چرا ما باید به یک بهار عرب برگردیم

تلگراف 9 تیر- به‌نقل از رویتر بقلم لرد کربت، لرد کوربت می‌پرسد آیا موج تغییر در جهان  اسلام به ایران خواهد رسید و به یک بهار فارسی منتهی خواهد شد.

ماه گذشته حدود 100000 ایرانی تبعیدی در پاریس توجه جامعه جهانی  را به درخواست های مردم ایران و درخواست حمایت برای جنبش مخالفین ایرانی، به خود جلب نمود. آنها معتقدند این بهار فارسی بخشی و قسمتی از بهار عرب است و سیاست غرب کلید زمان آن خواهد بود.
در این  جلسه سیاستمداران ارشد آمریکا از جمله رودی جولیانی شهردار سابق نیویورک، پاتریک کندی فرزند تد کندی فقید نماینده سابق کنگره، اندرو کارت رئیس دفتر سابق کاخ سفید، تام ریچ وزیر امنیت داخلی سابق آمریکا وهم‌چنین شخصیت های ارشد اروپایی از جمله نخست وزیران سابق ایسلند و ایرلند سخنرانی کردند.
پیام 100000ایرانی سه نکته دربر داشت:
اول، تعهد  دادن به   3400 عضو مجاهدین خلق مقاومت ایران ساکنان کمپ اشرف در عراق.
این گروه برنامه سلاحهای اتمی ایران را برای جهان افشا کرد و به‌عنوان بزرگترین بازیگر در تظاهراتهای سراسری اخیر در داخل کشور شناخته می‌شود. 
خانه   (مجاهدین)   در عراق در سالهای اخیر از طرف رژیم عراق که وفاداری اش را نسبت به ایران مستحکم کرده است، مورد حمله قرار گرفته است. در آوریل امسال، ساکنان بی‌سلاح به‌طور جدی توسط نیروهای عراقی مورد حمله قرارگرفتند که موجب کشته شدن 36نفر از ساکنان و  به‌شدت زخمی‌شدن 345نفر  گردید. 
ساکنان کمپ اشرف اشخاص حفاظت‌ شده تحت کنوانسیون چهارم ژنو می‌باشند و  با هر تفسیری از قانون بین‌الملل، باید در مقابل چنین وحشیگری، حفاظت می‌شدند.
این التزام قانون بین‌المللی برای هر عضو ملل‌متحد است ولی نقش آمریکا و انگلستان کسانی که بازیکنان رهبری کننده در ائتلاف جنگ عراق بودند، اهمیت بیشتری دارد.
پارلمان اروپا یک طرح روشن که نیازمند حفاظت سازمان ملل از این  کمپ، تا  یافتن راه‌حلی پایدار برای جابجایی به خارج عراق باشدرا،   ارائه داد. این استراتژی باید مورد حمایت قرار گیرد.
دوم، ادامه لیست‌گذاری پی.ام.او.ای به‌عنوان یک سازمان تروریستی در آمریکا. درابتدا به‌عنوان یک هویج وسوسه کننده در اثنای مذاکرات با رژیم ملاها بود، ممنوعیتی که هرگز به‌صورت قانونی آب بندی نبود.
دادگاه های انگلستان و اتحادیه اروپا در قوه‌قضائیه خود ممنوعیت های مشابه را غیرقانونی  یافتند و این گروه را از لیست ممنوعه انگلستان  و اتحادیه اروپا خارج کردند.
  ممنوعیت آمریکا، مورد استفاده عراق، برای ادامه کشتار ساکنان کمپ اشرف قرار می‌گیرد.