تظاهرکنندگان به پایان برچسب تروریستی گروه ایرانی امیدوار هستند

ادام سیگی- واشنگتن 5 شهریوردر گزارشی از تظاهرات واشنگتن نوشت: هزاران نفر از هواداران گروه اصلی اپوزیسیون ایران روز جمعه در مقابل وزارت امور خارجه تظاهرات کرده  و از این وزارتخانه خواستار حذف نام این گروه از لیست سازمانهای تروریستی شدند.

اد رندل، فرماندار سابق پنسیلوانیا و چندین سیاستمدار دیگر جمعیت را اساسا از ایرانی- آمریکاییها تشکیل شده بود و در وسط روز در حمایت از مجاهدین خلق ایران که بطور عموم با مخفف اسم فارسی شان بعنوان مجاهدین خلق شناخته میشوند تجمع کرده بودند،  را مخاطب قرار دادند.
وزارت امور خارجه از سال 1997 مجاهدین خلق را بعنوان یک سازمان تروریست طبقه بندی کرده است. وزارت امور خارجه برای اینکار دخالت در ترور چندین آمریکایی در 1970 و اشغال سفارت آمریکا در تهران در سال 1979 را که به سازمان اتهام زده میشود را مورد استناد قرار داده است. بنا بر یک گزارش وزارت امور خارجه که امسال منتشر گردید،  از سال 1986 تا اشغال عراق برهبری آمریکا، این گروه به دیکتاتور فقید عراق، صدام حسین برای حمایت مالی و کمک نظامی تکیه داشت.


اما هواداران این گروه میگویند که سالها است که این گروه هیچ تهدیدی برای آمریکا نیست. آنها میگویند که منافع امنیت ملی آمریکا  در حمایت از این گروه که نهایتا میتواند به سرنگونی دیکتاتوری ایران کمک کند، همانگونه که گروههای اپوزیسیون در تونس، مصر و لیبی این کار را کرده اند، می باشد.
رندل که یک دمکرات است در حالیکه وزارت امور خارجه را برای خارج کردن نام مجاهدین از لیست تروریستی مخاطب قرار میداد گفت «مدارک و اسناد (برای خارج کردن MEK از لیست تروریستی-م) کاملا یکطرفه هستند ( جای هیچ شکی باقی نمیگذارند-م).» «زمان این کار همین الان است.»
تظاهر کنندگان که لباسهای زرد و آبی مجاهدین را بر تن داشتند، پیام مشابهی را از پتریک کندی، نماینده سابق کنگره از ایالت رود آیلند شنیدند.
کندی گفت «آرمان شما، آرمان ما است، آرمان دستیابی به دمکراسی و حقوق بشر».


وزارت امور خارجه در حال بازبینی نامگذاری مجاهدین است اما بنا بر گفته مارک تونر، سخنگوی وزارت امور خارجه در ماه گذشته در یک بریفینگ خبری، هنوز تصمیم نهایی گرفته نشده است. یک سخنگوی وزارت امور خارجه بعد از ظهر امروز هنگامی که در این رابطه مورد سوال قرار گرفت، از اظهار نظر در مورد تظاهرات امروز خودداری کرد.
این تظاهرات، ایرانی- آمریکاییها از سراسر آمریکا را به واشنگتن آورد. حورا مستشاری، 50 ساله از اورنج کانتی کالیفرنیا برای اعتراض به آنچه او آنرا استمالت رهبران ایران توسط آمریکا می انگارد به واشنگتن پرواز کرد.
او با اشاره به نخست وزیر سابق انگلستان که خواستار استمالت از هیتلر بجای رویارویی با او بود گفت «از زمان نویل چمبرلین تا امروز یک سیاست شکست خورده است.»
مستشاری گفت که امیدوار است که انقلابهای بهار عرب به ایران نیز برسد، کشوری که او در سال 1976 برای آمدن به آمریکا ترک کرد. او گفت «موج تغییر دارد به سمت ما می آید.»