گزارش ویژه ـ لاف اقتدار یا حضیض احتضار

دود و دم تبلیغاتی رژیم در بارة قدرت نظامیاش و لاف و گزاف دربارة تسلیحات پیشرفته اش به طور قابل ملاحظه ای افزایش یافته است. علت آن چیست؟
مانورها و رزمایشهای مختلف هوایی، دریایی و زمینی افزایش یافته. که طی آنها مقامهای رژیم ادعا میکنند که در ساخت تسلیحات پیشرفته و حتی مؤثرتر از انواع مشابه غربی و شرقی به پیشرفتهای محیرالعقول دست یافتهاند. ساخت انواع هواپیما، موشکهای مختلف با بردهای چند هزار کیلومتری، رادار 3هزار کیلومتری و… اما واقعیت چیست؟
از آنجا که برای دولتها و کارشناسان نظامی، لاف و گزافهای رژیم نمیتواند امر پوشیده یی باشد، پس هدف این تبلیغات میان تهی چیست و کیست؟
این روزها، لاف و گزافهای رژیم، چه به صورت برگزاری مانورها و رزمایشهای نظامی و چه به صورت ادعاهای سرکردگان سیاسی و نظامی رژیم اوج و شدت چشمگیری یافته است. آیا رژیم آخوندی با این لاف و گزافها میخواهد وانمود کند که آمادة به دست گرفتن زمام مدیریت جهان است؟ یا دست کم میخواهد بگوید که یک ابرقدرت منطقه ای است و جامعة بین المللی باید حق آن را در این رابطه بپردازد؟


نگاهی به برخی از این لاف و گزافها:

تلویزیون رژیم زیردریایی غدیر-890627: ”زیر دریا در تسخیر ارتش! 4 فروند زیردریایی پیشرفتة غدیر، ساخت صنایع دریایی وزارت دفاع، تحویل نیروی دریایی ارتش شد.”
پاسدار مصطفی محمدنجار دربارة زیردریایی ساخت رژیم موسوم به غدیر-890517: ” کلیة مراحل تحقیق و طراحی و ساخت این در وزارت دفاع داره انجام میشه. این زیردریایی قادر هستش که حمل بکنه، اژدر و موشکهای پر سرعت زیر سطحی رو.
تلویزیون رژیم: ”دریادار حبیب الله سیاری افزود، این نیرو امروز آمادگی دارد که در همة سواحل، دریاها، زیرسطح وروی سطح با اقتدار در مقابل تهدیدات دشمن ایستادگی کند.”
پاسدار وحیدی وزیر دفاع رژیم: ”موشک قیام یک بحمدالله تست شد و با موفقیت این موشک جدید و این کلاس جدید موشک، به موشکهای جمهوری اسلامی وارد شد. ”
تلویزیون رژیم890323،: ”امروز، پس از 20 سال تلاش و فعالیت خستگی ناپذیر با تشکیل 20 گروه موشکی متنوع در سراسر کشور این نیرو را قادر نموده است، اهداف و مواضع دشمن را، مورد اصابت قرار دهد.”
تلویزیون  رژیم-890601.: ”بعد از موشک قیام1 و پهباد کرار، امروز از شناور تندروی سراج1 و نسل جدید ذوالفقار، رونمایی شد. ”
رژیم: ”سراج، راکتانداز، قابل استفاده در مناطق گرمسیر.”
تلویزیون رژیم - شناورهای تندرو و موشک انداز-890602: ”تندرو تهاجمی و موشکانداز طراحی شده برای حمله به کشتیهای دشمن. اینها ویژگی شناوری است که با حضور وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح به بهرهبرداری رسید. شناور موشکانداز ذوالفقار. ”

