جعفر محمودی - نمایش انتخاباتی مجلس نهم رژیم آخوندی(1)

 جناح بندیها و جنگ گرگها
وزارت کشور رژیم آخوندی اعلام کرده است که نمایش انتخاباتی مجلس نهم در 12 اسفند 90 انجام میشود. تلاشهای جناح خامنه ای برای کاهش جنگ گرگها در درون این باند و به گفته خودشان ایجاد وحدت بین جریانهای اصولگرا در آستانه نمایش انتخاباتی رژیم از یک سال قبل شروع شده است، اما بدلیل ریختن اتوریته ولی فقیه ارتجاع، این تلاشها به شکست انجامیده و جنگ بین باندهای وابسته به ولی فقیه طی یک سال اخیر اوج تازه ای گرفته است، تا آنجا که گماشته ولی فقیه –پاسدار احمدی نژاد- نیز به تمرد برخاسته و ساز خود را بر سر کسب قدرت و بدست آوردن امتیازات حداکثر در نمایش انتخاباتی مجلس نهم رژیم به صدا درآورده است. در نگاهی به جناح بندی ها و دسته بندیهای رژیم در دو مقطع متفاوت – مقطع نمایش انتخاباتی مجلس هشتم رژیم در 4سال قبل با مقطع نمایش انتخاباتی مجلس نهم ارتجاع-  شاهد شکافها و شقه های بیشتری هستیم، جریانهای جدیدی اظهار وجود میکنند و شقه جدیدی در میان یک جریان قبلی به وجود میآید. باند احمدی نژاد که نام «رایحه خوش خدمت» برخود نهاده بود، حالا از احمدی نژاد تبری میجوید، و از او ، از جریان فتنه، و از جریان انحرافی اعلام بیزاری میکند تا شاید در نمایش انتخابات به او اجازه ورود داده شود. و از آنجا که این تاکتیک افاقه نمیکند به فکر تشکیل یک باند جدید در میان اصولگرایان می افتد.
برای روشن شدن این جنگ و جدالها، جناج بندی درونی رژیم را در دو مقطع مرور میکنیم:
1 -  جناح بندیها در نمایش انتخاباتی مجلس هشتم
جناح های رژیم آخوندی شرکت کننده در نمایش انتخابات مجلس هشتم عبارت بودند از:
-جبهه متحد اصولگرایان که شامل سه گرایش بودند، یکی از آنها “رایحه خوش خدمت“ طرفداران احمدی نژاد بودند. دیگری اصولگرایان تحول خواه که سران آن حداد عادل و احمدی توکلی بودند.  گرایش سوم را موتلفه و جامعه مهندسین تشکیل میدادند. که بسیار نزدیک به ائتلاف فراگیر اوصولگرایان بودند .
-ائتلاف فراگیر اصولگرایان: این ائتلاف که منتقدین دولت شناخته می شدند، از کسانی چون علی لاریجانی، مرتضی مطهری ، تشکیل می شدند و پاسدار قالیباف و پاسدار محسن رضائی از نفرات اصلی آن بودند.
احمدی نژاد بشدت مخالف نزدیکی جبهه متحد اصولگرایان با علی لاریجانی بود. بهمین دلیل علی لاریجانی کاندید از تهران نگذاشتند و کاندید قم کردند . .
-اصلاح طلبان قلابی : که همه آنها را در برمیگرفت.
علاوه بر اینها ائتلاف فراگیر اصولگرایان و اصلاح طلبان قلابی تعدادی را به عنوان کاندید مستقل وارد نمایش انتخاباتی و وارد مجلس رژیم کردند.
نتیجه نمایش انتخاباتی فوق به نفع ائتلاف فراگیر اصولگرایان شد و علی لاریجانی رئیس مجلس ارتجاع گردید.
