همبستگی قانونگزاران آمریکایی با تظاهرات هزاران ایرانی

در حمایت از حذف برچسب تروریستی و حفاظت ساکنان اشرف.
شماری از قانونگزاران آمریکایی از سنا و کنگره از هر دو حزب این کشور، با ارسال پیامهایی با تظاهرات هزاران ایرانی آزاده در واشینگتن برای حذف برچسب تروریستی علیه مجاهدین و حفاظت از ساکنان اشرف، اعلام همبستگی کردند.

در میان پیامها اسامی سناتور جان بوزمن (کمیته تجارت، علوم و ترابری)، سناتور کل یر مکاسکیل (کمیته قوای، مسلح) و نمایندگان باب فیلنر (رئیس نمایندگان دموکرات در کمیته بازنشستگان نظامی و رئیس مشترک کمیته حقوق بشر و دموکراسی در ایران) دینا روهرا باکر (رئیس زیر کمیته تحقیقات و کنترل دولت و رئیس مشترک کمیته حقوق بشر و دموکراسی در ایران)؛ قاضی تدپو (عضو کمیته خارجی)، مایک کافمن (کمیته قوای مسلح کنگره)؛ جودی چو (کمیته قضایی و زیر کمیته تروریسم)؛ اد تاونز (رئیس نمایندگان دموکرات در کمیته نظارت بر دولت) ویلیام لیسی کلی، دانیل لانگرن، تام مک کلینتاک به چشم می‌خورند.
کمیته حقوق‌ بشر و دموکراسی ایران در مجلس نمایندگان در پیام همبستگی خود ضمن اشاره به نقش محوری سازمان مجاهدین خلق ایران (MeK) در مبارزه با دیکتاتوری مذهبی، ادامه نامگذاری تروریستی علیه مجاهدین را موجب تقویت آخوندها و هدیه بزرگی به دولتهای ایران و عراق و کسانی  می‌داند که آرزو دارند مجاهدان ساکن اشرف را از بین ببرند.
این پیام خطاب به شرکت کنندگان در تظاهرات می افزاید: ما در درخواستتان از خانم هیلاری کلینتون برای تصمیمگیری فوری در مورد وضعیت سازمان مجاهدین«همانطور که دادگاه استیناف واشنگتن دی-سی حکم داده است» می پیوندیم. ما بدینوسیله صدای شخصیتهای برجسته و رجال آمریکایی می‌شویم که خواستار خروج سازمان مجاهدین از لیست تروریستی هستند. شخصیتهایی مثل ژنرال جیمز جونز، فرماندار تام ریچ،  ژنرال هیو شلتون، شهردار رودی جولیانی، فرماندار هاوارد دین، قاضی لوئیس فری، قاضی مایکل موکیزی، ژنرال مایکل هایدن و همچنین نزدیک به 100نماینده کنگره آمریکا که از قطعنامه60 حمایت کرده اند و از وزارت خارجه خواسته اند که سازمان مجاهدین خلق را از لیست تروریستی خارج کند.
پیام هشدار می‌دهد که «خودداری از انجام فوری چنین کاری جان 3400شهروند بی سلاح ساکن در اشرف را به خطری بسیار بزرگ میندازد، و آنان را از دستیابی به یک راه حل قابل قبول و منطقی برای رسیدن به یک کشور امن و دموکراتیک باز می‌دارد.
سناتورها و نمایندگان کنگره آمریکا از بیعدالتی وزارت خارجه آمریکا، که به رغم گذشت بیش از یکسال از حکم دادگاه استیناف جهت بازنگری لیست تروریستی هنوز هیچ اقدامی انجام نداده،  اظهار نگرانی کرده اند.

دبیرخانه شورای ملی مقاومت ایران
5شهریور1390 (27اوت2011)