موج انزجار از اعدام آرش رحمانی پور و علی زمانی تا بدانجا بالا گرفته که حتی جناحهای درونی رژیم نیز به صدا در آمده اند. جبهه مشارکت در یک نامه سرگشاده به صادق لاریجانی به «موج حیرت و تعجب در میان شهروندان ایرانی» اشاره کرد و نوشت: «دستگاه قضا که به خاطر رفتارهای شبهه ناک و غیر قانونی خود در برخورد با نیروهای سیاسی خوشنام و خدوم که به ناحق و ظالمانه پس از انتخابات اخیر بازداشت و زندانی شده اند سخت در مظان اتهام سیاسی کاری و خروج از دایره عدل و انصاف قرار گرفته است اینک با صدور احکام شبهه ناک اعدام برای 9 تن و اجرای عجولانه آن برای2 تن دیگر بیش از پیش مورد سوال واقع خواهد شد»
در بخش دیگری از این نامه مشارکت مسئولیت اعدام دو تن را به گردن لاریجانی انداخته و نوشته است: « اینک که این جوانان طبعا با توشیح جنابعالی اعدام شده اند لازم است» به سوالاتی پاسخ داده شود. سوالاتی که مشارکت مطرح کرده است عبارتند از:
به تشکیل کمیته های ویژه نظیر جنایت کهریزک نباشیم.
1- آن افراد در چه زمانی دستگیر شده اند؟و علت دستگیری انها چه بوده است؟
2-این افراد که طبق قرائن چند ماه قبل از انتخابات دستگیر شده اند با چه منطقی در دادگاه حوادث انتخابات شرکت داده شده اند؟ و اعترافات انها چه ارتباطی با انتخابات داشته است؟
3- نحوه اخذ اعترافات از آنها چگونه بوده است؟و غیر از اعترافات چه مدارک مستند و محکمه پسندی در اثبات جرائم انها وجود دارد؟
4-آیا مراحل قانونی دادرسی عادلانه در مورد انها رعایت شده است؟ آیا به وکیل تعیینی دسترسی داشته اند؟آیا وکیل انها توانسته است با آنها ملاقات کند؟ آیا فرصت کافی برای مطالعه پرونده به متهمان و وکلای انها داده شده است؟
5-ایا ادعای موجود در مورد فریب متهمان توسط بازجویان و وعده سبک شدن حکم در صورت ارائه اعترافات ساختگی صحت دارد؟و اگر چنین باشد آیا اساس چنین دادگاهی مخدوش نمی باشد؟
6-آیا اعتراف در دادگاه نمایشی با کارگردانی متهم اصلی جنایت کهریزک که خود مسئولان جدید قضایی از معترضین اصلی آن بوده اند می تواند به عنوان مبنایی برای صدور چنین احکام سنگینی قرار گیرد؟
7-آیا حد اقل رافت اسلامی در مورد این متهمان و خانواده آنهایعنی امکان برگزاری آخرین دیدار آنها قبل از اجرای حکم فراهم شده است؟