2 -  جناح بندی اصولگرایان برای انتخابات مجلس نهم تاکنون
مقدمتا باید گفت که جناح بندیهای انتخاباتی درون(باندهای مختلف) اصولگرایان و باصطلاح اصلاح طلبان و سبزها بعد از گذشت یک سال هنوز بطور کامل شکل نگرفته و در حال شکل گیری است. آنچه تاکنون مشخص شده:
یکم - کمیته واحد اصولگرایان
از شهریور89 باندهای موسوم به اصولگرا تلاش برای تشکیل یک جبهه از ماکزیمم باندهای اصولگرایان را آغاز کردند. عسکراولادی جنایتکار به عنوان ریش سفید اصولگرایان از یک طرف با احمدی نژاد و از طرف دیگر با جامعه مدرسین و جامعه روحانیت مبارز ملاقات کرد و نهایتا یک جلسه 30نفره با احمدی نژاد تشکیل داد. برای جلب رضایت احمدی نژاد نماینده لاریجانی و قالیباف را هم در این جلسات نیاورد. نتیجه این جلسات، کمیته ای به نام “شورای حکمیت اصولگرایان“ مرکب از عسکراولادی، علی اکبر ولایتی و حداد عادل شد، تا زمینه وحدت اصولگرایان را فراهم کنند. اما به علت مخالفتهائی که جامعه روحانیت مبارز و جامعه مدرسین حوزه علمیه قم نسبت به مشائی داشتند و متقابلا مخالفت مشائی- احمدی نژاد با جامعه مدرسین و جامعه روحانیت، این شورا کاری از پیش نبرد و تا 28 فروردین 1390 کارش به شکست کشانده شد.
دوم – کمیته 7 نفره برای وحدت اصولگرایان
بدنبال این بن بست قرار شد که کمیته 3نفره به کمیته 7 نفره گسترش پیدا کند که دو نماینده از جامعه روحانیت مبارز و 2 نماینده از جامعه مدرسین حوزه به آن افزوده شود. در نتیجه نمایندگان جامعه روحانیت مبارز سیدرضا تقوی و محمدحسن ابوترابی و نمایندگان جامعه مدرسین هاشم حسنی بوشهری و عباس کعبی به کمیته 3نفره اضافه شدند.
کمیته 7نفره برای وحدت کل باندهای اصولگرایان. یک کمیته 15نفره معروف به 7+8 پیشنهاد کردند. که این 8 نفر جدید عبارت بودند از: 2 نماینده از جبهه پیروان خط امام و رهبری، 2 نماینده از جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی، 2 نماینده از رایحه خوش خدمت (طرفداران احمدی نژاد) و 2 نفر نماینده قالیباف و علی لاریجانی
سوم -  تمرد جریان احمدی نژاد
هنوز کمیته 7+8 شکل نگرفته و کار خود را برای ایجاد وحدت بین باندهای اصولگرا آغاز نکرده بود که شقه بزرگی در درون این باندها به وقوع پیوست. این شقه که تمامیت رژیم را لرزاند با قهر احمدی نژاد در برابر خواست ولی فقیه ارتجاع خودش را نشان داد. این اوج تازه ای در تجزیه درونی باند خامنه ای بود، که عمق پوسیدگی نظام ولی فقیه و متلاشی شدن اتوریته اش را به نمایش میگذاشت.
بعد از قهر احمدی نژاد و موضعگیری فرمایشی جریانهای مختلف باصطلاح اصولگرا علیه باند انحرافی، اکثریت افراد رایحه خوش خدمت نیز از احمدی نژاد فاصله گرفتند و علیه جریان انحرافی موضعگیری کردند. لذا کمیته 7+8 آن دو نماینده ای را که به جریان احمدی نژاد اختصاص داده بود، از او سلب کرد و در اختیار رایحه خوش خدمت که حالا از احمدی نژاد فاصله گرفته است، قرار داد. اما تاکنون نمایندگان آن رسما مشخص و معرفی نشده اند. 
چهارم -  دیگر شکافهای باند اصولگرا در این مقطع
در کنار تلاش جدید جریان خامنه ای برای ایجاد وحدت بین باندهای اصولگرا – تحت پوشش کمیته 15نفره- باید به دیگر تضادهای موجود میان آنان نیز توجه کرد.
- در این کمیته جایی برای احمدی نژاد و جریان او نیست . بلکه مسأله بر سر اعمال فشار بر احمدی نژاد برای تمکین مطلق و تسلیم او به ولی فقیه است و یا برکنار کردن او از پست ریاست جمهوری (آخوند ذوالنور – 90.5.17)
- رایحه خوش خدمت (باند سابق احمدی نژاد) علیرغم آنکه در حال حاضر با جریان انحرافی مرز بندی کرده است ، میگوید که افکار جریان رایحه خوش خدمت سر جای خود باقی است و پیامش این است که تضادی که از نمایش انتخاباتی مجلس هشتم با ائتلاف فراگیر اصولگرایان(علی لاریجانی، مطهری، قالیباف، محسن رضایی و ....) داشته همچنان باقی مانده است.
- علاوه بر این رایحه خوش خدمت که بعد از قهر 11روزه احمدی نژاد تضعیف شده است، در صدد تشکیل یک تشکل جدید با نام دیگر برای احیا و تقویت خود میباشد .
