کشورهای خلیج خواستار این جلسه برای گفتگو درباره ”وضعیت درسوریه ”، که بهطور فزاینده، بهطور خاص در موضوع انسانی وخیمتر میگردد، و برداشتن قدمهایی برای کمک به پایان خونریزی و توقف ماشین خشونت. گشتند“.
قبل از آغاز گفتگوها در قاهره مرکز اتحادیه، چندین وزیر در یک هتل بهطور رسمی با نبیل العربی دبیرکل این سازمان ملاقات کردند.
یک دیپلومات که در این جلسه شرکت داشت گفت که شرکتکنندگان بر روی شیوه توقف خونریزی از زمانی که اعتراضات ضد رژیم دراواسط مارس آغاز شد، با هم اختلاف عقیده داشتند .
وی گفت که اخراج اختمالی سوریه و شناسایی شورای ملی سوریه مخالف بحث شد ”ولی اکثریت معتقد بودند که نیاز است که یک شانسی ”به العربی برای تشویق اجرای رفرم های سریع داده شود .
آنها همچنین هرگونه دخالت خارجی را رد کردند.
وزرای خارجه عرب قبلاً در 13سپتامبر در قاهره ملاقات کرده بودند و ازمقامات سوریه خواستار ”توقف فوری خونریزی ”شدند که توجه یک واکنش آزمایشی از دمشق را برانگیخت.
العربی پیشتر با بشار ال اسد رئیسجمهور سوریه ملاقات کرده بود و یک طرح عربی با 13 ماده برای رفرم را ارائه کرده بود…