حبیب الله سیاری فرمانده نیروی دریایی ارتش890517:
- ”استمرار حضور در آبهای آزاد باید وجود داشته باشد. نمایش اقتدار و توانمندی علمی و صنعتی مملکت در آبهای آزاد در میان تمام کشورهای جهان که در شمال اقیانوس هند حضور دارند، باید وجود داشته باشد. ”
- فیروزآبادی رئیس ستاد فرماندهی کل تهدید به زدن نیروگاه اتمی اسرائیل در صورت حمله به رژیم کرد
- یکی از فرماندهان سپاه پاسداران:‏‏100پایگاه نظامی آمریکا در منطقه زیر آتش ‏موشکهای زل زال ایران قرار دارند.‏
- صفاری فرمانده سابق نیروی دریایی سپاه: برای مقابله با هر ناو آمریکایی 100شناور جنگی در نظر گرفته‌ایم
- فدوی فرمانده نیروی دریایی سپاه: ناوهای آمریکایی و کشورهای بیگانه در رصد دائمی ما قرار دارند


سؤال: مادة این تهدیدها چیست؟ رژیم چه سلاحهایی در اختیار دارد که این چنین برای همة دنیا شاخ و شانه میکشد؟ به بعضی از سلاحهای مورد ادعای رژیم بپردازیم:


تانک ذوالفقار، لاف و گزاف میان تهی

1) سایت جوان 890615 - فرمانده نیروی زمینی ارتش گفت: در حال حاضر تانک ارتقا یافته ذوالفقار، تست میدانی را انجام می‌دهد و در آینده‌ای نزدیک رونمایی خواهد شد. امیر احمدرضا پوردستان فرمانده نیروی زمینی ارتش، در این رابطه گفت: تانک ذوالفقار در برخی اجزای سیستم کنترل آتش مشکلاتی داشت که در مدل ارتقاء یافته اخیر، برطرف شده است. در نسل جدید تانک ذوالفقار، سیستم هدایت آتش به‌روز و سامانه‌های لیزری هم روی آن نصب شده است که این ارتقا، توانمندیهای عملیاتی این تانک را تا حد زیادی بالا برده است.
وی افزود: تانک ذوالفقار اولین تانک تماما ایرانی است که ساخت آن در داخل کشور در سال 1374 توسط نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی و با اتکا به توان متخصصان داخلی انجام شد. این تانک تاکنون چندین مرحله ارتقا یافته و نسل‌های مختلفی از آن تولید شده است».
این لاف و گزافهای تبلیغاتی در بطن خود اعترافهای دردناکی را نهفته است:
15سال پیش رژیم با آب و تاب تبلیغاتی اعلام ساخت تانک ذوالفقار را کرد. این تانک ملغمهیی بود که با سرهم کردن دو سیستم روسی و امریکایی درست شده بود. اما براساس آنچه امروز پوردستان فرمانده نیروی زمینی ارتش گفته است، مشخص میشود این تانک تاکنون کارایی نداشته و با مشکلات عدیده ای روبرو بوده است.

لاف و گزاف در مورد پدافند هوایی و سامانة اس 300
به رغم این که رژیم از مدتها پیش پول کلانی را برای خرید سیستم موشکی اس300 به روسیه پرداخته و حساب زیادی روی آن در جهت مقابله با تهدیداتی که برای پروژه های اتمی خود احساس میکرد، باز کرده بود، اما روسیه در تضاد بین انتخاب رژیم و جامعة بینالمللی، مثل همیشه غرب و جامعة بینالمللی را انتخاب کرد و از فروش این سامانه به رژیم خودداری کرد.
رویتر 22/2/1389 گزارش داد: یک مشاور ارشد پرزیدنت اوباما گفت، آمریکا برای روسیه مشخص کرده است که تحویل سیستم ضد هوایی به ایران پیامدهای شدیدی نسبت به روابط آمریکا با مسکو بدنبال خواهد داشت.
رژیم به مصداق گربهیی که دستش به گوشت نمیرسید از زبان وزیر دفاعش پاسدار وحیدی، در چهارم مهرماه در مورد موشک های اس-300 گفت"بسیاری از کارشناسان ما در شرایط حاضر اصلاً موشک S300 را قبول ندارند" و مدعی شد که گویا رژیم خودش بهتر از آن را ساخته است! اما وی در روز 16 مهرماه در مصاحبه ای مجددا از روسیه تقاضا کرد تا این کشور موشک های  اس-300 را به ایران تحویل دهد.
روسیه اما این سیستم موشکی را که از رژیم دریغ کرده بود، پذیرفت که به ونزوئلا بفروشد. و رژیم که تا کنون میگفت نیازی به آن ندارد، ذوق زده اعلام کرد که میتواند آن را از طریق چاوز به دست بیاورد. اما در داخل رژیم این بحث مطرح است که اگر حتی روسیه اجازه دهد و چاوز نیز بپذیرد که این موشکها را به رژیم تحویل بدهد حق دلالی کلانی از رژیم بابت آن مطالبه خواهد کرد.