- محسن رضائی درخواست کرده که مانند علی لاریجانی و قالیباف او هم یک نماینده در این کمیته 15نفره داشته باشد که با او موافقت نشده است . در نتیجه او به دنیال ایجاد یک تشکل جدید در میان اصولگرایان به نام ایستادگی است.
- از آنجا که زمزمه های تشکیل جریانهای دیگری از باصطلاح اصولگرایان در تیرماه 90 به گوش می رسید، شورای نگهبان در رابطه با تشکیل هر جریان دیگری از اصولگرایان هشدار داد و آن را منع کرد. خبرگزاری فارس وابسته به سپاه پاسداران در 31تیر خبر داد که : محمدرضا مهدوی کنی، دبیرکل جامعه روحانیت مبارز و رئیس مجلس خبرگان، در روز ۳۰تیر، اصول‌گرایان را از تشکیل تشکلهای موازی برای شرکت در انتخابات برحذر داشت و به آنها هشدار داد. مهدوی کنی گفت: «اعلامیه‌ای منتشر شده که جمعیت دیگری مقابل این جمعیتی که جامعتین (جامعه روحاینت مبارز و جامعه مدرسین حوزه) جمع کردند(کمیته 15نفره) تشکیل شده است، البته آنها اصولگرا و از برادران ما هستند. ولی من آنها را نهی می‌کنم».
پنجم – اعلام تشکیل جدید «جبهه پایداری انقلاب اسلامی»
هشدار مهدوی کنی به علت این خبر بود که در 29تیر ماه 90 خبرگزاری فارس خبر داد که: پس از آنکه تلاش ها برای تشکیل جریانی موسوم به «شورای حکمیت اصولگرایان» به نتیجه نرسید «جبهه پایداری انقلاب اسلامی» بزودی اعلام موجودیت میکند.! این جریان که تلاش دیگری برای ایجاد وحدت در میان باندهای اصولگراست معجونی از جنایتکاران باند خامنه ای هستند و در میان اعضای تشکیل دهنده آن افرادی از همکاران قبلی دولت های نهم و دهم، برخی اعضای فراکسیون انقلاب اسلامی مجلس رژیم، برخی اعضای قرارگاه عمار و افرادی همچون آخوند رسایی، آخوند آقا تهرانی، کامران باقری‌ لنکرانی، غلامحسین الهام، صادق محصولی، مهرداد بذرپاش، علی‌اصغر زارعی، کوچک زاده، کوثری، آخوند روح‌الله حسینیان، و تعداد دیگری از شخصیت‌های مطرح سیاسی هستند
در نتیجه علیرغم هشدار مهدوی کنی به عنوان رئیس خبرگان ارتجاع، جبهه پایداری انقلاب اسلامی در 6 مرداد 90 در یک میزگرد که به عنوان همایش پایداری انقلاب اسلامی برگزار شد اعلام موجودیت کرد و سخنرانان میزگرد مطالب زیر را در مورد این جبهه و اهداف آن گفتند:
o آخوند مصباح یزدی گفت: حضور ما درجبهه پایداری انقلاب به معنای انشقاق، تضاد و اختلاف نیست بلکه تشخیص دادیم تعلقات این گروه به ارزش‌های اسلام و پایبندی آنها به ارزش‌های انقلاب بیش از دیگران است و این نباید جای هیچ توهم و انحرافی باشد. این به معنای دکان دیگری نیست. احترام خاصی برای اصول گرایان قائل هستیم. البته کسانی که واقعاً اصول‌گرا هستند نه اینکه از نام آن سوءاستفاده می‌کنند. ما با برخی از اصول‌گرایان بر اساس تشخیص خود ارتباط بیشتری برقرار می‌کنیم. 
o پاسدار صادق محصولی  که از او به عنوان لیدر این جریان نام میبرند گفت: این جبهه یک حزب نیست و در واقع یک گفتمان است که تحت نظر فقهای بزرگوار فعالیت می‌کند و دغدغه اصلی اعضای جبهه تبعیت از نظرات ولی امر مسلمین آیت‌الله خامنه‌ای است. این  جبهه با سه شاخص خود را تعریف میکند:
 تبعیت کامل از ولایت فقیه،
 مرزبندی با جریان فتنه و حمایت‌گران از آن
 مرزبندی با جریان انحرافی
محصولی افزود: ما در انتخابات بر اساس این سه شاخص‌، برای وحدت اصول‌گرایان تلاش می‌کنیم و به منشور اصول‌گرایی عمل می‌کنیم.
