پنل ارشد دیدار احمدی نژاد از امریکا را محکوم می کند، از امریکا می خواهد همراه با اپوزیسیون ایران بایستد

واشنگتن – 18 سپتامبر 2011- پی آر نیوز وایر – به گفته حقوق بشر و دمکراسی بین المللی، روز شنبه 17 سپتامبر 2011 یک پنل ارشد از وزرا، ژنرالها و فرمانداران سابق همچنین مقامات وزارت خارجه و دادگستری حضور رییس جمهور ایران محمود احمدی نژاد در ملل متحد را محکوم کردند و خواستار برداشتن اپوزیسیون اصلی ایران مجاهدین خلق از لیست سازمانهای تروریست خارجی وزارت خارجه امریکا شدند.

این پنل از مقامات ارشد سابق شامل دادستان کل مایکل موکیزی، وزیر انرزی اسپنسر آبراهام، فرماندار اد رندل از پنسیلوانیا، فرمانده تفنگداران ژنرال جیمز کانوی، معاون فرماندهی اروپایی امریکا ژنرال چالز والد، سفیر جان بولتون، و مدیر اف.بی.آی لوییس فری بودند. مقامات گفتند ادامه نامگذاری مجاهدین خلق بعنوان اجازه نسل کشی در کمپ اشرف در عراق عمل می کند.

قاضی موکیزی پرسید: " بنابراین در حالی که محمود احمدی نژاد آمده برای آمدن به نیویورک و صحنه سازی نمایش مستهجن سالانه اش در ملل متحد آماده می شود وزیر چکار می تواند بکند؟ او  می تواند کاری را که اتحادیه اروپا کرده، انگلستان کرده بکند و این نامگذاری شیطانی را بردارد و می تواند بعنوان یک خوشامد عالی به احمدی نژاد در حالی که به نیویورک می آید تا به صورت کل بشریت تف کند این کار را بکند.
فرماندار اد رندل افزود: "هیچیک از منابع عملی از خشونت توسط مجاهدین خلق علیه امریکا یا متحدینش را از سال 2001 برای بیش از 10 سال لیست نکرده است ... ما شهود متخصص، شواهد مادی، دیدگاه یک دادگاه دیگر را داریم- اگر ما قانون را پیروی کنیم و این پرونده را بر اساس محتوایش بررسی کنیم این باید کافی باشد. این بطور چشمگیری بی گناهی است – مجاهدین را از لیست خارج کنید و همین حالا بکنید".
مدیر فری تاکید کرد: "نگه داشتن این سازمان بر خلاف همه واقعیتها و قانون، انفعال نیست. این پایه ای است که بر اساس آن ما اجازه کشتن به رژیم ایران و متاسفانه به نخست وزیر عراق می دهیم. و این مجوز کشتن به کرات چه در دادگاههای کفرمایشی ایران برای دستگیری، شکنجه و کشتن مردم و یا جنایات 8 آوریل مورد استفاده قرار می گیرد. این برای جلوگیری از نسل کشی و جنایات جنگی است. بنابر این اینجا زمان فقط مهم نیست – حیاتی است."

ژنرال کانوی که در مورد تجربه شخصیش با مجاهدین در کمپ اشرف صحبت می کردم گفت "افسران عملیاتی من و فرمانده گردان برگشتند و سرشان را تکان می دادند و می گفتند این افراد تروریست نیستند، اینها تروریست تر از بنیان گذاران قانون اساسی خودمان نیستند. آنها دولت کشور میزبان را دوست ندارند ولی هیپ فعالیت تروریستی نیست که ما بخواهیم نگران آن باشیم ... آنچه آنجا چند ماه پیش اتفاق افتاد (در کمپ اشرف) خالص خشم برانگیز است. ما بعنوان یک ملت، و این بسیار گفته شده است، مسئولیت اخلاقی برای حفاظت از این افراد داریم".

وزیر آبراهام تصریح کرد: "من بطور خاص فکر می کنم شنیدن شرایط کمپ اشرف ناراحت کننده است. خلاصه بگویم از نظر من ایالات متحده تعهد اخلاقی برای حفاظت از افراد آنجا دارد ... نهایتا کنگره و دولت باید فراتر از قطعنامه ها و نوشته های مکتوب بروند. ما باید بسیار قاطع تر باشیم. این یک موضوع جدی انساندوستانه است و نمی توانیم عقب بنشینیم."
سفیر بولتون اشاره کرد "یکی از عناصر مرکزی اپوزیسیون مجاهدین خلق است. من برای اینکه دولت اطلاعات را بخواند علاقه زیادی دارم ... من آنچه را می توانستم درباره مجاهدین خواندم ... من هیچ چیزی ندیدم که توجیه کند مجاهدین در لیست سازمانهای تروریست خارجی باشد ... مدیر ضد تروریسم در پایان دولت بوش و افسر حقوقی وزیر رایس هر دو به او گفتند که از نظر قانون و سیاست این نامگذاری نمی تواند پابرجا بماند".

 

ژنرال والد گفت " من با هر آنچه گفته شد و اکثرا در مورد کمپ اشرف و موضوع مجاهدین موافقم. اینکه برای افرادی نظیر مجاهدین خلق که اصلا با یک سازمان تروریستی ربطی ندارند، از نظر حقوقی، استثنا قائل شویم، این برای من در طبقه بندی غیر اخلاقی از نظر اینکه ما شهروندان جهان را چطور تشخیص می دهیم قرار می گیرد".
دکتر الن گرسون، وکیل ارشد سابق هیات امریکا در سازمان ملل مجری برنامه "پیش گیری از یک بحران انسانی در کمپ اشرف: تعهدات امریکا و سازمان ملل"بود. او در بخشی از اظهاراتش گفت "عنوان کنفرانس ما تعهدات سازمان ملل و ایالات متحده برای پیش گیری از یک بحران انسانی است ... این درباره پرهیز از مرگ و کشتار است. آنچه در کمپ اشرف در چشم انداز است صرفا یک فاجعه انسانی نیست بلکه مرگ و نابودی و شرمساری برای امریکا در مقیاس بزرگ است چون اگر اصلا اجازه داده شود این افراد به نوعی به ایران برگردانده شوند، این یک شرمساری برای امریکا است که نسلها طول می کشد تا پاک شود".