رادار 3هزار کیلومتری!
جالب این که پیش از این رژیم با تبلیغات بسیار مدعی بود که به پدافند برد بلند دست یافته است، اما اظهارات اخیر میقانی مبنی بر این که انشاءالله سامانه های پدافند هوایی برد بلند را در آینده نزدیک خودمان خواهیم ساخت، پتة تبلیغات قبلی رژیم مبنی بر اینکه به پدافند برد بلند دست یافته را، روی آب انداخت.
همچنین او مدعی است که رژیم به ساخت سامانه راداری با شعاع 3000 کیلومتر دست یافته و میگوید به این ترتیب تمام پرنده‌های اطراف کشور را با سطح راداری پائین شناسایی خواهیم کرد.

موشکهایی که رژیم مدعی ساختن آنهاست
در زمینة موشکی، رژیم مدعی ساختن موشکهایی با اسامی فارسی و عربی با سمت و سوی دجالگرانه مانند مانند سجیل2 / شهاب3 / موشک قدر1 / موشک فاتح / موشک کروز ضدکشتی رعد / موشک نصر1 / موشک سطح به سطح نور / موشک هوا به زمین کوثر و.... غیره است که تماماً مونتاژ و کپی برداری شده از موشکهای غربی و شرقی با تکنولوژی دهها سال پیش استو عبارتند از:
- موشک  فجر3 با برد 45کیلومتر ( 
 - موشک فجر 5 با برد 70کیلومتر
ـ موشک خیبر یک،  دارای بُرد متوسط.
 ـ موشک زلزال1 با برد 150کیلومتر که طول آن هشت متر ونیم  و وزن آن در زمان پرتاب سه و نیم تُن می‌باشد.
ـ  موشکهای  ضد تانک ساغر
ـ  همچنین هواپیمای شناسایی بدون خلبان 


