“آژانس بین المللی انرژی اتمی: نگرانی ها در مورد کلاهک هایی که برای حمل محموله های هسته ای طراحی شده اند افزایش میابد”.
”وزارت خزانه داری آمریکا: ایران به القاعده کمک میکند،" و "رد پای صفوف بالای القاعده در ایران دیده میشود“.
”ایران به پرورش و پناه دادن به عاملین بمبگذاری سازمانهای خیریه یهودیان آرژانتین ادامه داده و از تحویل دادن آنها خود داری میکند“.
”مقامات ارشد ایالات متحده: ایران مهمات مرگبار جدیدی را برای حمله به نیروهای آمریکایی به عراق و افغانستان منتقل کرد“.
رژیم ایران از قطعنامه های متعدد سازمان ملل متحد سرپیچی کرده وبا بی پروایی انگشت خود را در بینی تمامی جوامع بین المللی فرو میبرد. (با بی پروایی در امور تمامی جوامع بین المللی دخالت میکند“.)
یک تیتر خبری دیگر، اینباردر تاریخ ۲۶ اوت، از آنچه که آخوندها را آشفته میکند سر نخ میدهد: "هزاران مهاجر ایرانی درجلوی وزارت امور خارجه تظاهرات کرده و خواستار حفاظت از اشرف و حذف نام سازمان مجاهدین خلق ایران از لیست تروریستی وزارت امو خارجه شدند“.
سازمان مجاهدین خلق ایران جنبش اصلی اپوزیسیون ایران است، و اشرف که در ۴۰ مایلی شمال شرقی بغداد واقع شده محل سکونت ۳۴۰۰ نفر از اعظای این جنبش است.
در حالی که تغییرات تاریخی در سراسر خاورمیانه گسترده شده است، سیاست گمراه و منسوخ شده آمریکا با پایبند زدن به سازمان یافته ترین گروه مخالف رژیم تهران، ذهن آخوندها را درمورد تغییر بالقوه رژیم از داخل و انتقام جویی محتمل در آرامش قرار داده است. این سیاست منسوخ شده بسیاری را متعجب و متحیر نمود وقتی که در سال ۲۰۰۹، قیام سراسری مردم ایران علیه انتخابات به سرقت رفته ریاست جمهوری پایه های حکومت استبدادی علی خامنه ای را لرزاند.
پاسخ آمریکا در ابتدا سکوت و سپس ارائه خدمات لفظی به تظاهر کنندگان بود. و این تمام آن چیزی است که آمریکا انجام داد. سکوت آمریکا توسط میلیون ها نفر تظاهر کننده در خیابان های شهرهای ایران که فریاد میزدند "اوباما، اوباما، یا با اونا، یا با ما" مورد انتقاد صریح و شدید قرار گرفت.
و از آن زمان به بعد هیچگونه بهبود جدی از طرف واشینگتن در این زمینه نبوده است. در نتیجه، رژیم ایران با سرعت به هدف خود در ساخت سلاح هسته ای و و مکانیزم تحویل و شلیک دور برد آن نزدیک میشود.
سیاست نامنسجم آمریکا در هیچ جا بیشتر از شیوه رفتارش با مخالفین رژیم ایران مشهود نیست.
سازمان مجاهدین خلق ایران در سال ۱۹۹۷ به عنوان بخشی از سیاست مماشات آمریکا و غرب در لیست سیاه قرار گرفت. در سال ۲۰۱، دادگاه فدرال استیناف در واشینگتن دی سی نامگذاری تروریستی سازمان مجاهدین خلق توسط وزارت امور خارجه را بررسی و در آن نواقص و معایب جدی پیدا نمود، و به وزارت امور خارجه دستور داد تا این نامگذاری را بازبینی کند.
بیش از ۱۰۰ نفر از اعضای کنگره آمریکا در یک ابتکار دو حزبی برای لغو نامگذاری مجاهدین فراخوان دادند. ده ها نفر از مقامات برجسته آمریکایی در چهار دولت گذشته، به نفع سازمان مجاهدین خلق فراخوان دادند. در ۲۶ اوت ۲۰۱۱، هزاران ایرانی در مقابل وزارت امور خارجه آمریکا تظاهرات کرده و همان خواسته را انعکاس دادند.
ایرانان مقیم آمریکا و ایرانی آمریکاییها از آمریکا میخواهند که تعهداتش برای حفاظت از اشرف را رعایت کند. دولت عراق تحت تاثیر و نفوذ ایران دو بار به قرارگاه اشرف حمله نمود که در طی آن ۴۷ نفر از ساکنان بی دفاع اشرف را کشته و بیش از ۱۰۰۰ نفر را مجروح کرده است. بهانه آن برای قتل عام چیست؟ نامگذاری سازمان مجاهدین خلق توسط وزارت امور خارجه آمریکا.
در طرف دیگر اقیانوس، در سال ۲۰۰۹ دادگاه عالی اتحادیه اروپا به اتحادیه اروپا دستورداد نام سازمان مجاهدین خلق ایران را از فهرست تروریستی حذف کند زیرا هیچ مدرکی برای پشتیبانی از چنین نامگذاری وجود نداشت.
این حکم پس از بررسی کامل رویه و سیاق توسط بالاترین مقامات قضایی در بریتانیا در سال ۲۰۰۸، که نامگذاری سازمان مجاهدین خلق را کاملا ناعادلانه و "خود سرانه و منحرف" قلمداد کرد، صادر شد.
در همین حال، لابی ها و عاملین فشار رژیم آخوندی که میفهمند تحقق بخشیدن لغو نامگذاری سازمان مجاهدین خلق را آغاز پایان سیاست مماشات خواهد بود، یک تبلیغات ناگهانی برای بی اعتبار کردن سازمان مجاهدین خلق به راه انداخته و از وزارت امور خارجه خواستند که سازمان مجاهدین را در لیست ابقا کند.
در حالی که کل خاورمیانه دستخوش تغییر و در حال بالا و پایین شدن است، زمان آن فرا رسیده که پرزیدنت اوباما در سیاست خود در قبال ایران چرخشی ایجاد کند. سیاست گذاران ایالات متحده باید سیاست از بین رفته مماشات در قبال ایران را رد کرده و در سمت درست تاریخ قرار بگیرند.
ایالات متحده این فرصت را دارد که اشتباه خود در برابر مردم ایران را جبران و اصلاح کند. اگر آمریکا در مورد مبارزه با تروریسم و توقف تولید بمب هسته ای ایران جدی است، باید با حذف نام سازمان مجاهدین خلق از لیست سیاه خود شروع کرده و تعهد کتبی خود برای حفاظت از ساکنان اشرف را محقق کند.
بهار عرب یک صدای بیداری از خواب برای پرزیدنت اوباما است. او باید اینرا ببیند که تغییر سیاست آمریکا علامت مهمی برای توده های مردم ایران که فریاد آزادی سر میدهند میفرستد.
لرد کوربت یک سیاستمدار از حزب کارگر انگلستان و رئیس کمیته پارلمانی بریتانیا برای ایران آزاد است.