پارلمان اروپا-کنفرانس بین المللی درباره اشرف باحضوررئیس جمهور برگزیده مقاومت-بروکسل -19اکتبر2011-27مهر1390

 

 

 روز 19 اکتبر2011 کنفرانسی  در پارلمان اروپا در رابطه با فراخوان نمایندگان پارلمان اروپا و شخصیتهای برجسته اروپایی و آمریکایی به لغو ضرب الاجل سرکوبگرانه مالکی و استقرار تیم ملل متحد در اشرف،  برگزار شد. در این کنفرانس مقامات اروپایی و آمریکایی چون، آلخو ویدال کوادراس-گونتر فرهویگن - جیم هیگینز-ادیت باوئر - سناتور پیر گالانت-پائولو کازاکا  - سورن بو سوندرگارد - تونه کلام-لوییس فری - قاضی  مایکل موکیزی - سرهنگ وسلی مارتین-ویتاتاس لندبرگیس-اُرست رُسی-مارکو اسکوریا-یوآنی توسا-جیمز نیکلسون-درک یان ایپینک-ولادیمیر ارتوچف-رادویل موکونیت-ادوارد کوکان-پیتر استانسی-آلکساندر آلوارو-ریچارد فالبر-ریچارد اشورد-الدریش ولاشاک-فرانسیسکو سوساواگنر-و رومانو جردن سیزل   شرکت داشته و سخنرانی کردند.
توجه شما را به سخنرانی ها جلب میکنیم:

 

جیم هیگینز - عضو هیأت رئیسه پارلمان اروپا
بسیار متشکرم خانمها و آقایان و از قیام کردن و احترام شما نسبت به خانم مریم رجوی متشکرم، ایشان شایسته این تشویق هستند چون هرکس درجستجوی شجاعت، رهبری، تعهد و آرمان برای یک ایران آزاد باشد، این خانم رجوی است و امیدوارم روزی یک قیام و ادای احترام  دیگر در یک ایران آزاد داشته باشیم.
می خواهم به تک تک شما در کنفرانس امروز خوشآمد بگویم. آنچه ما داریم می کنیم مانتیور کردن پیشرفتها است، هر پیشرفتی که حاصل شده در رابطه با اینکه اطمینان یابیم با هم دمکراسی واقعی در ایران را احیا میکنیم.
من همچنین بخاطر شرکت برخی از شخصیتهای برجسته آمریکایی و اروپایی صمیمانه سپاسگزارم. چند نکته که بسیار خلاصه می گویم، افشای طرح توطئه سوء قصد برای قتل سفیر عربستان سعودی  در آمریکا در روزهای اخیر یک هشدار بیدار کننده برای آمریکایی ها، برای دولت آمریکا بود که این افراد چه کارهایی می توانند بکنند. این اقدام مشخص که خوشبختانه خنثی شد علامت قطعی است که آمریکایی ها باید کل تهدید رژیم ایران و شرایط انسانی کمپ اشرف را به راستی جدی بگیرند، چون مقابله با این رژیم قبل از هر چیز به معنی این است که ما باید اقدامات اثباتی انجام دهیم و دستور کارمان را پیش ببریم. ضرب الاجل 31 دسامبر یک ضرب الاجل واقع گرایانه نیست و به این دلیل است که ما اول از همه، از اتحادیه اروپا بصورت جمعی و دوم از کشورهای عضو می خواهیم، شورا، رؤسای کشورها، وزرای خارجه که اقدام قاطعانه بکنند و این واقعیت را برجسته کنند که ما باید ضرب الاجل را برای حد اقل 12 ماه دیگر تمدید کنیم.
یکی از مثبت ترین تحولات در هفته های اخیر گامی بود که توسط بارونس کاترین اشتون برداشته شد. ابتکار او برای منصوب کردن یک نماینده ویژه برای اشرف. من با سفیر دورویت ملاقات کردم. او کسی با تجربه زیاد است. در صحنه بین المللی او بسیار مورد احترام است. او در سازمان ملل بوده است. من شما را بیشتر منتظر نگه نمی دارم. شما به سخنان کسی که همه ما اینجا آمده ایم او را بشنویم، خانم مریم رجوی، گوش خواهید داد. متشکرم.