موشک شهاب3
مهمترین موشک مورد ادعای رژیم موشکهای سری شهاب و بخصوص شهاب3 میباشد. موشک شهاب3 کپی برداری شده از موشک نودانگ-1 کره شمالی است. قرار بر این بود که رژیم اولین پارتی از این موشکهای نودانگ-1 را در اواخر سال 1372 دریافت کند. اما ارسال آن بخاطر فشار آمریکا به کره شمالی متوقف شد. نهایتا در سال 1375حداقل یک دوجین از این موشک ها از کره شمالی برای رژیم ارسال شد. سپس رژیم با کمک کارشناسان کره‌ای، چینی و روسی و با مهندسی معکوس و تغییرات روی موشکهای نودانگ-1 ، شروع به ساخت این موشک در مجتمع همت سازمان صنایع هوافضای وزارت دفاع  نمود.  در سال 1377 قسمت پوسته موشک شهاب3 بهمراه لانچر آن تولید شد و بقیه قطعات مونتاژ بودند.
اولین آزمایش این موشک در دیماه 1376 انجام شد، که ناموفق بود
آزمایش بعدی در مردادماه 1377 انجام گرفت رژیم آنرا موفقیت آمیز اعلام کرد. اما این موشک در هنگام آزمایش بعد از 100 ثانیه پرواز منفجر گردید.
رژیم 8 بار موشک شهاب3 را تست کرد و نهایتا در فروردین 1381 موشک شهاب 3 قابلیت تولید صنعتی یافت.
رژیم بطور مستمر برروی بهینه سازی موشکهای شهاب3 کار میکند تا برد این موشک را افزایش بدهد. هم اکنون با کاهش وزن کلاهک، برد اون رو به 1900 کیلومتر رسوندند و در یگانهای موشکی نیروی هوایی سپاه توزیع شده است.
یکی از آخرین طرح های بهینه سازی موشک شهاب3 جایگزینی سوخت جامد با سوخت مایع بود که شمخانی، وزیر دفاع سابق رژیم در خرداد ماه 84 به این نکته اشاره نمود.
خود رژیم مدعی است که شهاب3، 2هزار کیلومتر برد دارد، در حالی که سایر منابع میگویند 1300کیلومتر، کدام درست است؟
واقعیت این است که برد آن 1300 تا1500 کیلومتر است و توانایی حمل کلاهک 750 - 1000 کیلویی را دارد. اگر بخواهند برد آن را افزایش بدهند، لاجرم باید از وزن کلاهکش کم کنند و دستکم آن را به نصف برسانند، که طبعاً قدرت تخریب آن هم نصف میشود.»
نکتهٌ مهم در آزمایشات موشک شهاب3 شعاع خطای اصابت 5/2 تا 3 کیلومتری این موشک بود، لذا رژیم  به‌این نتیجه رسید که برای مؤثر ‌بودن علیه اهداف باید آنرا به‌ کلاهکهای شیمیایی و میکروبی مجهز کند.
ژنرال هنری اوبرینگ، مدیر آژانس دفاع موشکی آمریکا گفته شد پرتاب چنین موشکی با چنین خطایی  از نظر نظامی، منطقی به نظر نمی رسد. و نتیجهگیری کرد که توسعه موشک شهاب3  نمیتواند منوط به استفاده از کلاهک متعارف باشد.

تیغ دو دم مانورها و رزمایشهای رژیم
واقعیت این است که رژیم به خاطر نیاز مفرطش به قدرتنمایی و سرپوش گذاشتن بر ضعف و ترس مفرط خودش و بخصوص برای روحیه دادن به نیروهای ترسیده و وارفتة خودش، خیلی به این نمایشها احتیاج دارد، اما این مانورها و رزمایشها و رژههای قدرتنمایانه یکی از صحنه هایی است که ضعف و وضعیت فلاکتبار نظامی رژیم را برای دولتها و کارشناسان نظامی برملا میکند. کما این که در نمایشی از شلیک موشکها که رژیم با آب و تاب بسیار در تلویزیون خود نشان داد، تناقضات زیادی وجود داشت که از انظار پوشیده نماند. از جمله: تعداد موشکهایی که رژیم اعلام کرد شلیک کرده، 9 فروند بود. درحالیکه فیلم نمایش داده شده، تنها دو موشک شهاب-3 و پنج راکت زلزال و فاتح 110 را نشان میداد. با بالا بردن آمار و همچنین تبلیغ روی موشک شهاب 3، رژیم اینگونه میخواست وانمود کند که تمامی موشکها از نوع شهاب- 3 و یا مشابه آن بوده است. اما همانگونه که گفته شده، برد راکت زلزال و موشک فاتح 110 بسیار محدود است و اساسا کارایی بسیار محدودی دارند.
مکان پرتاب موشکها همان موقعیت شلیک موشک در رزمایش پیامبر اعظم در 12 آبان 87 بود، اما تعداد موشکهای بکار گرفته شده کمتر بوده است.
فیلمهای نمایش داده شده بسیار ضد و نقیض بوده اند. در یک فیلم 5 راکت و دو موشک شهاب3 را نشان میدهد ولی در صحنه های دیگر 4 راکت را نشان میدهد که همزمان 3 موشک شلیک شده و 1 موشک نیز شلیک نمی شود و مشخص است که بخشی از فیلم نشان داده شده از فیلمهای آرشیو میباشد.


