محکوم کردن شکنجه روانی ساکنان اشرف توسط تجمع حقوقدانان مستقل در عراق

تجمع حقوقدانان مستقل برای دفاع از حقوق بشر در عراق که در برگیرنده دوازده هزار وکیل و حقوقدان است طی بیانیهیی شکنجه روانی علیه ساکنان اشرف با نصب 210 بلندگوی قوی و محاصره پزشکی توسط نیروهای خامنه ای- مالکی را محکوم کرد.

در قسمتی از این بیانیه آمده است:
ما دولت و پارلمان عراق راخطاب قرارمیدهیم وسؤال میکنیم که چه کسی برعراق حاکمیت دارد عراقیان یا سفارت رژیم ایران  ونیروی تروریستی قدس رژیم ایران؟ چرااین بلندگوهاراجمع نمیکنید؟چرابه بیماران صعب العلاج و مبتلا به سرطان اجازه مداوا توسط پزشکان  و بیمارستانهای متخصص نمی‌دهید چرا داروهایی را که با  هزینه ساکنان اشرف خریده شده است به آنهانمیدهید؟ چراباید طی یک ماه دو نفر از ساکنان این کمپ بخاطر دسترسی نداشتن به پزشک و دارو فوت کنند؟ 
در ادامه بیانیه آمده است:…ما جمعیت حقوقدانان مستقل در دفاع از حقوق بشر در عراق، اعمال فشار و محدودیتهای ضد بشری علیه ساکنان اشرف، اپوزسیون رژیم ایران را محکوم می کنیم و خواستهای عاجل انسانی خود را بشرح زیر اعلام می‌کنیم:
1. دراسرع وقت210 بلندگوی نصب شده دراطراف اشرف جمع شده و به شکنجه روانی پایان داده شود.
2. به سا کنان این کمپ اجازه دسترسی به دکتر و دارو در سطح عراق با هزینه خودشان داده شود.
3. پارلمان عراق یک هیأت تحقیق برای تحقیق ورسیدگی فوری به نقض حقوق بشردراین کمپ ارسال نماید.