مریم رجوی :
آقای رئیس
دوستان گرامی
از حضور دوباره در خانه دموکراسی اروپا خوشوقتم.
حضور شخصیت‌ها و منتخبان آمریکا و اروپا که امروز در کنار ما هستند، مغتنم است تا  درباره راه حل حفاظت از ساکنان اشرف و پایان دادن به دیکتاتوری در ایران بحث کنیم.
حضور شما در اینجا وجدان بیدار جهانی را سمبلیزه می‌کنند که به روشنی می‌گوید:
محاصره و سرکوب و لیست‌گذاری اپوزیسیون ایران که آخرین و تنها راه حل مشکل ایران است باید متوقف شود.
و حق مردم ایران برای مقاومت  و سرنگونی دیکتاتوری و کسب آزادی باید به رسمیت شناخته شود.

حضار محترم،
از هنگامی که قوای دولت عراق بر اساس دستور رژیم ایران، به اشرف حمله کردند، امروز درست 6 ماه می‌گذرد. در تمام این مدت، ملاها به انواع حمله‌‌ها و فشارها علیه ساکنان اشرف دست زده‌اند.
این بازتاب شرائط بحرانی خود رژیم است. زیرا در داخل ایران از رشد نارضایتی عمومی و در منطقه از موج انقلاب‌ها احساس تهدید می‌کند.
برای فرار از مهلکه، آخوندها با عجله برای کسب سلاح اتمی خیز برداشته‌اند،
هم‌زمان به تروریسم رو آورده‌اند که هفته پیش یک طرح بزرگ آن‌ها در واشنگتن برملا شد.
هم‌چنین هیچ فرصتی را برای حمله به اشرف از دست نمی‌دهند.
دو هفته پیش شورای ملی مقاومت فاش کرد که بر اساس دستور ملایان تهران، دولت عراق در تلاش نهادهای ملل متحد برای حل مسأله اشرف کارشکنی می‌کند. دولت عراق می‌خواهد پروسه کمیساریا برای تعیین استاتو ساکنان اشرف را مختل کند. یعنی آن‌ را به خواست‌های خود مشروط کند و عقب‌بیندازد. منابع مقاومت از داخل رژیم ملایان از طرح‌ رژیم و دولت عراق برای حمله و اشغال بخش‌های دیگری از اشرف خبر می‌دهند که طرح یک کشتار است.
در چنین وضعیتی حفاظت ساکنان اشرف یک امر اورژانس است.
از این نظر تصمیم اخیر بارونس اشتون یعنی انتصاب یک نماینده شخصی برای اشرف بسیار ارزنده است.
به این مناسبت از جانب مردم و مقاومت ایران از بارونس اشتون صمیمانه سپاسگزاری می‌کنم.
این دستاورد تلاش‌هایی است که توسط آقایان دکتر کوادراس، استراون استیونسون و جیمز هیگنز رهبری شد.
دولت دست نشاندة ملاها در عراق انتصاب فرستاده ویژه را مزاحم طرح خود برای نابودی اشرف می‌بیند.
از این رو لازم است فرستاده ویژه اقدام‌های خود را برای حفاظت ساکنان اشرف سرعت بخشد.
سفر به عراق قدمی در این راستاست.
هم‌چنین علاوه بر پارلمان اروپا، کشورهای عضو و کمیسیون اروپا باید نفوذ و امکانات خود را در جهت تلاش فرستاده ویژه برای حفاظت اشرف به کار بگیرند.
از ایالات متحده آمریکا نیز می‌خواهیم که از مأموریت فرستاده ویژه اتحادیه اروپا حمایت کنند.
از دبیرکل ملل متحد و کمیسر عالی حقوق بشر  می‌خواهیم هر چه زودتر برای استقرار ناظران ملل متحد در اشرف اقدام کنند.
من از بارونس اشتون و از دبیر کل ملل متحد و کمیسرعالی حقوق بشر می‌خواهم نسبت به این ضرب‌الاجل شوم اعتراض کنند.
هم‌چنین از آمریکا و اتحادیه اروپا می‌خواهم دولت عراق را وادار سازند که این ضرب‌الاجل را کنار بگذارد.
تنها راه مقابله با ملاها، مردم و مقاومت ایران است. جامعه جهانی باید با حمایت معنوی از این جنبش در کنار مردم ایران قرار گیرند. نه این که راه آن‌ها را ببندند. آن‌ها مردمی هستند که شایسته یک دموکراسی پارلمانی و یک جمهوری مبتنی بر جدایی دین از دولت‌اند. شایسته جامعه‌یی بر اساس حقوق بشر و بدون اعدام و جامعه‌یی برخوردار از برابری زن و مرد، که در آن زنان در رهبری سیاسی، نقش برابر داشته باشند.
از همه شما متشکرم.

