ما این نامه را به شما مینویسیم تا بر ضرورت مبرم خارج کردن گروه اپوزیسیون ایرانی، سازمان مجاهدین خلق ایران، از لیست وزارت خارجه ، تاکید کنیم.
لیست وزارت خارجه می تواند وسیله مناسبی باشد برای اینکه امکان فعالیت را از سازمانهایی که میخواهند «امنیت ایالات متحده» را تهدید کنند، بگیرد. اما درمورد سازمان مجاهدین خلق ایران که در آمریکا در سال1997 در لیست گذاشته شده، دولتهایی که نزدیکترین متحدان ما هستند، بعد از حکم دادگاه انگلستان ـ که توضیحات مربوط به این لیست گذاری را «احمقانه » توصیف کرد ـ مجاهدین را از لیستهای خود خارج کردند.
همانطور که میدانید، دادگاه استیناف واشنگتن نیز حکم کرده است که تصمیم وزیر خارجه دولت قبلی کاندولیزا رایس برای ادامه نامگذاری مجاهدین «بر اساس معیارهای قانونی لیست گذاری نبوده است». دادگاه به وزارت خارجه آمریکا دستور داد تا این لیست گذاری را مجددا بررسی کند. از تاریخی که این دادگاه برای سرآمد بررسی تعیین کرده بود، اکنون مدتها گذشته است.
همه ما به شواهد موجود در این پرونده نگاه کرده ایم و برایمان واضح است که مجاهدین یک سازمان تروریستی نیستند. بسیاری از ما اطلاعات دست اول درمورد مجاهدین داریم، چرا که در عراق خدمت کرده ایم و در تحقیقات در مورد این گروه سهم داشته ایم. انگیزاننده تر اینکه از سال 2001 حتی یک بانک اطلاعاتی در دسترس عموم هیچ حادثه خشونت باری را توسط مجاهدین ثبت نکرده است چه رسد به این که چنین واقعه یی آمریکا و یا متحدانش را نشانه رفته باشد.
یک نگاه به واقعیتها، به روشنی اثبات میکند که کوچکترین مدرک معتبرقانونی که براساس آن بتوان سازمان مجاهدین را در این لیست طبقه بندی کرد وجود ندارد. ما باید فورا آنان را از لیست خارج کنیم.
ما این نامه را به شما مینویسیم و از شما می خواهیم قدمهای فوری بردارید تا از حفاظت 3400 عضو مجاهدین که در حال حاضر در کمپ اشرف در عراق مستقر هستند، اطمینان حاصل شود. در سال 2004، ایالات متحده به طور کتبی به تک تک ساکنان اشرف تضمین داده است که درازای تحویل دادن سلاحهایشان، ایالات متحده از آنان حفاظت خواهد کرد. ولی، به صورتی تراژیک، در دو مورد - یکی در سال 2009 و دیگری در همین چند ماه قبل – ساکنان بی دفاع اشرف مورد حملات وحشیانه قرار گرفتند. حمله امسال توسط سربازان عراقی با استفاده از سلاحها و خودروهای آمریکایی صورت گرفت. آنان 36 تن از ساکنان از جمله 8 زن را کشتند و 300 تن را زخمی کردند. این حمله توسط دوربین فیلم برداری، ضبط شد و شما میتوانید آنرا ببینید. درمنتهای حیرت و خجالت، ما شاهد آن هستیم که تنها چند ساعت قبل از حمله، به نیروهای آمریکایی که در همان نزدیکی کمپ بودند، دستور داده شده بود تا منطقه را ترک کنند.
این دو موضوع – یعنی لیست گذاری مجاهدین و حملات به اشرف – متاسفانه به هم ربط دارند. یکی از دلایلی که برای حمله ارائه میشود ادامه لیست گذاری ایالات متحده است. از آنجا که لیست گذاری های مجاهدین توسط اتحادیه اروپا و انگلستان لغو شده اند، در واقع فقط رژیم ایران مدافع ادامه این لیست گذاریست که مدتهای مدید از هرگونه پایه حقیقی تهی شده است. بسیار مهم است که ما هم درآمریکا این سازمان را از لیست خارج کنیم تا رژیم ایران از این لیست گذاری بعنوان بهانه یی برای کشتن افراد بی گناه بهره برداری نکند.
سازمان ملل متحد ساکنان اشرف را به عنوان «پناهجو» طبقه بندی کرده و آمادگی خودرا برای فرستادن ناطران به داخل کمپ برای اطمینان از حفاظتشان اعلام داشته است. اما از آنجا که نمیتوانند از امنیت ناطران اطمینان حاصل کنند، در انجام این کار تردید میکنند. ما از شما میخواهیم تا نیروهای آمریکایی را برای حفاظت ناظران ملل متحد و ساکنان اشرف طبق قولی که هفت سال پیش به آنها داده ایم، تامین کنید.
امضا کنندگان:
رودی جولیانی،
شهردار نیویورک در سال 2001
شهردار جامعه بینالمللی در نیویورک
کاندیدای ریاست جمهوری
اندرو کارد،
رئیس دفتر رئیس جمهور آمریکا 2001 ـ 2006
وزیر راه و ترابری 1992 ـ 1993
ژنرال هیو شلتون،
رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا 1997 ـ 2001
هوارد دین،
رئیس حزب دموکرات آمریکا2004 ـ 2009
کاندیدای ریاستجمهوری
ادوارد رندل،
فرماندار پنسیلوانیا 2002 ـ2011
رئیس حزب دموکرات 1999ـ 2001
رئیس انجمن سراسری فرمانداران آمریکا 2008- 2009
شهردار فیلادلفیا 1992 - 2000
تام ریج،
وزیر امنیت آمریکا 2003 ـ 2005
فرماندار پنسیلوانیا 1995ـ 2001
مایکل موکیزی،
وزیر دادگستری آمریکا 2007 - 2009
پاتریک کندی،
ژنرال جیمز تری کانوی
فرمانده نیروی تفنگداران دریایی آمریکا 2006 ـ 2010
لوئیس فری،
رئیس اف.بی.آی (اداره تحقیقات فدرال) 1993 ـ 2001
سفیر جان بولتون،
سفیر آمریکا در ملل متحد 2005 ـ 2006
معاون وزیرخارجه آمریکا 2001 ـ 2005
سفیر میچل ریس
مدیر سیاستگذاری وزارت خارجه آمریکا 2003 ـ 2005
نماینده ویژه در ایرلند شمالی تا 2007
سناتور رابرت توریسلی