در ایندیپندنت (ایندیپندنت بلاگ)
روز و تاریخ: سه شنبه 8 مارس 2011
بقلم: لرد تونی کلارک
موج تغییری که جهان اسلام را فرا می گیرد روز بروز بزرگتر و نفوذ کننده تر می شود. چیزی که امسال در این منطقه در کمتر از شش هفته بوقوع پیوست هم اکنون آنرا یک سال تاریخی کرده زیرا منطقه جغرافیایی عظیمی که در رکود سیاسی و اجتماعی بوده بزرگترین تغییراتش از زمان پایان دوران امپراطوری را شاهد بوده است. این برای بسیاری کشورهای درگیر، بازگشت به تاریخ شروع شان می باشد.
چیزی که همه اینها را استثنایی تر (برجسته تر) می کند اینست که انقلاب عرب تماما کار خود عربها بود. هرچند که این احساس توان و قدرت فردی در خیابانهای جهان اسلام نیروبخش است، ما نباید گاردهایمان را در برابر نیروهای پهنان جهل و ظلمت پایین بیاوریم که در اطراف و کنار منتظرند تا ماحصل این روزهای پیروز و فرخنده را بربایند (غصب کنند) و آنها را برای نسل های آینده تبدیل به روزهای غم و اندوه و دلتنگی برای میهن تبدیل کنند.
بالاترین تهدید رژیم ایران است که در کناری منتظرست تا از بی ثباتی (قیام) بیسابقه در منطقه برای صدور بنیادگرایی اسلامی و افراط گری استفاده کند.
در واقع، علی خامنه ای، رهبر مذهبی مادام العمر رژیم، تلاش می کند طرحهای شیطانی خود را زیر پرچم ”جنبش اسلامی“ عملی کند. خامنه ای در خطبه نماز جمعه در 4 فوریه (که تصادفا بزبان عربی بیان شد) مقاصد رژیم را بسیار آشکار نمود.
چیزی که رژیم مذهبی را بسیار نگران می کند این واقعیت ساده است که موج دمکراسی در منطقه قیامهای مردمی را نیز در ایران و تهران و شهرهای اصلی دیگر زنده کرده که صحنه تظاهرات عظیم ضد دولتی بوده اند.
طبق اطلاعات بدست آمده توسط شبکه اجتماعی سازمان مجاهدین خلق ایران (پی ام او آی)، جنبش اپوزیسیون اصلی ایران در داخل کشور، در 14 فوریه در 70 نقطه تهران تظاهرات ضد دولتی صورت گرفت. شعار عام ”مبارک، بن علی، نوبت سید علی (خامنه ای)“ خاطر نشان می کرد که مردم کل رژیم را به چالش می کشند. این واقعیت که یک هفته بعد علیرغم وضعیت تماما آماده باش رژیم یک تظاهرات مشابه صورت گرفت آشکارا بیانگر اینبود که به چالش کشی ملاها جدی است.
این را همچنین می شد از واکنش وحشت زده تهران به این قیامها دید. احمد خاتمی، یکی از امام جمعه های اصلی تهران، یک عضو مجلس خبرگان، و یک همکار نزدیک خامنه ای در مدرسه علمیه قم، در 16 فوریه گفت: ”ما عمامه بسران، روحانیون، به جهان می گوییم که تا به آخر، تا آخرین نفس و آخرین قطره خونمان از نظام اسلامی حمایت می کنیم.“
در 26 فوریه در یک کنفرانس بین المللی در پاریس درباره تغییرات بزرگ در خاورمیانه و سیاست درست غرب، مقامات بلند پایه از دولت های کلینتون، بوش و اوباما و شخصیت های سیاسی ارشد اروپایی تأکید کردند که تغییرات تکان دهنده و بی سابقه در کشورهای اسلامی اتخاذ یک سیاست درست درقبال رژیم ایران و ممانعت از دخالتش در آن کشورها را ضروری تر کرده بود.
ژنرال جیمز جونز، مشاور امنیت ملی سابق پرزیدنت اوباما، بیل ریچاردسون، وزیر انرژی و سفیر آمریکا در سازمان ملل در دولت کلینتون؛ تام ریج، وزیر امنیت کشور در دوران جرج بوش؛ هاوارد دین، رئیس سابق حزب دمکرات آمریکا؛ و مری رابینسون، کمیسیاری عالی سابق حقوق بشر سازمان ملل، تأکید کردند که غرب باید از مردم ایران و خواست آنها برای تغییر رژیم حمایت کند و بدین وسیله تمایل (جنبش) بسوی دمکراسی و آزادی در این منطقه را تضمین کند.
خانم مریم رجوی، رئیس جمهور برگزیده شورای ملی مقاومت ایران، آنرا جمع زد: ”راه بسوی یک خاورمیانه صلح آمیز و دمکراتیک، که درآن زنان و جوانان بتوانند نقش صحیح خود را ایفا کنند، بی شک از مسیر تغییر رژیم در ایران عبور می کند. بدون این تغییر، دمکراسی و ثبات در این منطقه غیرممکن است. در شرایط کنونی، تغییر رژیم در ایران صد برابر ضروری تر است. وگرنه، تحولات در این منطقه منحرف خواهد شد. راه حل بحران ایران نه استمالت (مماشات) است نه جنگ. راه حل آن یک تغییر دمکراتیک بدست مردم و مقاومت ایران است.“
ولی این را چگونه می توان محقق و تسهیل کرد؟
1) طناب دور گردن ملاها را با تحریمات شدیدتر آمریکا و اتحادیه اروپا محکمتر کنید. خرید نفت ملاها را متوقف کنید، ستون فقرات آنرا بلرزانید.
2) درباره حق مردم ایران برای تغییر رژیم و مجازات بخاطر سرکوب تظاهرات و قیام های مردم ایران بسیار قاطعانه تر و صریح تر صحبت کنید.
3) زنجیرها را از پای سازمان مجاهدین خلق ایران بردارید. وزارت خارجه آمریکا باید مجاهدین خلق ایران را از لیست تروریستی اش بردارد؛ بهرصورت، این لیست گذاری در 14 سال پیش برای استمالت از ملاها صورت گرفت. برداشتن از لیست به معنی اینست مقاومت می تواند تمام پتانسیلش را برای مبارزه با رژیم آخوندی بکار گیرد. چنانچه مقامات ارشد سابق در کنفرانس پاریس تأکید کردند، تحولات سریع و بی سابقه در هفته های اخیر لغو آنرا فوری کرده است.
4) تضمین این حقوق و پایان شکنجه 3400 مخالف در کمپ اشرف در عراق، که یک خار جدی در فقران (پهلوی) (رژیم-م) تهران است.
با اینکار، آمریکا در طرف درست تاریخ قرار خواهد گرفت.، مطمئن خواهد شد جهان با یک رژیم بنیادگرای مسلح به سلاح اتمی درتهران مواجه نمی شود و شانس اینکه قیام های عمومی در منطقه توسط افراطیون اسلامی ربوده شود را بشدت کاهش می دهد.
http://blogs.independent.co.uk/2011/03/08/a-new-iran-policy-in-the-new-middle-east