دامنه اعتراضات کمپ اشرف به پاریس می‌رسد

سایت چرچ آف انگلند روزنامه کلیسای انگلستان،4 تیر در گزارش از ویلپنت نوشت: بیش از 90000 (نود هزار) مرد و زن اپوزیسیون رژیم ملاهای ایران روز شنبه در یک گردهمایی توده‌یی در پاریس شرکت کردند. بیشتر آنها از ایرانیهای تبعیدی در خارج، حامیان شورای ملی مقاومت ایران هستند، سازمانی که مورد هدف مقامات اسلامی ایران می‌باشند.

مریم رجوی رئیس شورای ملی مقاومت، در برابر جمعیت انبوهی در تالار ویلپن نزدیک پاریس که شماری از پارلمانترهای انگلستان، فرانسه، آمریکا وی را همراهی نمودند سخنرانی کردند .
رجوی از سال 1983 در پاریس زندگی نموده و مسعود رجوی همسر وی، بنیانگذار سازمان مجاهدین خلق ایران اکنون در پنهان به‌سر می‌برد.
خانم رجوی اظهار داشتند، “از افغانستان تا عراق تا سوریه، در هر کجا مردم می‌خواهند رژیم ایران خاک کشورشان را ترک کند“.
“رژیم ملاها ورشکسته است. تحریمهای بین‌المللی به‌طور فزاینده‌یی راه نفس آنها را بسته است“.
طرح حذف سوبسیدها، بزرگترین پروژه اقتصادی رژیم در 30سال گذشته، باتلاقی از شکست بوده است“.
این خانم گفت: به ایرانیانی که جان خود را در کمپ اشرف (شهر کوچکی پر از ایرانیان تبعیدی) در عراق که در 8آوریل سال جاری با حملات دولت عراق از دست داده‌اند،   ادای احترام می‌کند.


لرد کوربت خطاب به کمپ اشرف (به کسانی که ویدئو گردهمایی برای  آنها پخش می‌شد) اظهار داشت:“شما شجاع ترین شجاع ها هستید، به‌رغم حملات جنایتکاران علیه شما توسط جانیان مسلح، شما با قامت ایستاده و گردنفراز ایستاده اید“.
وی اضافه نمود، “آزادی برای همیشه به تأخیر نخواهد افتاد… اشرف زنده خواهد ماند “.


قاضی مایکل موکیزی، دادستان سابق کل آمریکا اظهار داشت، “هدفم این است دولت من قبول کند و به ساده‌ترین واقعیت گردن بگذارد که نزدیکترین راه برای رسیدن به دمکراسی در ایران،   برداشتن راه‌بند سازمان مجاهدین خلق ایران است  که با این لیست ناعادلانه سازمانهای خارجی تروریستی مانع آنها شده است“.
وی از دولت آمریکا خواست جهت جلوگیری از حملات بعدی از نفوذش برای حفاظت ساکنان اشرف استفاده کند.


کسان دیگری که در این گردهمایی صحبت کردند، شامل رودی جولیان، شهردار سابق نیویورک و کاندیدای ریاست جمهوری در 2008، و ریتا سوسموت (rita sussmouth)، رئیس پارلمان آلمان در سالهای 98-1988، و جین-پیر برارد (jean-pieree brard)، عضو پارلمان فرانسه و آلخو ویدال کوادراس، معاون رئیس پارلمان اروپا، در میان بسیاری از دیگر سخنرانان بودند.
ایرانیان تبعیدی  نمی‌توانند به ایران ملاهابازگردند، جایی که بسیاری از اقوام آنها در آنجا زندگی می‌کنند، زیرا بدون تردید زندانی خواهند شد. بسیاری بر این باورند درگیریهای داخلی بین علی خامنه‌ای رهبر عالی و محمود احمدی‌نژاد رئیس‌جمهور، شدیداً رژیم ایران را تضعیف کرده است. سازمان مجاهدین خلق ایران در سال 2009 از لیست سازمانهای تروریستی اتحادیه اروپا خارج شده‌اند. آمریکا و کانادا، عراق و ایران کماکان، به‌خاطر عملیاتی گذشته این گروه، قبل از دست کشیدن از این اقداماتش در سال 2001، آنها را تروریست می‌دانند.