نگرانیهای رژیم آخوندی از انزوای جهانی

کمیسیون امنیت و سیاست خارجی مجلس رژیم با تشکیل جلسه ویژه یی نسبت به بحرانهای گریبانگیر دیکتاتوری آخوندی، از جمله واکنش جهانی در قبال طرح تروریستی رژیم، گزارش گزارشگر ویژه ملل متحد، برای بررسی جنایات رژیم و گزارش آژانس بین المللی انرژی اتمی مبنی بر ساخت کلاهک اتمی توسط رژیم، ابراز نگرانی کرد.

به گزارش خبرگزاری حکومتی فارس 26مهر، بروجردی، رئیس کمیسیون امنیت و سیاست خارجی مجلس رژیم گفت: در این جلسه پیرامون توطئه اخیر آمریکا در ارتباط با طراحی تخریب روابط جمهوری اسلامی ایران با عربستان به عنوان طراحی سیاسی شیطنت‌آمیز، مسائلی مطرح شد.ضروری است که توطئه اخیر آمریکا علیه جمهوری اسلامی ایران خنثی شود و انتظار از عربستان نیز این است که به این دام آمریکا توجه کند.
رئیس کمیسیون امنیت و سیاست خارجی مجلس رژیم همچنین گفت:«در این جلسه گزارش "احمد شهید" گزارشگر ویژه حقوق‌بشر مورد رسیدگی قرار گرفت،..‌از نظر اعضای کمیسیون، تمام گزارش مذکور یک‌سویه و غیرقابل قبول و مردود است.
بروجردی افزود: با توجه به همکاری‌هایی جمهوری اسلامی ایران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی و اجازه ایران به کارشناسان این آژانس برای بازدید از مراکز هسته‌ای ایران، در گزارش ارائه شده، ابهاماتی وجود دارد و می‌توان گفت که این گزارش مبتنی بر خواست آمریکایی‌ها تدوین شده و غیرقابل قبول است.