http://www.youtube.com/watch?v=yASsiPaTrpI

 

هیگینز در تشکر از خانم رجوی گفت:
سخنرانی شما مانند همیشه، انگیزاننده است. فراخوان قوی شما برای حمایت بین المللی برای کمپ اشرف و برای ایران دموکراتیک، فقط باید با یک حمایت بین المللی پاسخ داده شود.
بلافاصله، از همکار عزیزم نایب رئیس پارلمان اروپا، آقای آلخو ویدال کوادراس دعوت به سخنرانی میکنم .
شمایی که در این جلسات شرکت کرده اید می دانید، آلخو در نوک پیکان رهبری این کمپین قرار داشته و خودش به کمپ اشرف رفته و از نزدیک با ساکنان اشرف نیز ملاقات کرده است.
خانم ها، آقایان، آلخو ویدال کوادراس

آلخو ویدال کوآدراس -  نایب رئیس پارلمان اروپا
باعث افتخار من است که بار دیگر در این جمع شرکت میکنم و راجع به اشرف صحبت میکنیم. بسیار سپاسگزارم از دوستان آمریکایی مان که حضور دارند و حمایت آنها همیشه مهم و دلگرم کننده است. هفته گذشته بعد از برملا شدن توطئه قتل سفیر عربستان سعودی در آمریکا و طرح منفجرکردن سفارتهای عربستان و اسرائیل بار دیگر دنیا را در مقابل این واقعیت دردناک قرار داد. در طول سالیان سال، ما همگی شاهد اینگونه رفتارها از رژیم ایران بوده ایم. همه اینها واقعیاتی بوده اند که مقاومت ایران همه آنها را بارها و بارها به ما گوشزد کرده بود.  عدم توجه به این هشدارها توسط کشورهای غربی به طور جدی به برقراری صلح و امنیت در خاورمیانه و در جهان ضربه زده است. از سال 1979 رژیم ایران حامی تروریسم، سرکوب و گروگانگیری بوده است. از طرف دیگر مقاومت ایران نیز از همان سالها مرتبا افشاگر اهداف این رژیم بوده است. از نظر مجاهدین، این رژیم در سه مشخصه بیان میشود؛ رژیم حامی تروریسم، رژیم بنیادگرا و رژیم سرکوبگر.
خدمت مجاهدین به جامعه بین المللی  در افشای تروریسم رژیم ایران  به همان اندازه افشای اهداف گسترش سلاح اتمی رژیم ایران مهم بوده است. افشاگریهایی همچون گروگانگیری در سفارت آمریکا در تهران در سال 1979، گروگانگیری در لبنان، عملیات تروریستی رژیم در عراق، قبل و بعد از سال 2003، دخالتهای تروریستی در عربستان در سالهای 86-87، و عملیات تروریستی در آرژانتین و… را میتوان یکی بعد از دیگری برشمرد که تمام وقت امروز صبح را خواهد گرفت. سال 2005 مقاومت ایران یک لیست مبسوط از عوامل رژیم که در دولت عراق بودند و مشخصاً وظیفهشان اعمال تروریستی بود را منتشر کرد. این لیست به صورت آلبوم در دسترس عموم است. خانم رجوی، انفجار عربستان در سال 1996 طبق گزارش مبسوطی به صورت دقیق دخالت رژیم ایران در این عملیات تروریستی را برملا نمود و بعداً  نیز  مقاومت ایران اطلاعات تکمیلی آن را  ارائه داد.  دولت آمریکا آن زمان به خاطر مماشات با رژیم، این واقعیات و حقایق در مورد نقش رژیم ایران را لاپوشانی کرد. برخورد غیرعادلانه با سازمان مجاهدین توسط آمریکا و اروپا از تأسف بار ترین وقایع در مبارزه با بنیادگرایی و تروریسم به شمار میرود.
