یکی بخاکسپاری کشته شدگان است که نیروهای نظامی عراقی مزار آنها را، به اشغال درآورده اند و برای احترام به کشته شدگان آنها دخالت شما را جهت باز گرداندن گورستان می طلبد.
معضل
دوم مربوط به مشکل منع ارائه خدمات پزشکی به وضعیت بحرانی مجروحین است که تعدادشان به صدها تن بالغ می شود و برخی از آنها بدلیل جلوگیری عامدانه از معالجه آنها، در آستانه از دست دادن جانشان قرار دارند.
بنابراین من از طرف خودم و به نیابت از سوی اعضاء و هواداران حزب مان و عراقیان شریفی که به ارزش های انسانی ایمان دارند شما را فرا میخوانم که مجروحین را به یکی از بیمارستان های نیروهای آمریکایی منتقل کنید. یا تدابیر فوری اتخاذ کنید تا مجروحین به اربیل یا به یکی از کشورهای اروپایی منتقل شوند.
همچنین زمان آن فرا رسیده است که شما دولت عراق را متقاعد کنید تا اعضای سازمان مجاهدین بتوانند آزادانه و غیر مشروط جهت معالجه به بیمارستان های عراقی مراجعه کنند و این پیش پا افتاده ترین خواسته حقوق بشری است که با کلیه کنوانسیون های بین المللی منطبق می باشد.
رونوشت به:
جیم جفری سفیر آمریکا در بغداد،
ژنرال آستین فرمانده نیروهای آمریکایی در عراق،
دکتر اسامة النجیفی، رئیس پارلمان عراق
دکتر سلیم عبدالله الجبوری رئیس کمیته حقوق بشر پارلمان عراق
دکتر ظافر العانی
دبیرکل تجمع آینده ملی