قدیمی ترین کارخانه خوزستان در معرض تعطیلی

به گزارش سایت حکومتی مهر 18 اردیبهشت ، نماینده مجلس آخوندی از  اهواز با انتقاد از ناکارآمدی بخش خصوصی فعال در کارخانه لوله‌سازی خوزستان از تعطیلی قریب الوقوع این کارخانه به‌عنوان قدیمی‌ترین کارخانه خوزستان خبر داد.

ناصر سودانی اظهار داشت: بعد از واگذاری کارخانه لوله‌سازی خوزستان به بخش خصوصی ناکارآمد، کارخانه لوله‌سازی خوزستان با مشکلات عدیده‌ای مواجه شد.
این نماینده دیکتاتوری آخوندی در مجلس  با بیان این‌که پس از واگذاری این کارخانه تعداد کارکنان آن به‌شدت کاهش یافتند، ادامه داد: مدیران کارخانه حتی قادر به پرداخت حقوق همین تعداد کارگر هم نیستند.
وی با اشاره به این‌که بعد از اجرای قانون هدفمندکردن یارانه‌ها، وضعیت این کارخانه بسیار بدتر از قبل شده است، تصریح کرد: علاوه بر مشکل پرداخت نشدن حقوق کارگران، مشکلاتی مثل پرداخت قبوض گاز و برق هم بر مشکلات افزود.
سودانی تصریح کرد: با ادامه این روند با سابقه‌ترین و قدیمی‌ترین کارخانه صنعتی خوزستان به‌طور کامل ورشکسته خواهد شد و به‌زودی تعطیل می‌شود.
عضو کمیسیون انرژی مجلس گفت: در سفر یک سال پیش هیأت وزیران به خرمشهر، رسیدگی به وضعیت این کارخانه از مصوبات اصلی آن سفر بود.
پیش از این عضو شورای کارگری کارخانه لوله‌سازی خوزستان اعلام کرده بود که به‌زودی بانک ملت به‌دلیل طلب هشت میلیارد تومانی خود، کارخانه لوله‌سازی خوزستان را مصادره خواهد کرد.
مالکیت این شرکت که از معدود شرکتهای تولید کننده لوله‌های مورد نیاز وزارت نیرو در کشور محسوب می‌شود و تولیدات آن نیاز اساسی کشور محسوب می‌شود در سال 1381 از بانک صنعت و معدن سلب و به بخش خصوصی واگذار شد که دقیقا از همان زمان، روزهای تیره این شرکت آغاز و حتی در مقاطعی با توقف تولید مواجه شد.
وی در گفتگویی که با خبرگزاری حکومتی مهر  18 اردیبهشت داشت، گفت: اشتباه اساسی در خصوص این شرکت واگذاری آن به افرادی بود که هیچ سر رشته‌ای از فعالیت این شرکت بزرگ تولید نداشتند و این یک اشتباه غیرقابل بخشش محسوب می‌شود.
سید شریف حسینی افزود: بعد از آن مالکیت این شرکت بارها و بارها دست به دست چرخید و روز به روز وضعیت تولید و فعالیت آن بدتر شد و به روزی رسید که حتی از پرداخت حقوق کارگران ناتوان شد.
با تمام این مشکلات اما نماینده اهواز در مجلس شورای اسلامی بر لزوم راه‌اندازی فاز دوم این کارخانه تاکید کرد و گفت: اکنون محصولات تولیدی این کارخانه که به‌شدت مورد نیاز وزارت نیرو است تنها در این کارخانه و تهران تولید می‌شود، بنابراین ادامه حیات این واحد صنعتی برای خوزستان و کشور حیاتی است ضمن این‌که از وزارت صنایع انتظار داریم فاز دوم این کارخانه را نیز راه‌اندازی کند تا قدرت درآمدزایی این کارخانه افزایش یابد.
وی افزود: ولی یک مشکل در راه‌اندازی فاز دوم این کارخانه وجود دارد و آن هم این است که متاسفانه وام ساخت فاز دوم این کارخانه چند سال پیش توسط بخش خصوصی دریافت شده ولی در جای خود هزینه نشده ولی اکنون این موضوع یکی از موانع راه‌اندازی خط دوم تولید است.