o آخوند حسینیان: اعتقاد ما این است که این جبهه به عنوان یک تاسیسات یا تشکیلات جدید اصول‌گرا نیست و اعتقاد داریم که این یک جریان فکری است که در جامعه همراه با انقلاب اسلامی متولد شده و در طول تاریخ انقلاب اسلامی با همه نوساناتی که وجود داشته رشد پیدا کرده و یکی از ظهور‌های آن در سوم تیر 84 بوده است. این جریان و جبهه یک جریان فکری و ارزشی است و به هیچ فردی (منجمله احمدی نژاد) وابسته نیست.
o آخوند آقاتهرانی که دبیر همایش بود در جمع‌بندی پایانی گفت: ما حزب نیستیم. ثبت نام نیز نمی‌کنیم. اصولی داریم که هر کس به این اصول پایبند باشد با ماست. این جبهه برای انسجام جدی تر حزب اللهی ها است.
غلامعلی حدادعادل که به عنوان یکی از اعضای گروه هفت نفره اصول‌گرایان در اولین همایش جبهه پایداری انقلاب اسلامی شرکت کرده بود، هشدار داد و گفت: ‌امروز شاهد تولد یک تشکل جدید در انقلاب اسلامی هستیم، تشکلی که ریشه‌های آن در سه دهه قبل و در دهه‌های قبل از پیروزی انقلاب اسلامی موجود بوده و امروز تبلور پیدا  می‌کند. ما در سال 90 امتحانی به نام انتخابات مجلس نهم را در پیش داریم و در این انتخابات اصولگرایان باید وحدت داشته باشند... وی تاکید کرد: اگر خدایی نکرده می‌خواهیم انشعابی را ایجاد کنیم این سوال در برابر ماست که باید پاسخ آن را بدهیم که اگر انشعاب کنیم چه چیزی می‌دهیم و چه چیزی می‌گیریم؟ اگر انشعاب باعث می‌شود که ما و کسانی که با آن‌ها اختلاف سلیقه داریم، شکست بخوریم نباید انشعاب کنیم و باید بدانیم که به خاطر شکست اصول‌گرایان مسئولیم اگر به خاطر مسائل قابل تحمل از آن‌ها منشعب شده‌ایم و جدا شده‌ایم. مخاطب من فقط این تشکل نیست. تمام اصولگرایان باید این موضوع را در نظر بگیرند و با در نظر گرفتن خطرات تفرقه همه یکدیگر را تحمل کنند. ما نباید مسائل و مشکلات دوران اصلاح‌طلبان را فراموش کنیم .
با توجه به آنچه گذشت بخوبی روشن می شود که هنوز تلاشهای باند خامنه ای برای ایجاد وحدت در درون باندهای اصولگرا بجایی نرسیده است و چشم اندازی هم برای آن متصور نیست.

نکات کابل توجه
1 - اعضای این تشکل جدید عموما از بازجویان، شکنجه گران و لباس شخصی ها هستند. قرارگاه عمار از  لباس شخصی هایی هستند که بقول خودشان علیه فتنه (قیام مردم در سال 88) شکل گرفته که از جلادان و لباس شخصی ها است و شاخصه رایحه خوش هم آخوند حسینیان از یاران سعید امامی است.

2 -  پاسدار صادق محصولی در انتخابات مجلس هشتم همراه با آخوند مصلحی نقش جدید در تشکیل جبهه اصولگرایان داشت و در انتخابات ریاست جمهوری هم از او بعنوان یک عامل جدی در پیش برد انتخابات بنفع احمدی نژاد نام میبرند. محصولی که فرمانده احمدی نژاد در جبهه های جنگ بوده و سالیان با او دوست نزدیک بود، کنار گذاشتن وی از کابینه بعداز قهر احمدی نژاد بعنوان تلفیق وزارتخانه ها مورد تعجب خیلی ها شد که گفتند، علت آن مخالفت وی با مشائی بوده است ولی باید توجه داشت که یک احتمال دیگر هم وجود دارد که بعنوان یک تاکتیک احمدی نژاد برای ضربه زدن به رقبایش او را فرستاده است. گفتند، علت آن مخالفت وی با مشائی بوده است ولی باید توجه داشت که یک احتمال دیگر هم وجود دارد که بعنوان یک تاکتیک احمدی نژاد برای ضربه زدن به رقبایش او را فرستاده است.