تظاهرات در واشنگتن برای حذف مجاهدین خلق از لیست تروریستی و حفاظت از اشرف

به گزارش صنعا نیوز 7 شهریور، تظاهراتی در واشنگتن توسط ایرانیان مقیم آمریکا در مقابل ساختمان وزارت امورخارجه برای حذف نام سازمان مجاهدین خلق و حفاظت از اشرف برگزار شد. بسیاری از شخصیتهای برجسته و مقامات عالیرتبه سابق آمریکا و برایان بینلی عضو مجلس عوام انگلیس در تظاهرات واشنگتن شرکت نموده و در سخنانشان از آمریکا خواستند تا نام سازمان مجاهدین خلق ایران را از لیست سازمانهای تروریستی خارجی حذف نماید و بر اهمیت حفاظت اشرف بر اساس تعهدات دولت آمریکا و معاهدات بین‌المللی تأکید نمودند.

خانم مریم رجوی رئیس‌جمهور برگزیده مقاومت ایران از طریق ماهواره از پاریس برای این تظاهرات سخنانی ایراد کرد، و بدین صورت آغاز نمود: یاران مقاومت
خواهران و برادران، ایرانیان شریف و غیرتمند، به تظاهرات و اجتماع شما که قیامی است برای آزادی مردم ایران و دفاع از اشرف مظلوم و محاصره شده و قیامی است علیه یک نام‌گذاری بی‌اعتبار در مورد مقاومت ایران درود می‌فرستم.
امروز، روز فریادهای شما برای دادخواهی یک ملت اسیر است که زندگی زیر یوغ دیکتاتوری ولایت‌فقیه را نمی‌خواهد.
خوشا اشرف پایدار که نمایندگان و مدافعان والایی مثل شما دارد
و خوشا مردم ایران که در وجود شما بالاترین سرمایه‌ها را برای به دست آوردن آزادی و دمکراسی ذخیره کرده است.
هموطنان عزیز، بیش از یک سال از صدور حکم دادگاه استیناف واشنگتن و دستور آن به وزارت‌خارجه جهت بازبینی نام‌گذاری علیه مجاهدین، می‌گذرد.
بهای این تأخیر ناموجه را مردم و مقاومت ایران با خون رشیدترین فرزندان‌شان پرداخته‌اند. زندانیان سیاسی ایران هم‌چون علی صارمی که توسط جلادان خامنه‌ای به‌دارآویخته شدند و آن 36 قهرمان آزادی در اشرف که به دستور رژیم ولایت‌فقیه به شهادت رسیدند، بخشی از این بهای خونین است.
از آخوندهای سفاک تهران تا دولت تحت‌الحمایه آنها در عراق همه آشکارا همین لیست‌گذاری را پشتوانه مشروعیت خونریزیهای خود معرفی می‌کنند. بنابراین مردم ایران از ایالات متحده می‌پرسند که چرا جواز کشتار فرزندان ما را لغو نمی‌کنید؟
حکم دادگاه واشنگتن که تصریح کرد وزارت‌خارجه در جریان نام‌گذاری ترتیبات صحیح یک دادرسی عادلانه را نقض کرده است و هم‌چنین 20 حکم از جانب دادگاههای اروپا علیه اتهام تروریسم، دیگر جای هیچ بحثی درباره بی‌اعتباری این برچسب باقی نگذاشته است.
اکنون این نام‌گذاری مفتضح تمیز‌دهنده جبهه مدافعان رژیم از جبهه آزادی و دموکراسی در ایران است.
یک طرف جبهه ساخته و پرداخته خود آخوندها، جبهه خادمان و ذوب‌شدگان ولایت‌فقیه، جبهه‌یی از توجیه‌کنندگان قتل‌عام زندانیان سیاسی، مدافعان اتمی‌شدن رژیم‌ ، مخالفان تحریم فاشیسم ولایت‌فقیه و دلالان مماشات با بانکدار مرکزی تروریسم‌که برای حفظ مجاهدین از لیست سینه می‌زنند. آنها چه با شناسنامه‌ایرانی و آمریکایی همانهایی هستند که در تمام این سالها سرکوب مقاومت مردم ایران را توجیه و برای انهدام اشرف و کشتار ساکنان آن خنجرها را تیز می‌کنند.
