برچسب تروریستی یک سازمان اپوزیسیون ایرانی

پی آر نیوز وایر - مطالعه جدید توسط کمیته سیاست ایران منتشر شد - واشنگتن 31مرداد،  روز پنجشنبه 18 اوت 2011 کمیته سیاست ایران یک کنفرانس مطبوعاتی در کلوب ملی مطبوعات برای انتشار مطالعه جدیدش - برچسب تروریستی یک سازمان اپوزیسیون ایرانی – برگزار کرد.

برای تعیین اینکه آیا شواهد معتبری وجود دارد که یک نامگذاری معتبر تروریستی را توجیه کند، مطالعه کمیته سیاست ایران پرونده اداری وزارت خارجه در مورد مجاهدین خلق، گزارش کشوری وزارت خارجه در مورد تروریسم، خلاصه غیر طبقه بندی شده از اظهارات طبقه بندی شده، بانکهای اطلاعاتی عمومی، و رسانه ها در زمان حوادث اظهار شده  را تحلیل می کند. هدف تعیین اعتبار منابع اظهارات علیه مجاهدین و اعتبار (منطقی بودن) نامگذاری تروریستی مجاهدین است. سه بانک اطلاعاتی: سیستم ردیابی حوادث جهانی مرکز ضد تروریسم امریکا، بانک اطلاعاتی تروریسم جهانی حمایت شده توسط وزارت امنیت داخلی امریکا در دانشگاه مریلند، و بانک اطلاعانی رند از حوادث تروریسم بین المللی، هستند.
براساس این سه منبع، رییس کمیته سیاست ایران پروفسور ریموند تنتر یافته اصلی برچسب تروریستی را بدون شواهدی یافت که از این نتیجه گیری که مجاهدین خلق در فعالیتهای تروریستی یا تروریسم درگیر هستند یا توانایی و قصد چنین کاری را دارند حمایت کند. تنتر افزود: برای نامگذاری مجدد بدون هیچ گونه فعالیت تروریستی یا تروریسم، وزارت خارجه باید نشان دهد که مجاهدین هم توانایی و هم قصد شرکت در فعالیت تروریستی یا تروریسم را دارند و اینکه یا امنیت ملی امریکا یا امنیت شهروندان امریکایی را تهدید می کند. تا کنون وزارت خارجه در این آزمایشات مردود شده است.
با اظهار نظر در مورد برچسب تروریستی، جان سانو، معاون اول سابق مدیریت سرویس مخفی سازمان اطلاعات مرکزی (سابقا مدیریت عملیات) گفت: "وزارت امنیت و اطلاعات ایران نظریه در مورد مجاهدین خلق را در سراسر جهان شکل داده است". سانو افزود که وزارت اطلاعات "گزارشات غلط رسانه ای که چطور مجاهدین مسئول بمب گذاری در هواپیما، مخفی کردن سلاحهای کشتار جمعی، بمب گذاری در چند شهر و آموزش زنان بمب گذار انتحاری بوده اند" را کاشته است.
سانو افزود: بنابراین آنچه وزارت اطلاعات توانسته انجام دهد بهره برداری از نقاط ضعف سیستم اطلاعاتی ماست. در توضیح اینکه چرا وزارت اطلاعات ایران داستانهایی را در مطبوعات درباره تهدیدات بالقوه در برابر فرماندهان نظامی امریکا می نشاند سانو گفت: وقتی وزارت اطلاعات سراغ این افراد می رود و می گوید می دانید کمپ اشرف، آنها به بمب گذاران انتحاری جا داده اند. آنها را آموزش می دهند و این یک تهدید است، حالا فرماندهان نظامی در صحنه باید در مورد این تهدید هم نگران باشند!
بعلاوه سانو گفت: "قدم بعدی باید این باشد، بگذارید اشتباهات گذشته را جبران کنیم. بگذارید آنها را (مجاهدین) از لیست تروریستی برداریم، بگذارید به سمت آرمانهای بزرگتر دمکراتیک پیش برویم و از مجاهدین حمایت کنیم. سانو در خاتمه گفت: "ما کماکان در حیرتیم که چرا این تصمیم نسبتا ساده برای از لیست خارج کردن مجاهدین صورت نگرفته است".
پروفسور تنتر در توضیح معمای اینکه چرا بر خلاف قانون و واقعیتها مجاهدین کماکان در لیست هستند گفت: "چون وزارت خارجه بیشتر از معیارهای سیاسی استفاده می کند تا حقوقی و شرایط تاریخی، کماکان مجاهدین را در لیست بعنوان یک سازمان تروریستی نگه داشته است. علیرغم فضای سیاسی مطلوب داخلی برای خروج از لیست و شواهد زیاد علیه توجیه بین المللی آن، وزارت خارجه این نامگذاری را نگه داشته است. در لیست گذاشتن مجاهدین برای استمالت از رژیم ایران، دل بستن به امید بجای تجربه است".
سرهنگ تام مک اینرنی (بازنشسته نیروی هوایی) دستیار معاون سابق رییس ستاد مشترک نیروی هوایی امریکا و رییس مشترک کمیته مشورتی کمیته سیاست ایران، گفت "قدرت دادن به مردم ایران نیازمند از لیست خارج کردن مجاهدین خلق از لیست تروریستی است. تا زمانی که مجاهدین در لیست باشند، در افشای استراتژی رژیم ایران برای مخفی کردن برنامه سلاحهای هسته ایش محدود خواهند بود".
ژنرال مک اینرنی افزود "برنامه سلاحهای هسته ای تهران شامل عملیات مخفی در دل یک سازمان مشروع هسته ای است که ظاهرا برای مقاصد صلح آمیز است – یک فرماندهی سری نظامی که برنامه تسلیحاتی منجمله خریدهای تکنولوژی سلاح هسته ای و مراکز تحقیقاتی و شرکتهای پوششی برای کار هسته ای را دنبال می کند. بخاطر افشاگریهای اطلاعاتی مجاهدین ما این واقعیتها را می دانیم".
ژنرال مک اینرنی نتیجه گیری کرد "بعنوان یک ژنرال، من آخرین کسی هستم که می خواهم در یک جنگ دیگر بجنگیم. ولی اگر ما به سیاست استمالت از احمدی نژاد ادامه دهیم، ما در واقع احتمال یک درگیری عمده با ایران را افزایش می دهیم. ما باید از همه منابعی که اپوزیسیون دارد استفاده کنیم که آبت الله را مشغول نگه داریم نه مجاهدین را".
مدیر سابق اجرایی خانه آزادی (فریدام هاوس) و رییس مشترک کمیته سیاست ایران، بروس مک کولم گفت "رژیم ایران حقوق بشر را نقض می کند و ایدئولوژی رادیکالش را از طریق تروریسم بین المللی صادر می کند. وقتی با تعامل شکست خورده و حملات نظامی مساله ساز علیه تاسیسات هسته ای ایران مواجه می شویم، سیاست گذاران امریکایی باید با برداشتن مجاهدین از لیست سازمانهای تروریست خارجی امریکا مردم ایران را قدرتمند کنند".
کمیته سیاست ایران که در سال 2005 تاسیس شد، شامل مقامات سابق امریکا از کاخ سفید، وزارت خارجه، جامعه اطلاعاتی، کنگره، دانشگاهها و بنیادهای فکری است.