مریم رجوی خواستار حفاظت بین‌المللی از قرارگاه اشرف در عراق می‌‌شود

در جلسه‌یی که روز گذشته در مقر اروپایی ملل‌متحد و با حضور قانون گذاران اروپایی و حقوقدانان بین‌المللی برگزار شد سازمانهای غیردولتی مدافع حقوق‌بشر در مورد وقوع یک صربرنیتسای دیگر در اشرف محل اپوزیسیون ایران در عراق هشدار دادند و بر ضرورت اجرای بی‌درنگ تأمین حفاظت از ساکنان اشرف تأکید کردند.

روزنامه الغد اردن1مهر،  در این جلسه مریم رجوی رئیس‌جمهور منتخب مقاومت و دکتر آلخو ویدال کوادراس نایب‌رئیس پارلمان اروپا و استروان استیونسون رئیس هیأت رابطه با دولت عراق در پارلمان اروپا (ارائه‌دهنده راه‌حل مشکل اشرف) شرکت داشتند.
رجوی تأکید کرد که از ابتدای امسال تعداد اعدام‌های علنی و غیرعلنی توسط رژیم آخوندی به ۴۹۰ نفر رسیده است.
بر اساس اعلام روزنامه‌های حکومتی در ماه سپتامبر، ملاها ۲۳ نفر را تنها در یک روز اعدام کردند. رجوی اضافه کرد
در حالی که ملل ‌متحد به بی‌عملی خود نسبت به اعدامها در ایران و سرکوب در اشرف ادامه می‌دهد، سازمان ملل رئیس‌جمهور جانی ملایان را در اجلاس مجمع عمومی در نیویورک پذیرفته است.
همینطور اجلاس اخیر شورای حقوق‌بشر ملل متحد، اشاره‌یی به موضوع نقض حقوق‌بشر ایران نکرد.
وی به بیانیه13سپتامبر کمیساریای عالی پناهندگان ملل‌متحد اشاره کرد که در آن ساکنان اشرف را پناهجو شناخته و مشمول حفاظت بنیادی به‌شمار آورد و گفت: ضروری است که دبیرکل ملل ‌متحد و یونامی‌شناسایی بین‌المللی حفاظت اشرف را بر روی زمین و در صحنه عملی تضمین کنند. این تضمین به‌رسمیت شناختن حفاظت بین‌المللی اشرف است.
رجوی از دبیرکل خواست تا اعلام کند که اشرف یک منطقه غیرنظامی و تحت نظارت دائمی ملل ‌متحد است و هم‌چنین دستور استقرار ناظران ملل ‌متحد در اشرف را صادر کند.
هم‌چنین رجوی خواست کمیساریا برای ممانعت از حملات رژیم و عوامل دست‌نشانده آن در عراق، موقعیت پناهندگی همه ساکنان اشرف را به‌طور کامل به‌رسمیت بشناسد.
رجوی از ایالات متحده خواست در تأمین و تحقق حقوق و حفاظتهای تأکید شده در بیانیه کمیساریا مشارکت کند. مشخصاً آمریکا باید از نقض حقوق ساکنان اشرف توسط دولت عراق ممانعت کند.
اگر ایالات متحده باز هم از تأمین حفاظت تیم ملل ‌متحد در اشرف خودداری کند، مقاومت ایران آمادگی دارد هزینه حفاظت ناظران ملل ‌متحد را تأمین کند.
مریم رجوی هم‌چنین خواستار پایان دادن به سکوت و بی‌واکنشی نسبت به اعدامها و شکنجه زندانیان و ارجاع پرونده نقض حقوق‌بشر ایران به شورای امنیت ملل ‌متحد شد.