شورای بازسازی بین المللی قربانیان شکنجه تعرضات جنایتکارانه به اشرف را محکوم کرد

شورای بازسازی بین المللی قربانیان شکنجه در دانمارک که 140 سازمان مستقل توان بخشی به قربانیان شکنجه در بیش از 70 کشور را تحت پوشش دارد و سالانه بیش از 100 هزار نفر از بازماندگان شکنجه و خانواده های آنان  را از طریق اعضای خود تحت رسیدگی قرار  می دهد، در نامه یی خطاب به بان کی مون دبیرکل سازمان ملل، ضمن محکوم کردن تعرضات جنایتکارانه به اشرف، بر حقوق ساکنان اشرف به عنوان افراد حفاظت شده تأکید کرد.

شورای بازسازی بین المللی قربانیان شکنجه خطاب به بان کی مون نوشت:
آقای دبیرکل،
دولت امریکا از اول سال 2009 حفاظت و کنترل کمپ اشرف  محل سکونت 3400 تن از اعضای اوپزیسیون ایران را تحویل دولت عراق داد که اقدامی در نقص اصل نان رفولمان، برخلاف خواست ساکنان کمپ و ارگانهای حقوق بشری و نمایندگان پارلمان ها در اروپا, آمریکا  بود. چرا که می توانست عواقب خطرناکی داشته باشد.
به دنبال حملات 28 و 29 ژوئیه 2009 که یازده کشته و صدها مجروح از ساکنان اشرف به جای گذاشت, وضعیت هم چنان وخیم است و تعرضات علیه ساکنان اشرف ادامه دارد.
از اول اکبتر 2010 تا 7 ژانویه 2011 شش حمله وحشاینه علیه ساکنین کمپ اشرف صورت گرفته که به مجروح شدن 221 نفر شامل 94 زن منجر شده است. پاسخگونبودن مقامات عراق و بخصوص شخص آقای مالکی درقبال فراخوانهای بین المللی راجع به حقوق ساکنان اشرف عواقب خطرناکی دارد ومبنای همه تعرضات وسرکوبهاست.به همین دلیل، وضعیت در اشرف به یک موضوع انسانی در سطح بین المللی، تبدیل شده است.
از سال 2003 ساکنان  اشرف از جانب دولت آمریکا طی نامه رسمی به تک تک ساکنان به عنوان افراد حفاظت شده تحت کنوانسیون چهارم ژنو شناخته شده اند.
پارلمان اروپا در قطعنامه های خود در24آوریل 2009و 25 نوامبر 2010 برموقعیت حقوقی ساکنان اشرف به عنوان افراد حفاظت شده طبق کنوانسیون چهارم ژنو تاکید کرده و از دولت عراق خواستار برسمیت شناختن این استاتو در مورد اعضای سازمان مجاهدین در کمپ اشرف شده است.
اکثریت نمایندگان پارلمانها از 35 کشور اروپاو خاورمیانه بر موقعیت حقوقی ساکنان اشرف طبق  همین کنوانسیون  تاکید کرده اند
اما دولت اقای مالکی با سرباز زدن از تمامی تاکیدات بین المللی، ارگانهای امنیتی عراق  را با دستورات کمیته ای در نخست وزیری عراق، طی دو سال گذشته ، به عنوان ابزار فشار و سرکوب علیه ساکنان اشرف به  کار گرفته است.
ما از شما بعنوان دبیرکل سازمان ملل متحد میخواهیم تا همه مساعی خود را بکار بگیرید تا دولت عراق به حقوق ساکنان اشرف  بعنوان افراد حفاظت شده تحت کنوانسیون چهارم ژنو اذعان کند. بدون شک نقش شما  ویونامی درخنثی کردن هرگونه توطئه محتمل در آینده بسیار ارزنده, مهم و غیر قابل چشم پوشی است.