محمود عباس درخواست تاسیس کشور فلسطینی را به سازمان ملل می دهد

محمود عباس، رئیس تشکیلات خودگردان فلسطینی می‌گوید درخواست برای تأسیس کشور فلسطینی، ماه سپتامبر تحویل بان کی‌مون دبیرکل سازمان ملل ‌متحد می‌شود.
آقای عباس این اظهارات را پس از پایان سفرش به بوسنی و هرزگوین اعلام کرد. او در بوسنی و هرزگوین از مسئولان این کشور خواست از تلاشش برای تأسیس کشور فلسطینی حمایت کنند.

محمود عباس پس از بوسنی و هرزگوین به لبنان سفر کرد. او در آن‌جا نیز در پی جلب حمایت رهبران لبنان از جمله میشل سلیمان، رئیس‌جمهوری لبنان خواهد بود.
بوسنی و هرزگوین و لبنان، دو عضو غیردائم شورای امنیت سازمان ملل ‌متحد هستند.
محمود عباس در حال رایزنی با اعضای سازمان ملل ‌متحد است تا آنها تأسیس یک کشور فلسطینی را که شامل سرزمینهای کرانه باختری، نوار غزه، اروشلیم شرقی می‌شود - مناطقی که اسراییل در جنگ ۱۹۶۷ اشغال کرد - به رسمیت بشناسند.
هم‌چنین روز سه‌شنبه، مذاکره‌کنندگان بین‌المللی که سعی دارند میان اسراییل و فلسطینی ها صلح ایجاد کنند، اعلام کردند که «عمیقا نگران» طرح اسراییل برای گسترش شهرک های یهودی نشین در کرانه باختری و اورشلیم شرقی هستند.
مذاکراه کنندگان که به گروه چهار خاورمیانه شهرت دارند، نمایندگان سازمان ملل متحد، اتحادیه اروپا، روسیه و آمریکا هستند.
روز دوشنبه اسراییل ساخت ۲۷۷ واحد مسکونی جدید در یک شهرک یهودی نشین واقع در کرانه باختری را تأیید کرد. چند روز پیش از آن نیز اسراییل طرح ساخت ۱۶۰۰ خانه در اورشلیم شرقی را تأیید کرد.
در تحولی دیگر نیروهای اسراییلی روز سه‌شنبه دو فلسطینی را در نوار غزه کشتند. یکی از فلسطینی ها در حمله هوایی کشته شد و دیگری زمانی که به مرز اسرییل نزدیک می‌شد.
برگرفته از سایت صدای آمریکا 26 مرداد