آنها با صدها رشته آشکار و پنهان با نظام ولایت‌فقیه پیوند دارند و منافع حیاتی خود را در موجودیت این رژیم می‌بینند و در هر بزنگاهی که منافع اساسی رژیم به خطر می‌افتد، عمامه‌به زمین می‌کوبند. این است جبهه دفاع از فاشیسم مذهبی.
از آن طرف به جبهه مدافعان آزادی و دموکراسی ایران، به جبهه مدافعان اشرف بنگرید.
هزاران پارلمانتر و شخصیت مدافع حقوق‌بشر در جهان عرب و در اروپا، و شمار کثیری از اعضای سنا و مجلس نمایندگان آمریکا که یک نهضت بزرگ جهانی در دفاع از مقاومت آزادی‌ستان ایران شکل داده‌اند. یک اجماع بی‌نظیر در برابر بی‌عدالتی ۱۴ساله علیه مجاهدین و مقاومت ایران. در آمریکا به‌خصوص در یک سال اخیر همه دیدند که زیر شدیدترین فشارها، نمایندگان کنگره با چه شجاعتی از اشرف دفاع کردند و بر برچسب تروریسم خط بطلان کشیدند.
خانم رجوی اضافه کرد: هموطنان عزیز، بیش از ۱۷۰روز است که یاران شجاع و مقاوم شما در برابر ساختمان وزارت‌خارجه آمریکا تحصن کرده‌اند. آنها در سرما و گرما و گاه در تمام ساعتهای شب فریاد دادخواهی ملت ایران را برای حفاظت اشرف و حذف نام‌مجاهدین از لیست تروریستی به گوش جهان می‌رسانند. این مبارزه بی‌امان، این همه تکاپو و این شور و عشق بی‌پایان در وجود سایر یاران این مقاومت در آمریکا دستاوردهای مهمی در همین یک سال اخیر به ارمغان آورده است.
نامه‌های ۸۰۰ رهبر مذهبی و دو هزار کشیش از سراسر آمریکا در حمایت از این مقاومت، برگزاری ۱۳ جلسه استماع در کنگره و سنای آمریکا برای پی‌گیری موضوع حفاظت اشرف و ابطال نام‌گذاری بی‌اعتبار علیه مجاهدین، ارائه قطعنامه‌های متعدد در کنگره و به‌خصوص مصوبه ماه گذشته کمیته خارجی کنگره درباره لزوم جلوگیری از جابه‌جایی ساکنان اشرف در داخل عراق و هزاران اقدام سیاسی، پارلمانی، مطبوعاتی و اجتماعی که تحسین همگان را برانگیخته است.
راستی که این همه پشتکار و این همه فروتنی و صمیمت‌ ، هر انسانی را به خضوع وامی‌دارد.
سلام بر شما که افتخار ایران وایرانی هستید. در سیمای شما پیروزی محتوم آزادی ایران را می‌توان دید.
روشن است که ایالات متحده به‌خاطر قرارداد خود با یکایک ساکنان اشرف، درتأمین حفاظت آنان به‌طور خاص مسئولیت دارد. چنان که نمایندگان کنگره آمریکا تأکید کرده‌اند، هر فاجعه انسانی که از این پس در اشرف رخ دهد، این دولت آمریکاست که مسئول آن است. هم‌چنین از سازمان ملل ‌متحد می‌خواهیم به وظائف مبرم خود برای تأمین حفاظت اشرف اقدام کند.
هیچ‌یک از مسئولیتها و تعهدات طرفهای بین‌المللی در قبال اشرف تردید بر نمی‌دارد.
اما آن‌چه می‌تواند آنها را برای انجام وظائف‌شان به حرکت درآورد، مسئولیت شما اشرف‌نشانها و یاران این مقاومت است. وهم‌چنان که مسعود گفته است حرف اصلی این است که اگر مانند مجاهدان آزادی‌ستان اشرف چون کوه استوار بمانید و بهای آن را هم هر چه باشد بپردازید، دنیایی به حمایت برمی‌خیزد و بشریت معاصر با ارزشهای بدون مرز انسانی با آزادیخواهی خود در کنار ملت ما قرار می‌گیرد. بله دنیای سیاست و تعادل‌قوا نیز خواه و ناخواه خود را با همین موج تطبیق می‌دهد. بله حرف اصلی این است نقش و مسئولیت یکایک شما و من مطمئنم که در منتهای عزت و سرفرازی از عهده آن برمی‌آیید،
سلام بر آزادی، سلام بر اشرف، سلام بر مردم ایران و سلام بر یکایک شما.