مقاومت ایران با اعتقاد و  تکیه بر اسلام بردبار و دموکراتیک، آنتی تزی جدی و محکم در مقابل بنیادگرایی و تروریسم محسوب میشود. با نامگذاری تروریستی سازمان مجاهدین،ما راه را برای بنیادگرایی تروریسم را به بهترین وجه باز کرده ایم.  من امیدوارم اینبار دولت آمریکا و بطور مشخص  خانم کلینتون با استناد از تجارب گذشته و تجربه طرح تروریستی اخیر رژیم ایران در واشینگتن و با ملغی کردن نامگذاری مجاهدین و خارج کردن تمامی موانع سر راه آنها باعث توقف بنیادگرایی و  تروریسم رژیم شده که موضوع مورد توجه آمریکا و اروپا می باشد. حفاظت اشرف که موضوع بحث امروز است، در این مرحله گام اول میباشد. ساکنان اشرف که بسیاری از آنها را شخصاً میشناسیم و ملاقات کرده ایم و صحبت از افرادی در دوردستها نمی کنیم. افرادی که با چهره آنها آشناییم و بطور مستقیم می شناسیم.   ساکنان اشرف، بزرگترین، مهمترین،  صادقانه ترین، متشکل ترین و دموکرات ترین گروه علیه بنیادگرایی رژیم ایران محسوب میشوند.
حمایت از اشرف، فقط یک موضوع حقوق بشری نیست ، البته که این مسئله هم شامل می شود. یک موضوع خیلی حساس حقوق بشری است. اما همچنین موضوع مهمی برای صلح و ثبات در منطقه و جهان است. آمریکا و اتحادیه اروپا، بطور روشن مسئولیتشان در رابطه با اشرف را نادیده گرفته اند.
مبارزه شجاعانه و مورد تحسین خانم رجوی دستاوردهای بسیار ذی قیمتی برای حفاظت اشرف داشته است. ورود سازمان ملل متحد، هم کمیسر حقوق بشر و پناهندگان به این موضوع خیلی مهم می باشد. مشخص شدن فرستاده ویژه برای اشرف توسط لیدی اشتون، همچنین قدم خیلی موثری بوده است و عمیقا نسبت به آن ارادت داریم، اما هم رژیم ایران و قسمتی از دولت عراق که تحت تاثیر رژیم ایران کار می کند بطور فعال سعی می کنند که موانع علیه طرح و اقدامات سازمان ملل متحد  بوجود بیاورند و همینطور علیه اقدام درست خانم اشتون در رابطه با مشاور ویژه . همانطور که خانم رجوی اشاره کردند، من تاکید می کنم که الان دیگر نوبت دولتهای عضو اتحادیه اروپا هست که قویا از فرستاده اتحادیه اروپا و از طرح سازمان ملل متحد حمایت کنند. برای اجرای این طرحها ، حمایتهای سیاسی و مادی نیاز است.
دولتهای عضو باید بر عراق فشار بیاورند که ضرب الاجل خودش را منتفی کند.
این امر بطور قطع حیاتی است.
بنابر این کمیسر عالی سازمان ملل متحد، هم برای حقوق بشر و هم برای پناهندگان باید مأموریت خود را برای تائید مجدد استاتوی پناهندگی ساکنان اشرف به پایان ببرند و ترتیبات خاص را برای مشاور ویژه خانم اشتون را برای دیدار از اشرف را فراهم آورند. دولتهای عضو همچنین باید از استقرار یک ایستگاه نظارتی سازمان ملل برای در اختیار گذاشتن کمک های فوری مورد نیاز افراد بیمار و زخمی در کمپ اشرف حمایت کنند.
ما در اروپا دارای امکانات کافی برای محقق کردن این اهداف هستیم.
مجددا ما یکبار دیگر فراخوان به اتحادیه اروپا و شورای اروپا و اعضای اتحادیه اروپا می دهیم تا بطور علنی ضرب الاجل دولت عراق را برای بستن اشرف تا پایان امسال را محکوم کنند.
دوستان عزیز،
همکاران عزیز،
خانم رئیس جمهور گرامی،
زمان در حال از دست رفتن است و ما نمی توانیم شکست بخوریم.
خیلی متشکرم.

