روث وجوود: اشرف عنصر نابودی نهایی رژیم را در خود دارد

روث وجوود رئیس بخش حقوق بین المللی و دیپلماسی دانشگاه جان هاپکینز، در کنفرانس بین المللی بروکسل با عنوان «کمپ اشرف و سیاست در قبال ایران»، با حضور خانم مریم رجوی، رئیس جمهور برگزیده شورای ملی مقاومت ایران، شرکت و طی سخنانی گفت: 
معتقدم که صحبتهای فرماندار ریچاردسون در حمایت از خارج کردن مجاهدین خلق از لیست بسیار کمک کننده بود.

 همچنین برای تأمین امنیت کمپ اشرف یک حضور آمریکایی مهم است. صحبتهای او دررابطه با اپوزیسون ایران نیز حائز اهمیت بود. باید گفت کمپ اشرف همان تاثیری را روی رژیم ایران دارد که ویروس استاکسنت روی تسلیحات اتمی دارد. اشرف عنصر نابودی نهایی رژیم را در خود دارد. هیچ دلیل دیگری وجود ندارد که بتواند وحشت رژیم تهران را از این 3400 نفری که در اشرف مستقرهستند،توضیح دهد.
آنها این پتانسیل را می بینند و به همین خاطر هست که تلاش میکنند بیشترین فشارها را تا سر حد شهادت بر روی آنها اعمال کنند، البته این نماد پایداری اپوزیسیون دموکراتیک ایران است. من فکر میکنم تهران با تشویق عراقیها برای حمله به کمپ اشرف، بزرگترین دشمنی را به خود میکنند. موقعیت اشرف، موضوع مباحثات تکنیکی بسیار بوده است. من با سخنان ایرن خان بسیار موافق هستم که گفت آمریکا موقعیت آنها را به عنوان افراد حفاظت شده تحت کنوانسیون ژنو به رسمیت شناخته است و دولت اوباما برای اجرای این کنوانسیون و تعهدات قول داده است.
ما آمریکاییان در جنگ عراق شرکت نکردیم که یک رژیم طرفدار رژیم ایران را در آنجا مستقر سازیم تا اپوزیسیون دموکراتیک ایرانی را تسلیم رژیم نماید.
من در هیأت امنای سیاست دفاعی آمریکا طی سالهای 2003 تا 2009 بودم و ما همکاری با ارزش و شایسته‌یی با نظامیان ارتش آمریکا داشتیم. باید بگویم که احترام من به خدمتگزاران در ارتش آمریکا زیاد است و از این رو تسلیم کردن افرادی که ما قول حفاظت از آنها را داده ایم همخوانی با خدمت گزاران ارتش ندارد. ارتش آمریکا فراتر از هرچیز به کنوانسیونهای ژنو احترام میگذارد.
همچنین با ایرن خان بسیار موافق هستم که ملل متحد باید صدای رساتری در مورد بلندگوها داشته باشد.
یونامی باید به صورت 24 ساعته و هفت روز هفته در اشرف حضور داشته باشد. باید یک مقر ارتش آمریکا در اشرف حضور داشته باشد، مقر گریزلی باید مجدداً در اشرف احیا شود تا بتوان جلوی وحشیگریهای اخیر را گرفت.
من با خانم رجوی موافق هستم وقتی میگوید موضوع اشرف باید در دستور کار شورای امنیت سازمان ملل قرار گیرد. این موضوعی است که حتی گروه کشورهای هفتاد وهفت که تعداد آنها 132 کشور از جنوب میباشد باید بر این تاکید کنند، این موضوع نه تنها در دستور کار مجمع عمومی بلکه در دستور کار شورای امنیت نیز قرار بگیرد.
یک امر دیگر که فکر میکنم اروپاییها باید انجام بدهند این است که بر اعمال تحریمهای اقتصادی نظارت کنند. تحریم به خودی خود اجرا نمیشود بلکه باید آنرا با یک اراده سیاسی اعمال کرد.
در آخر میخواهم بگویم که بسیار با جان بولتون موافق هستم که این رژیم استبدادی معمولی نیست. ما با یک رژیمی مواجه هستیم که عواقب استراتژیک عظیمی برای جهان دارد. هنگامی که من از اعضای هیأت امنای مؤسسة سیاست دفاعی آمریکا بودم از طریق منابع محرمانه مطلع بودیم که رژیمهای یاغی با یکدیگر تبادل اطلاعات و تکنولوژی دارند. این در رابطه با عبدالقادرخان در پاکستان و برنامه هسته یی کره شمالی یا برنامه هسته یی ایران صدق میکرد.
این موضوع با توانمندی لبنان برای بقا ارتباط دارد، همچنین با تلاش برای باز گرداندن سوریه به اردوگاه غرب و برقراری صلح در فلسطین. هیچیک از این تلاشها مادامی که میکرب رژیم ایران ریشه کن نشده محقق نخواهد شد.