خبرگزاری سپاه پاسداران: آمریکا و صهیونیستها به مخالفان سوریه کمک مالی و نظامی می کنند!

خبرگزاری حکومتی فارس، روز یکشنبه با درج گزارشی با عنوان «سناریوی غرب برای نفوذ به دژ مقاومت»، دیکتاتوری حاکم بر سوریه را «دژ مقاومت» نامیده و قیام قهرمانانه مردم سوریه را به غرب نسبت داده است و مدعی شده است که مخالفان «از برخی کشورها نظیر قطر، عربستان و آمریکا در کنار صهیونیستها منابع مالی و نظامی دریافت کرده‌اند تا فضای داخلی سوریه را به آشوب کشانند».

 خبرگزاری فارس25 اردیبهشت1390: غرب تلاش کرده با ایجاد فضای مسلحانه در سوریه ضمن بحرانی نشان‌دادن شرایط این کشور، طرح ایجاد شکاف میان ارتش و مردم با دولت اسد را اجرایی سازد.

پس از گذشت هفته‌ها از قیام مردمی در کشورهای عربی، برخی شهرهای سوریه به‌ویژه «درعا» با برخی اعتراضها و ناآرامی‌ها همراه شد. هر چند که غربی ها، صهیونیستها و برخی کشورهای عربی برآن بودند تا آن را شبیه قیام های مردمی در سایر کشورهای عربی و به‌زعم خود رویدادی برای سرنگونی بشار اسد، رئیس‌جمهور سوریه، عنوان کنند، اما روند تحولات و اسناد و مدارک واهی بودن این ادعا را آشکار ساخت.

مهمترین نکته آنکه، حرکت های صورت گرفته از همان ابتدا جنبه نظامی داشت و نه مردمی، به گونه‌ای که در درعا افراد مسلح آموزش دیده، مردم و نیروهای امنیتی را هدف قرار می‌دادند که به کشته شدن صدها نفر منجر شده است.

افراد بازداشت شده از سوی نیروهای امنیتی سوریه نیز در اعترافات خود اذعان کردند که آنها از برخی کشورها نظیر قطر، عربستان و آمریکا در کنار صهیونیستها منابع مالی و نظامی دریافت کرده‌اند تا فضای داخلی سوریه را به آشوب کشانند.

سایت ویکی‌لیکس نیز در اسناد منتشره از اعطای کمکهای مالی آمریکا به مخالفان اسد برای سرنگونی دولت وی خبر داد. «واشنگتن پست» نیز اسنادی را منتشر کرد که نشان می‌داد آمریکا از مخالفان سوریه حمایت کرده است. آمریکا بخشی از کمکهای مالی خود را که فعلاً شش میلیون دلار آن لو رفته به گروهی به نام «حرکت برای عدالت و اصلاح در سوریه» تقدیم کرده که در لندن ساکن هستند. سکونت این افراد در انگلیس نشان می‌دهد این کشور نیز از گروه مورد نظر حمایت می‌کند.

هم‌چنین منابع مستقل غربی از علت ناامنی در سوریه پرده برداشتند و با افشای خیانت ملک عبدالله، پادشاه عربستان، شیخ حمد بن خلیفه آل ثانی، امیر قطر، فاش کردند که این دو کشور با همکاری آمریکا و رژیم صهیونیستی درصدد برآمدند با استفاده از فضای منطقه، دولت سوریه را سرنگون کنند تا در نهایت ایران و حزب‌الله را محاصره کنند.

در چارچوب این سناریو با توجه بجایگاه مردمی اسد به‌ویژه اقدام وی در تغییر دولت به خواست مردم برای اجرای اصلاحات اساسی، دشمنان مقاومت و سوریه طرح بین‌المللی کردن پرونده سوریه را در پیش گرفتند.

تحولات جهان از جمله لیبی نشان می‌دهد که غرب بار دیگر رویکرد به حقوق‌بشر و جلوگیری از به اصطلاح کشتار مردم را بهانه اشغالگری خود قرار داده است.

غرب تلاش کرده با ایجاد فضای مسلحانه در سوریه ضمن بحرانی نشان‌دادن شرایط این کشور، طرح ایجاد شکاف میان ارتش و مردم با دولت اسد را اجرایی سازد.

گزارشها نشان می‌دهد که طرح مخالفان در به کنترل گرفتن شهر درعا بوده است تا از آنجا کنترل بر دیگر شهرهای سوریه میسر شود. بدین معنا که از طریق این شهر مرزی با اردن راه برای ورود گروه های غربی و کمکهای آنان برای سرنگون کردن نظام بشار اسد میسر شود درست مانند اتفاقی که برای شهر بنغازی در لیبی افتاد و انقلابیون لیبی با کنترل بر این شهر، آزاد کردن دیگر شهرها را ادامه دادند.

در این موازنه، دشمنان وحدت سوریه با تقویت گروه های تروریستی و مزدوران خویش در برخی شهرها در نهایت نیروهای امنیتی و ارتش را در مسیر تقابل و نبرد قرار می‌دهند و از طریق رسانه‌های وابسته نظیر العربیه و الجزیره با برجسته سازی این مسأله، تحریک افکار عمومی برای بین‌المللی کردن پرونده سوریه را اجرایی می‌سازند. نمود این مسأله را در بازگشایی پرونده سوریه در شورای امنیت می‌توان مشاهده کرد که به‌دلیل مخالفت چین، روسیه و لبنان با شکست همراه شد. پروژه نهایی آنها اقدام نظامی علیه سوریه و اشغال این کشور است؛ به عبارتی آنها سرنوشت عراق، افغانستان و لیبی را برای این کشور در ذهن داشته‌اند.

با تمام این تفاسیر، رویکرد واحد مردم و دولت سوریه به ادامه حضور در جبهه مقاومت تاکنون تمام سناریوها برای نفوذ به دژ مقاومت را با ناکامی همراه ساخته هر چند که دشمنان سوریه و مقاومت هم‌چنان با ابزارهای جدید به‌دنبال فتنه سازی علیه این کشور هستند.