روزهای بسیار ناگوار و خطرناکی است. ناگوار از این جهت که ما 34 کشته و بیش از 300مجروح داریم، اتفاقی که می توانست از وقوع آن جلوگیری شود. و خطرناک و تهدیدآمیز است چرا که رژیم ایران می بیند که آمریکا در کمپ اشرف دخالتی نمی کند.
رژیم ایران حامی شناخته شده تروریسم است. آنها دشمن تمام دنیا هستند. نقشه نابودی کمپ اشرف اولین بار در روزهای 28 و 29ژوئیه2009 آزمایش شد. کمپ اشرف بطور مداوم تحت فشار قرار گرفت تا همین حمله 8آوریل2011.
و کمپ اشرف همچنان تحت فشار باقی خواهد ماند مادام که آمریکا نام سازمان مجاهدین را از لیست حذف نکرده است. این لیستگذاری توجیه رسمی و باطلی است که دولت عراق به آن تمسک می جوید تا دست به حمله بزند، از ورود به اشرف و دسترسی به امکانات پزشکی جلوگیری کند و به هر عمل وحشتناک و تراژیک دیگر در کمپ اشرف متوسل شود.
این نامگذاری باید متوقف شود. وزیر امور خارجه کلینتون می تواند مجاهدین را فوراً از لیست خارج کند. با این کار، دولت عراق توجیهی برای حمله به اشرف نخواهد داشت. بنابراین لغو نامگذاری ضروری است.
دولت عراق با حیله گری زیاد، حملات علیه اشرف را درست لحظه ای برنامه ریزی و اجرا کرد که وزیر دفاع آمریکا به آن کشور سفر کرده بود. وزیر گیتس در حقیقت مشغول انجام کارهای مهمی بود اما می توان تصور کرد که این کار تا چه حد مایه آبروریزی برای او شد.
جدا از پیامهای بین المللی، آمریکا بازیگری در این مسأله نیست. اما می تواند قاطعانه با عراق در رابطه با موقعیت اشرف وارد مذاکره شود. این امری ضروری است و دیروز طی کنفرانس مطبوعاتی وزارت امور خارجه مطرح شد. این مذاکرات باید با دخالت آمریکا و سازمان ملل متحد که باید این گفتگو ها را رهبری کنند انجام شود و ادامه یابد.
آمریکا و وزیر کلینتون با دو گزینه سیاست خارجی در قبال ایران مواجه می باشند. در یک طرف طیف پذیرش کامل و تمام عیار وضعیت موجود است. در طرف دیگر گزینه نظامی برای وادار کردن رژیم به همراهی وجود دارد. متأسفانه قبول وضعیت موجود پاسخی ضعیف و ناکارآمد است.
اما لطفاً گوش کنید. یک آلترناتیو دیگر وجود دارد. راه میانه ای که بطور بسیار مؤثر رژیم را وادار خواهد کرد از ماجراجوییهای غیرقابل قبول دست بردارد و همچنین امکان تغییر رژیم را بدست می دهد. این راه عبارت است از حمایت از اپوزیسیون و مقاومت ایران. ما می توانیم و باید این کار را انجام دهیم. یعنی حمایت بادقت و اصولی از اپوزیسیون سازمانیافته، مؤثر و همیشه فعال: سازمان مجاهدین خلق.
این سازمان خودش قابلیت تأمین مالی خودش را دارد. این سازمان در عین حال در ایران حضور دارد.
سازمان مجاهدین ارتباطات و شبکه ای دارد که می تواند با اتکا به آنها بطور مؤثر ماجراجوییهای داخلی و بین المللی رژیم را سد کند.
حمایت از اپوزیسیون ایران هزینه مالی برای آمریکا یا هیچ کس دیگر نخواهد داشت. آنها پول نمی خواهند، آنها اسلحه یا سرباز یا حمایت لجستیکی و غیره نمی خواهند. آنها فقط بدنبال آن هستند که بتوانند سرزمین خود را به دست خود بر اساس اصولی که خانم رجوی سالها پیش آنها را بیان کرد بازسازی کنند.
آنها بدنبال حاکمیت قانون و انتخابات آزاد هستند. آنها آزادی مذهب می خواهند. آنها تسلیحات اتمی و سلاحهای کشتار جمعی را رد می کنند و می خواهند از آزادی بیان و مطبوعات و برابری بین زن و مرد برخوردار باشند. آنها در جستجوی برقراری یک دولت جمهوری می باشند تا بتوانند از آزادی اجتماع، بازار آزاد و حق شراکت در همجواری صلح آمیز برخوردار باشند.
اما تأسف بارتر از همه اینکه آمریکا مانع ورود مجاهدین به عرصه بین المللی می شود چراکه همچنان آنها را در لیست قرار داده است.
لغو نامگذاری باید فوراً صورت گیرد. در کل منطقه خاورمیانه انفجاری برای دموکراسی شکل گرفته است. ما نباید این روند را سد کنیم. لغو نامگذاری فوری و اساسی است و ما می توانیم این کار را انجام دهیم. دادگاه استیناف در ژوئیه گذشته به وزارت امور خارجه دستور داد تا این نامگذاری را بازبینی کند. آنها هیچ اطلاعات محرمانه یا غیرمحرمانه ای ندیدند که ادامه نامگذاری را توجیه کند. و این نتیجه گیری در راستای اقدامات اتحادیه اروپا و انگلستان است که سالها پیش نام مجاهدین را از لیست خود حذف کردند. 113نماینده کنگره آمریکا قطعنامه ای را امضا کردند که خواستار لغو نامگذاری شده اند. قطعنامه مشابهی در مجلس نمایندگان و سنا روی میز است که از طرف هر دو حزب مورد حمایت قرار گرفته است. قطعاً وزارت امور خارجه می تواند به سیاست خارجی منطقی، مطلع و ذیربط که حافظ ایالات متحده، خاورمیانه و مردم ایران است اتکا کند. ضروری است که وزیر امور خارجه خانم کلینتون در یک اقدام شجاعانه و برازنده یک سیاستمدار مقتدر، نامگذاری سازمان مجاهدین را لغو کند.
بسیار تاسف آور است که علائمی وجود ندارد که دولت عراق تلاشهای خود را برای نابودی کامل کمپ اشرف متوقف کرده باشد.
ما در انظار عموم و با صداقت کامل تعهد داده ایم که از ساکنان اشرف حفاظت کنیم. ما باید به این تعهد پایبند باشیم و نیز می بایستی نامگذاری مجاهدین را لغو کنیم. متشکرم.