آیا از حقوق‌بشر دفاع می‌کنید یا از منافع رژیم ایران؟

 سایت اینتلکچوال کنسرواتیو،8 شهریور در مقاله ای به قلم کامبیز عصایی (پژوهشگر امور سیاسی ایران که در تبعید زندگی می‌کند به‌خاطر عقایدش یک زندانی سابق سیاسی در حکومت استبدادی ایران بوده است) -دهها سال است که جهان شاهد جنایتهای ظالمانه رژیم ایران علیه مردم خودش می‌باشد. …

هادی قائمی، به اصطلاح مدیر ”کارزار بین‌المللی حقوق‌بشر ایران“ یکی از آنها می‌باشد. وی هم‌چنین عضو هیأت مدیره تریتا پارسی گروه لابی بدنام نیاک می‌باشد که اهداف رژیم ایران را در واشنگتن طی دهه های اخیر دنبال کرده است.
نیاک اخیراً اسناد درونی را افشا نموده که نشان می‌دهد قائمی چندین ملاقات در 2003 با جواد ظریف سفیر بدنام ایران در سازمان ملل داشته است. …
در بیانیه مشترک در سال2008 با امضای قائمی، پارسی و سایرین، آنها از دولت آمریکا خواستند، “فراخوانهای تغییر رژیم را با یک استراتژی درازمدت جایگزین کنند“. …
وی همین اخیراً ، بیانیه‌یی دیگری را به امضا رساند که توسط همان “کارشناسان مشترک“ صادر شده بود و به‌عنوان یک آگهی در روزنامه فایننشال تایمز به چاپ رسید.
در این بیانیه قائمی از هیلاری کلینتون وزیر خارجه آمریکا خواسته بود غل و زنجیری که با برچسب تروریستی به این سازمان، جنبش اصلی اپوزیسیون ایران زده شده ادامه دهد.
نخست وزیر عراق اخیراً به هیأتی از کنگره آمریکا که از عراق دیدن کرده بودند گفت، لیست‌گذاری سازمان مجاهدین در لیست سازمانهای خارجی، یکی از دلایلی بود که آنها بدون دردسر به شهروندان بی‌سلاح کمپ اشرف حمله و آنها را به قتل رساندند. …
با یک نگاه به این واقعیت طی دو سالی که قائمی در نیاک بوده، در سازمانی که بیان می‌کند “می خواهد از محقق شدن حقوق‌بشر در ایران اطمینان یابد، “ نیاک حتی یک بیانیه هم در محکومیت نقض حقوق‌بشر در ایران صادر نکرده است. …
با نگاه به تحولات سریعی که در خاورمیانه جریان دارد، رژیم البته می‌ترسد که بهار عرب به‌زودی به ایران برسد. به همین خاطر است میلیونها دلار را صرف لابی کردن و صرف گروههای فشار در آمریکا و اروپا می‌کند تا اپوزیسیون اصلی خودشان و هر تغییری در ایران را نامشروع کنند. …
دولت اوباما بایستی متوجه باشد که در زمانی که بادهایی تغییر به تندی در منطقه می‌وزد، اشتباه است در جانب دیکتاتورهای ایران قرار گیرد.
هفته گذشته، آمریکاییهای ایرانی تبار از بیش از 40 ایالت از آمریکا در یک گردهمایی بی‌سابقه در جلوی مقر وزارت‌خارجه گرد آمدند. در میان آنها نزدیک به 100 استاد دانشگاه، پژوهشگران و فیزیکدانان برجسته از سراسرآمریکا حضور داشتند. …
آنها خواهان از لیست خارج شدن سازمان مجاهدین خلق، طبق همان حکم سال گذشته دادگاه استیناف فدرال آمریکا شدند، که از نظر دادگاه هیچ دلیل معتبری برای در لیست گذاشتن سازمان مجاهدین به‌عنوان یک سازمان تروریستی خارجی وجود ندارد. …