رزمایش دریایی، ضعف و فلاکت نیروی دریایی رژیم
رژیم در اواخر فروردین 89 نیز؛ با سرو صدای زیاد یک نمایش و رزمایش 3روزه، تحت عنوان «رزمایش دریایی» در خلیج فارس بهراه انداخت، این یک اقدام تبلیغاتی و از نظر نظامی فاقد ارزش بود که در آن هیچ پدیدة جدیدی وجود نداشت. آنچه تابحال در این مانور سه روزه سپاه پاسداران که در تنگه هرمز نمایش داده شده، تعداد 50 قایق تندرو متعلق به سپاه بوده که بصورت گلهای  حرکت میکنند و یک فروند ناو فرضی دشمن را محاصره و بسمت آن شلیک و آنرا منهدم میکردند.
رژیم همچنین مدعی شده بود که شناوری را بنام «یا مهدی» تولید و به آب انداخته که ویژگی رادارگریزی و ظرفیت بالای رهگیری و انهدام اهداف سطحی را دارد. /اما این شناور یامهدی بطور واقعی تنها یک قایق تندرو است که روی آن مینیکاتیوشا و دوشکا نصب کرده و بلحاظ حرکت و مانور قدرت بیشتری نسبت به نمونههای مشابه قبلی داره. ویژگی رادارگریزی آنهم نه بخاطر آن است که رژیم یک آلیاژ جدید کشف کرده و قایقی با تجهیزات الکترونیکی ویژهای ساخته که رادار آنرا نگیرد، بلکه این قایق بخاطر حجم کوچک ، سرعت بالا و قدرت مانوری که دارد، میتواند تا حدودی خود را از چشم رادار پنهان کند اما اینطور نیست که قابل تشخیص نباشه و این ادعا پوشالی است و اساساً فاقد قدرت ضربه زدن و ارزش نظامی است.


