با بازگشت علی عبدالله صالح به یمن، قیام کنندگان به اعتراضات خود شدت بخشیدند

با بازگشت علی عبدالله صالح به یمن، قیام کنندگان به اعتراضات خود شدت بخشیدند و خواستار سرنگونی وی شدند.

به گزارش خبرگزاری فرانسه 2مهر، منابع پزشکی در یمن امروز شنبه اعلام کردند براثر حمله نیروهای سرکوبگر علیه قیام کنندگان در میدان  تغییر  صنعا، دست کم 40 تن جان باختند و دهها تن دیگر زخمی شدند.
در 5 روز اخیر به ویژه روز جمعه که علی عبدالله صالح به یمن بازگشت، این کشور شاهد خونین ترین درگیری ها طی دوران قیام بوده است؛ درگیری هایی که در مجموع به کشته شدن دست کم 170 تن منجر شده است.
العربیه 2 مهرماه گزارش داد، کاخ سفید از علی عبدالله صالح خواست از قدرت کنار بکشد و سرکوب را متوقف کند.
ایالات متحده گفت خواهان امضای توافقنامه شورای همکاری خلیج فارس و انتقال قدرت است.
در همین حال شورای همکاری خلیج فارس بر انتقال سریع قدرت در یمن تاکید کرد.
به گزارش خبرگزاری فرانسه دولتهای عضو شورای همکاری، روز جمعه در نیویورک در حاشیه مجمع عمومی، علی عبدالله صالح را به امضای سریع ابتکار این شورا فراخواندند و بر انتقال مسالمت آمیز قدرت تاکید کردند.