چندین مقام پیشین دولت آمریکا نیز در این گردهمایی، سخنرانی نموده که اد رندل، پاتریک کندی، لوئیس فری مدیر سابق اف.بی.آی، جان سانو نایبرئیس سیا در امور عملیاتی سری؛ سرهنگ وسلی مارتین، رئیس امور ضدتروریسم نیروهای ائتلاف در عراق و فرمانده کمپ اشرف در 2006 از جمله شرکتکنندگان در این گردهمایی حضور داشتند.
با آگاهی بر اینکه وزیر امورخارجه تصمیمات خود را اکیداً طبق قانون و حقایق میگیرد، گزینهیی جز خارج کردن سازمان مجاهدین از لیست ندارد. رژیم ایران و لابیکنندگان آن در این مسیر، کارزار بیسابقه خود را برای تحریف حقایق شروع کردهاند.
با این هدف، در چند هفته گذشته، آتشباری سنگینی از مقالات در رسانههای آمریکا ظاهر شده که جامعه آمریکاییهای ایرانی تبار و کارزارشان برای پاسداری از حکم قانون، با فراخوان برای بازبینی عینی و واقعی، موقعیت سازمان مجاهدین در لیست سازمانهای خارجی تروریستی را زیر ضرب گرفته است.
بر اساس تمامیشواهدی بررسی شده توسط دادگاهها، سازمان مزبور هماکنون بایستی از لیست خارج میشد.
در میان این مقالات قابل ملاحظه ترین، قطعه حرف نیشدار الیزابت روبین در نیویورک تایمز به تاریخ 14 اوت 2011 میباشد که در آن میگوید به مقامات سابق پول داده شده تا از لیست خارج کردن سازمان مجاهدین را مورد تأیید قرار دهند.
این و سایر مقالات وسیعاً در رسانههای اجتماعی منتشر گشته و دعاوی غلط آنها بستری برای حرافی گروه لابی طرفدار ایران، نیاک و رئیس آن تریتا پارسی شده است. …
الیزابت روبین خواهر جیمی روبین، معاون وزیر خارجه در دوران ریاست جمهوری کلینتون میباشد که سازمان مجاهدین را به درخواست تهران در لیست تروریستی وارد کرد و جای تعجب نیست حتی در مورد یک عمل تروریستی ایران و نقش طوطی که آن برای خطوط رژیم ایران بازی کرده اشارهیی نمیکند.
وی این واقعیت را نادیده میگیرد که اتحادیه اروپا و انگلیس، هماکنون این گروه را از لیست خود خارج کرده و دادگاه استیناف فدرال آمریکا علیه وزارتخارجه حکم صادر کرده مبنی بر اینکه حق پروسهدوری سازمان مجاهدین را نقض کرده است.
روبین برای توجیه دعاوی خود به گزارش کمپانی رند اشاره میکند. این گزارش در نوک پیکان حمله هیچکسی جز جیمز روبین که مدتهای مدیدی در نیاک مشغول بوده و تریتا پارسی و سفیر سابق ایران سازمان ملل قرار نداشته است. بیخود نیست خانم روبین که به استدلال کامل متقابل به آن گزارش که کمی بعد از آن گزارش منتشر شده اشارهیی نمیکند.
این قطعه کار خانم روبین تنها برای توجیه کشتار 47 شهروند بیسلاح کمپ اشرف در ژوئیه 2009 میتوانست مورد استفاده قرار گیرد. نزدیک به 1000 (هزار) تن در این حمله مجروح شدند. احتمالاً دعاوی وی که نیروهای عراقی را تشویق به حمله علیه کمپ میکند، بهخاطر “آزاد کردن“ ساکنان کمپ اشرف بوده است.
خانم روبین صراحتاً استفاده از خشونت علیه ساکنان کمپ اشرف را تأ یید میکند و این ساکنین- کسانی که بیشترشان زندانیان سیاسی در ایران بودهاند- را طوری به تصویر میکشد، که گویی سزاوارند بدرفتاری و رفتار شنیع و زشت را متحمل شوند.
تصادفی نیست که خانم روبین قبل از دیدارش در 2003 از اشرف به تهران رفت. وی محمد خاتمی رئیس جمهور وقت کشور را ”مدره ”و “گورباچف ایران“ توصیف کرد . …