد می خواهد افراد اشرف را فورأ تحت حفاظت قرار دهد.
مقامات ایران اشاره کرده بودند که مجاهدین خلق میخواستند یک هواپیمای ایران را در مسیرش از تهران به دمشق بربایند. رمضان شریف مسئول روابط عمومی سپاه قدس پاسداران گفت «کاری که مجاهدین خلق میکنند، در زمانی است که اتحادیه اروپا تلاش میکند اسم مجاهدین خلق را از لیست تروریستی حذف کند».
او افزود «از آّنجائیکه سفر احمدی نژاد به لبنان و سفر سعد الحریری نخست وزیر لبنان به تهران امیدهای موجودیت صهیونیستی را در منطقه بر باد داد، مقامات این موجودیت و آمریکا برای ایجاد فضای مطبوعاتی بواسطه منافقین بمنظور دور زدن این دو سفر تلاش میکنند»
این موضوع زمانی مطرح شد که خبرگزاری مهر وابسته به وزارت اطلاعات ایران اشاره کرد که این حادثه ساختگی بود و به نقل از سخنگوی شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی گفت « فرد متهم به هواپیما ربایی چیزی با خودش نداشت (نه سلاح سرد و نه سلاح گرم) و بنظر می رسد که برخوردش ناشی از بیماری روانی بود».
از سوی دیگر جوانی رئیس دایره سیاسی سپاه پاسداران انقلاب خشمگین از قطعنامه پارلمان اروپا مبنی بر درخواست حذف نام سازمان مجاهدین خلق از لیست تروریستی از واشنگتن، گفت رژیم ایران «با فعال کردن دیپلماسی عمومی خود در کنار دیپلماسی رسمی و نیز برگزاری تجمعها و سمینارها و کنفرانسها و جلسات روشنگری و آگاهی بخشی حول فعالیتهای مجاهدین خلق خواهد توانست حامیان تروریسم را در برابر افکار عمومی قرار دهد، و زمانیکه مجبور به پاسخ گفتن به سئوالات افکار عمومی بشوند نوبت ما خواهد رسید که تا وارد مرحله جدیدی بشویم و بتوانیم اسناد ومدارک موجود را برای دنبال کردن برخوردمان با باند منافقین به ارگانها و سازمانهای بینالمللی ارائه دهیم».
و در رابطه با اوضاع ارودگاه اشرف واقع در شمال بغداد مسئول در شورای ملی مقاومت ایران گفت که وزارت خارجه استرالیا دیروز خاطرنشان ساخته که سفیرش در عراق نگرانی کشورش را در رابطه با اوضاع اشرف و حضور عناصر وابسته به رژیم ایران در اطراف دروازهای اشرف بمنظور تأثیر گذاری روانی بر ساکنین آن که 3400 تن شامل هزار زن و کودک میباشند، به مقامات عراقی ابلاغ کرده است.
دولت استرالیا مخالفت خود را با همه موارد نقض حقوق بشر بیان نموده و نگرانی خود را در قبال وقایع اخیر و درگیریها در اردوگاه اشرف ابراز کرده است. و اشاره کرد که چندین هیئت به همین منظور به وزرا و مسئولین عراقی فرستاده که آخرین آن هیئتی از مقامات عالیرتبه در هشتم ماه جاری بود که فراخوان دولت استرالیا مبنی بر ضرورت احترام به حقوق بشر در رابطه با ساکنان ارودگاه را منتقل کردند و خاطر نشان ساختند که دولت عراق نبایستی هیچیک از ساکنان را به ایران تحویل دهد.
نمایندگان دولت استرالیا همچنین نگرانی جامعه استرالیا حول اوضاع ارودگاه اشرف را به مقامات عراقی منتقل ساختند دولت استرالیا همچنین نمایندگی سازمان ملل برای پشتیبانی درعراق (یونامی) را به مشارکت فعال در رابطه با کیس ارودگاه اشرف فراخوانده است.