واشینگتن تایمز - هدیه ای به ملاها؟

برگردان از واشینگتن تایمز 11 اسفند89
 به گفته یک عضو پارلمان اروپا که از آمریکا دیدار می‌کند؛ چنانچه هیلاری رادوم کلینتون نتواند مقاومت ایران را از لیست سیاه گروههای تروریستی آمریکا خارج کند به ملاها که مردم ایران را سرکوب می‌کنند یک هدیه داده است.
استراون استیونسون رئیس مشترک کمیته دوستان ایران آزاد در این پارلمان به امباسی راو گفت من شواهد طبقه‌بندی شده علیه این مقاومت را دیده‌ام.
وزارت‌خارجه حکم دادگاه فدرال را دریافت کرده که استاتوی مجاهدین خلق ایران که گروهی از سازمان چتری و ائتلافی شورای ملی مقاومت ایران است را بازبینی نماید. آقای استیونسون یک عضو حزب محافظه‌کار از اسکاتلند، روز دوشنبه و سه‌شنبه در واشنگتن بود تا یک دور از ملاقاتها با مقامات وزارت‌خارجه و اعضای کنگره را برگزار کند تا برای خروج از لیست مقاومت ایران از لیست تروریستی حمایت به‌عمل آورد.
بیل کلینتون رئیس‌جمهور پیشین، این مقاومت را برای برآوردن درخواست کلیدی دولت ایران در لیست قرار داد، زمانی که وی تلاش می‌کرد که با حکومت مذهبی بنیادگرای اسلامی رابطه برقرار کند.
 قبل از این‌که این گروه به‌عنوان یک گروه تروریستی لیست‌گذاری شود، این مقاومت آزادانه در واشنگتن برای سالها فعالیت می‌کرد. آقای استیونسون یک عضو ارشد پارلمان اروپاست که درتلاش برای حمایت از این مقاومت بوده است.
در سال 2009 دادگاه عالی اتحادیه اروپا به اتحادیه اروپا دستور داد که این مقاومت را از لیست تروریستی اتحادیه اروپا خارج کند. سال گذشته آقای استیونسون در سازماندهی یک قطعنامه پارلمانی در فراخوان به آمریکا برای تبعیت از اقدام اتحادیه اروپا کمک نمود.
وی گفت، مقاومت ایران ”موثرترین گروه اپوزیسیون ایران است. این مقاومت وجود برنامه هسته‌یی ایران را افشا نمود و اعضای آن در داخل برای گزارش از فعالیت های این رژیم جان خود را به خطر می‌اندازند.
آقای استیونسون گفت، ”چرا ما دستان آنها را بسته ایم؟ ”.
دیدار آقای استیونسون به‌دنبال یک کنفرانس مهم از حامیان این مقاومت در ماه گذشته صورت می‌گیرد. این کنفرانس دو حزبی شامل مایکل موکیزی، دادستان سابق، رابرت توریسلی نمانیده سابق سنا که یک دموکرات از نیوجری است؛ بیل ریچاردسون سفیر سابق آمریکا در ملل‌متحد و هم‌چنین فرماندار سابق دموکرات نیومکزیکو؛ و دیل دیلی هماهنگ‌کننده ضدتروریسم وزارت‌خارجه از سال 2007 تا 2009، بود.
آقای موکیزی، خانم کلینتون و رئیس‌جمهور اوباما را به‌خاطر متهم کردن رژیم ایران به ریاکاری به‌خاطر تحسین از قیامها در جهان عرب، مادامیکه به‌طور بی‌رحمانه اپوزیسیون داخلی را سرکوب می‌کند، ستود.
او گفت: ”ضروری است ما بر ریاکاری فطری خودمان در سیاستمان در مورد اپوزیسیون ایران غلبه کنیم“.
[او اضافه کرد]: ”وزارت امورخارجه [به‌صورت پایدار] روی لیست سازمان های تروریستی باقی مانده است. این روی فشار بر بزرگترین و سازمان‌یافته‌ترین گروه اپوزیسیون ایران، که ملاهای ایران از آن می‌ترسند، برای خارج از مناظرات سیاسی ماندن تاثیر داشته است.
موکیزی در زمان رئیس‌جمهور جرج دبلیو بوش، که حذف این مقاومت از لیست را رد نمود، خدمت می‌کرد.
آٍقای توریسلی گفت: ”ما همه حقیقت را می‌دانیم. به‌عنوان یک استراتژی استمالت، این [ مقاومت] در لیست تروریستی قرار داده شد“.