 رژة روز 29فروردین روز ارتش رژیم
رژة روز 29فروردین (روز ارتش رژیم) معمولاً مهمترین رژة رژیم است که با حداکثر تلاش و رویهکاری تلاش میکند در آن قدرت خود را هر چه بزرگنمایی کرده و به نمایش بگذارد. ببینیم این رژه امسال با چه کم و کیفی انجام شد:
این رژه حقیقتا هیچ چیز جدیدی نداشت. از همان ابتدا که یک اسکادران از هواپیماهای اف4 قدیمی را از بالای سر جایگاه عبور دادند، در واقع نمایشی از وضعیت ورشکستة نیروی هوایی بود که اساساً همان هواپیماهای فرسوده و تکنولوژی 4دهة پیش نیروی هوایی رژیم شاه است و در برابر هواپیماهای کنونی حتی برای چند دقیقه توان ایستادگی ندارند. و هر ماه یک یا چند فروند از این هواپیماها در پروازهای عادی سرنگون میشوند.
 در رژه پیاده معمولأ چند یکان نمونه برای رژه میآورند، اما رژیم سعی کرده بود با انبوه نیرو، سایر حفرههای خود را بپوشاند، اما البته در بین آنها یک مشت بسیجی با آن شکل و قیافه و سربند و وضعیت غیرنظامی هم وارد کرده بود. بقیة نیروهای رژه مانند رژه موتوری نیروی زمینی تنها باعث مضحکه بود، تنها مورد جدید، یک نمونه خودروی کوچک دو نفره بود، که یک راننده و یک نفر آر.پی.جی زن داشت. از مدل همان کارهای خنده دار پاسداری که فاقد هر گونه کارائی و توان نظامی است. چون هر کارگاه کوچک اتاق سازی خودرو هم میتواند نمونة آنرا بسازد.
ـ بغیر از این مورد، نفربرهای بی.تی.آر قدیمی سوار کمرشکن / توپهای 155 خودکششی / تانکهای قدیمی روسی تی 55 و تی72 / کاتیوشا و غیره همگی همان مواردی بود که سالهای قبل هم بنمایش در آمده بودند. / تنها نمونههای بظاهر جدید که بیننده را حساس میکرد، انواع موشکهائی بود که با نامهای مختلف سوار بر کمرشکن آنها را نمایش میدادند. که همه اینها هم درست همانهائی بودند که رژیم در دورههای مختلف آنها را نشان داده است.
 در رژه نیروی پدافند هوایی هم یک نوع موشک زمین به هوا نشان داده شد و گفتند که نام آنرا بعدا اعلام خواهند کرد.
سایر تجهیزات و مدلهای مختلف رادار و سیستمهای پدافندی بواقع کهنه و فرسوده و مربوط به 20 الی30 سال پیش میباشند.
ـ در رابطه با نیروی دریائی هم واقعأ مضحکه بود، چند ماکت از ناوشکن و زیردریائی روی کمرشکن گذاشته بودند.
اکنون این سؤال مطرح میشود که اگر این نمایشها و رزمایشها و رژههای نظامی، بیشتر ضعف و وضعیت فلاکتبار نظامی رژیم را برملا میکند، پس اصلاً چرا رژیم به چنین کار پرخسارتی مبادرت میکند؟
پاسخ این است که به رغم دعاوی و الدرم بلدرمها، هدف اصلی این نمایشها و قدرتنماییهای پوشالی قدرتهای خارجی نیستند. بلکه مردم ایران از یک سو و نیروهای خودش از سوی دیگر است. رژیم تلاش میکنداز یک سو مردم به جان  آمده را با این نمایشها مرعوب کند و از سوی دیگر نیروهای وارفتة خودش را هم با ادعاهای دروغ و مسخره دلگرم و امیدوار کند.
کما این که سردمداران و سرکردگان رژیم از گفتن این حقیقت چندان ابایی ندارند که تهدید آنها از داخل کشور است و نه از خارج. رژیم برای مرعوب کردن مردم، در باره عده و قدرت نیروهای پاسدار و بسیجی هم دست به بزرگنمایی میزند و مدعی سازماندهی 7میلیون نفر در قالب گردانهای بسیجی میشود. اخیراً هم نمایشی را تحت عنوان همایش یکصدهزار بسیجی با شرکت خامنهای طی روزهای آینده در دستور کار خود قرار داده است. در حالی که حتی یک دهم این تعداد را هم در اختیار ندارد و همین عده هم به شدت وارفته اند و سردمداران رژیم بارها از وارفتگی و بیانگیزگی آنها مینالند.
در یک کلام دود و دمها دربارة تسلیحات پیشرفته و اقتدار نظامی رژیم، برای مخفی کردن و پوشاندن وضعیت خراب رژیم و این لاف و گزافها تلاش برای قدرتمند جلوه دادن رژیمی پوسیده و از نفس افتاده است. بگذریم که حتی اگر تمام آنچه رژیم در مورد توان نظامی خود سعی میکند القا کند، درست هم باشد، هیچ تأثیری در به تعویق انداختن روز محتوم سرنگونی ندارد. کما این که رژیم شاه به این لحاظ بسا قدرتمند بود. زرادخانة عظیمی در اختیار داشت که رژیم آخوندی هنوز هم از تتمة آن استفاده میکند، ژاندارم منطقه بود و… اما وقتی مردم قیام کردند، آن همه عده و عُده هیچ به کارش نیامد و سرنگون گردید.