کارولی در این بریفینگ در روز 13 بهمن 88 از تغییر موضع دولت روسیه نسبت به تحریمات علیه رژیم خبر داد و گفت: «در جلسات متعددی که بین پرزیدنت اوباما و پرزیدنت مدویدف انجام شده یک تغییر چشمگیر در موضع روسیه را دیده اید. و من فکر می کنم ما یک فهم مشترک در مورد نقطه ای که در این پروسه هستیم داریم و تعامل چشمگیر و ادامه داری با روسیه داریم همانطوری که با دیگر اعضای 1+5 از زمان شروع این پروسه بوده داشته ایم و اینک روی این ایده که به چه سمتی بایستی برویم مشترکیم.
سایت وزارت خارجه 13 بهمن 88 بریفینگ مطبوعاتی سخنگوی وزارت خارجه را درج کرده و نوشته است:
سؤال: چقدر نزدیک است که شما آنها را در رابطه تحریمات ایران متقاعد کنید
آقای کرولی: ما به گفتگوهای مستقیم مان با چین و دیگر طرفهای صحبتمان در قدرتهای 1+5 ادامه می دهیم. من فکر می کنم که ما بطور خیلی قوی با چین مراوده کرده ایم و این موضوعی است که برای آنها آنقدر اهمیت ندارد که برای ما و دیگران در منطقه اهمیت دارد. و ما دیدگاه مشابهی از فوریت اوضاع با آنها نداریم. در این نقطه ما احتمالا دیدگاه مشابهی در خصوص گامهایی که ما فکر می کنیم در این زمان خاص, نیاز است با آنها نداریم, ولی به همین دلیل است که ما این گفتگو و تعامل جاری را داریم, همانطوریکه اخیر این کار را در نیویورک کردیم و همانطوریکه در روزهای آتی وقتیکه مدیران سیاسی قدرتهای 1+5 شانسی برای مشاوره مجدد داشته باشند انجام خواهیم داد.…
سؤال: متشکرم. بنظر می رسد در صحبت از این مسئله به نوعی لحن جدیدی از وزیر خارجه راجع به تحریمات ایران ظاهر شده است. او در اظهاراتش در روزی دیگر صریحتر بود, در رابطه با اینکه چینی ها چه کار بایستی بکنند و اینکه چطور بایستی این مسئله را درازمدت تر ببینند. در رابطه با تغییر این لحن چه توضیحی دارید؟
آقای کرولی: خوب من فکر می کنم چیزی که این لحن را توضیح می دهد دقیقا جایی است که ما فکر می کنیم در این پروسه هستیم. ما بیشتر سال 2009 را به فرستادن علامت به ایران که آماده تعامل نه تنها بر روی موضوع اتمی بلکه روی طیف وسیعتری از موضوعات هستیم, گذراندیم. بنابه دلایل مختلفی ایران قادر نبوده است که بطور متناسبی یا سازندهیی به خط مشی ما پاسخ دهد. و همراه با شرکای بین المللی مان نگرانی مشترکمان راجع به خط سیر برنامه اتمی ایران را ابراز داشته ایم, ما در این مرحله هستیم همانطوریکه وزیر خارجه هفته قبل در لندن گفت, یعنی جایی که با کمال تاسف مجبوریم بطور چشمگیرتری به مسیر فشار نگاه کنیم چرا که مسیر تعامل نتایجی را که ما انتظار داشته ایم ببار نیاورده است.
سؤال: بنابراین آیا وزیر خارجه از چینی ها نا امید شده است.
آقای کرولی: من فکر می کنم وزیر خارجه از پاسخ ایرانیها و عدم تمایل یا ناتوانی شان برای تعامل با ما بطور جدی بر روی موضوع اتمی و دیگر موضوعات منطقهیی نا امید شده است. بنابراین ما در بحث با اعضای کشورهای 1+5 می باشیم با تمامی آنها, به علاوه دیگر کشورها در هنگامی که بدنبال نقاط احتمالی فشاری هستیم که می توانیم اضافه کنیم تا به ایران بفهمانیم که عدم تمایلش به پیش آمدن و پرداختن به نگرانیهای اتمی ما دارای بهایی خواهد بود.
سؤال: آیا او از روسها رضایت دارد که اینک بطور کامل با شما در ارتباط و درگیرند ؟
آقای کرولی: روسها بطور کامل در ارتباط می باشند. آنها همواره بطور کامل در ارتباط و درگیر بوده اند.
سؤال: منظورم در رابطه با تحریمات-
آقای کرولی: نه مجددا باید بگویم همانطوریکه شما نه تنها هفته گذشته در لندن دررابطه با وزیر خارجه کلینتون و وزیر خارجه لاروف دیدید بلکه در جلسات متعددی که بین پرزیدنت اوباما و پرزیدنت مدویدف انجام شده یک تغییر چشمگیر در موضع روسیه را دیده اید. و من فکر می کنم ما یک فهم مشترک از جائیکه در این پروسه هستیم داریم و تعامل چشمگیری ادامه داری با روسیه داریم همانطوری که با دیگر اعضای 1+5 داریم که از شروع این پروسه بوده است و اینک روی این ایده که به چه جایی بایستی برویم مشترکیم. ولی این پروسه مدتی زمان خواهد برد.…