تعدادی از اعضای سنا و کنگره آمریکا از دو حزب دموکرات و جمهوری خواه نیز پیامهایی در همبستگی با خواسته‌های تظاهر کنندگان فرستادند. سپس حاضران در تظاهرات بزرگ واشنگتن به سخنرانان گوش فرا دادند.
پاتریک کندی در سخنانش گفت: من یک اشرفی هستم و آینده ایران این‌جا و در مقابل من قرار دارد.
به خانواده‌های شهدا و خانواده‌های آنهایی که در اشرف هستند می‌خواهم بگویم از جانب همه دوستانم که به حقوق‌بشر اهمیت می‌دهند می‌خواهم بگویم ما شما را فراموش نکرده‌ایم آرمان شما آرمان ماست و آرمان دمکراسی و حقوق‌بشر است.
به همه آنهایی که در وزارت‌خارجه هستند در پشت سر ما که به یک سیاست کهنه شده آویخته‌اند که توسط رژیم ایران حمایت می‌شود می‌خواهم بگویم که شما در طرف اشتباه تاریخ ایستاده‌اید، به نوری مالکی می‌خواهم بگویم که تو حملات وحشیانه و مرگبارت منجر به این می‌شود که در دادگاه اسپانیا حساب پس بدهید. به ملاها در ایران می‌گویم در حالی که ما این‌جا منتظر توفان هستیم شما هم منتظر توفان بسیار بزرگتری باشید که در اطراف شما در حال شکل گرفتن است و بادهای تغییر در حال وزیدن است و دمکراسی شما را در بر خواهد گرفت و روز جدیدی در ایران طلوع می‌کند و تروریستهایی که رژیم ایران هستند بهتر است بیدار بشوند و توجه کنند که بهار عربی در حال آمدن است و به دوستان ایرانی‌ام در این‌جا می‌گویم به مبارزه خودتان برای حقوق‌بشر ادامه بدهید.
اما ادوارد رندل فرماندار پنسلوانیا و رئیس حزب دموکرات در سال2000 بر ضرورت خارج کردن سریع نام مجاهدین از لیست تروریستی تأکید کرد. وی گفت: من می‌خواهم خطاب به وزارت‌خارجه و کاخ سفید صحبت کنم و می‌گویم: با مشاهده آن چه که دولت مالکی در دو بار حمله به افراد بیگناه در اشرف انجام داد این سؤال مطرح می‌شود که 4500 زن و مرد آمریکایی کشته شدند که چنین دولتی را که حقوق‌بشر را زیرپایش می‌گذارد حمایت کنیم. دولتی که به قتل‌عام در اشرف دست زده! ما به‌عنوان یک کشور وظیفه داریم که وقتی قول می‌دهیم به آن قول عمل کنیم. ما به دو دلیل این‌جا هستیم یکی به‌خاطر این‌که مطمئن شویم ساکنان اشرف حفاظت شوند و آمریکا به قولش عمل کند و دوم برای این‌که برای خارج کردن مجاهدین از لیست تلاش کنیم.
هم‌چنین لوئیس فری رئیس اف.بی.آی در سالهای 1993 ـ 2001 ضمن تشریح بی‌پایه بودن نامگذاری تروریستی مجاهدین گفت: از خانم رجوی برای سخنرانی بسیار زیبایی که کردید و طرح 10 ماده‌ای که برای آزادی ها، آزادی مذاهب، آزادی زنان ارائه دادید بسیار ممنونم. این طرح الگویی برای حقوق‌بشر است. امروز چه کسی مخالف ما ایستاده و مخالف خروج سازمان مجاهدین از لیست است. اول رژیم ایران است. نامگذاری تروریستی مجاهدین به رژیم ایران این جواز را می‌دهد که جنگجویان آزادی را کشتار کند. ما می‌خواهیم به وزارت‌خارجه و کاخ سفید تصریح کنیم هرلحظه و هرثانیه و دقیقه‌ای که این سازمان در لیست تروریستی آمریکا قرار داشته باشد به رژیم جنایتکاری که در ایران است اجازه کشتار رزمندگان آزادی و توطئه علیه اشرفیان قهرمان را می‌دهد. این نامگذاری باید متوقف شود. و باید لغو شود. آمریکا مسئول است.