پاسدار رحیم صفوی اعتراف کرد راهبرد اصلی رژیم تغییر جغرافیای قدرت منطقه است

پاسدار رحیم صفوی اعتراف کرد راهبرد اصلی رژیم تغییر جغرافیای قدرت منطقه است

پاسدار رحیم صفوی سرکرده پیشین سپاه پاسداران، با اذعان به دخالت رژیم آخوندی در امور کشورهای منطقه و اسلامی، گفت راهبرد اصلی رژیم تغییر جغرافیای قدرت منطقه است.
به گزارش ایستان، 24 بهمن، پاسدار صفوی که در جمع شماری از مزدوران بسجی در مشهد سخنرانی می کرد، خواب و خیالهای امپراطوری دیکتاتوری اخوندی در منطقه را برملا کرد و گفت: «راهبرد اصلی حضرت امام خمینی و انقلاب اسلامی و مقام معظم رهبری، تغییر جغرافیای قدرت است و دشمنان نظام اسلامی ایران به نقش موثر و تعیین‌کننده‌ی حضرت امام و رهبری رهبر معظم انقلاب اسلامی در مسائل جهانی و منطقه‌یی اذعان دارند».
مشاور و دستیار نظامی ولی فقیه ارتجاع، در حالیکه تشکیل گروههای تروریستی و آشوب در منطقه را «احیای امید ملتهای اسلامی و عربی منطقه» می نامید، دیکتاتوری آخوندی را س«الگویی» برای سایر کشورها توصیف کرد و افزود: «انقلاب اسلامی هم‌اکنون و پس از گذشت 30 سال از عمر آن، در جغرافیای قدرت در نظام بین‌الملل تغییر به وجود آورد و زمینه‌های بروز قدرت جدید جهان اسلام را فراهم کرد».
صاحب نظران بر این عقیده هستند، دیکتاتوری آخوندی که در سراشیب سقوط محتوم قرار گرفته و از رأس تا بدنه نظام در حال ریزش مداوم است، بهتر است، عمامه ولی فقیه ارتجاع را سفت بچسبند، تا باد نبرد، تغییر جغرافیای قدرت منطقه پیشکش.