اظهارات نماینده پارلمان درباره احتمال خروج العراقیه از ترکیب دولت فعلی

به گزارش خبرگزاری ملی عراق (نینا) 19 اردیبهشت، عتاب الدوری نماینده پارلمان از لیست العراقیه اعلام کرد که طی چند روز آینده شاید شاهد خروج العراقیه از ترکیب دولت فعلی باشیم. الدوری امروز در گفتگو با خبرگزاری ملی عراق/نینا/ گفت: “العراقیه تصمیمات مهمی برای مردم عراق دارد که قبل و یا بعد از خروج از دولت اعلام خواهد کرد.

الدوری افزود: “ اتهامات بعضی‌ها مبنی بر این‌که العراقیه متحد نیست اشتباه است چرا که نظر و تصمیم ما یکی است و جلسات ما نوبه ای است و نه آنطور که دیگران می‌گویند پراکنده، و به هرمیزان که فشار بر علیه ما افزایش یافت قدرت و همبستگی ما اضافه شد ”. الدوری گفت: “ همه مردم عراق در العراقیه نماینده دارند، و ما به‌طور اتفاقی به قدرت نرسیدیم بلکه از طریق صندوق های رأی که ما را به لیست اول در انتخابات تبدیل کرد وارد پارلمان شدیم ”.
در رابطه با وزارتخانه‌های امنیتی الدوری گفت: “ نخست‌وزیر نوری المالکی نمی‌تواند کاندیداهای وزارتخانه‌های امنیتی را تحمیل نماید، و اگر برای این کار تلاش کند لیست العراقیه به هیچ کاندیدی رأی نخواهد داد، وی تأکید کرد که منصب وزیر دفاع منحصراً جزء استحقاقات انتخاباتی العراقیه است ”.
ایاد علاوی رئیس لیست العراقیه قبلاً عملکرد دولت فعلی را مورد انتقاد قرار داده بود، علاوی نخست‌وزیر نوری المالکی را به تکروی در تصمیم‌گیری متهم کرد و گفت مواد توافقنامه اربیل اجرا نشده است.