هیگینز ضمن تشکر از آلخو ویدال کوادراس ، گفت:خانمها آقایان بسیار افتخار داریم که قاضی مایکل موکیزی را با خود داریم، دادستان سابق ایالات متحده و یک حامی بسیار خستگی ناپذیر مقاومت ایران و آرمان ساکنین کمپ اشرف. قاضی موکیزی از ما دعوت می کنم سخنرانی کنید. 

مایکل موکیزی - وزیر دادگستری آمریکا 2007 - 2009
درشرایطی عادی افتخار و خوشوقتی بود که اینجا باشم و قطعا افتخاری است که اینجا باشم ولی حالا شرایط عادی نیست. آیا ما اراده سیاسی برای عمل کردن را داریم؟ آنچه که ضروری است بسیار روشن است. تاریخ کشور من چیزی است که تا امروز نمی توانم بگویم به آن خیلی افتخار می کنم. در سال 2003 ایالات متحده رهبری یک ائتلاف را بر عهده گرفت که به عراق رفت آنها با ساکنین اشرف روبرو شدند و ساکنان اشرف داوطلبانه سلاحهای خود را تحویل دادند و کتباً تضمینی از ژنرال ایالات متحده دریافت کردند که با آنها بعنوان افراد حفاظت شده طبق کنوانسیون چهارم ژنو برخورد می شود. هر یک از آنها از ارتش کارتهای شناسایی دریافت کردند با عکس و تضمین کتبی که با این فرد به عنوان فرد محافظت شده توسط کنوانسیون چهارم ژنو برخورد می شود. آنها مورد مصاحبه اف.بی.آی قرار گرفتند که مدیر سابقش اینجاست و برای شما سخنرانی میکند، که دریافت هیچکدام از آنها هیچیک از ساکنان کمپ تهدیدی برای ایالات متحده یا هر کس دیگری نیستند. متأسفانه دولت من در سالهای 1990 به دلایلی که هیچ ربطی به واقعیت شرایط نداشت ولی به سیاست برمیگشت، مجاهدین خلق را در لیست قرار داد چون فکر میکرد با انجام این کار تواناییش برای مذاکره با ملاها را تقویت میکند. طبیعتاً این استراتژی شکست خورد. و حتی در دولتی که من خدمت کردم آنها در لیست نگه داشته شدند، از ترس اینکه اگر برداشته شوند رژیم ایران ممکن است از تروریستهای عراقی حمایت کند یا از سلاح برای کشتن نیروهای امریکایی استفاده کند، ولی روشن است که رژیم ایران از تروریستها حمایت کرده و بمبهای کنار جاده ای به عراق فرستاده است و به کشتن نیروهای آمریکایی کمک کرده است. من اینجا یک کپی از شکایت نامه علیه عاملین آخرین توطئه را که توطئه قتل سفیر سعودی با بمب گذاری همانطور که توسط سفارتها در واشینگتن اشاره شد، دارم. ما در مقابلمان شواهد داریم ولی کماکان از عمل کردن پرهیز می کنیم. ما شواهد داریم که رژیم ایران چکار دارد می کند عراقیها چکار می کنند و اینجا شواهد دقیقی از خود خانم رجوی داریم که مجاهدین چه هستند و برای چه می ایستند. تحت این شرایط از شما می خواهم از شما خواهش می کنم که از دولتهایتان بخواهید عمل کنند تا ضرب الاجل را برداریم، و به دولت عراق فشار بیاوریم. همچنین از دولت خودم می خواهم که این نامگذاری را خاتمه دهد
به ما هشدار داده شده، ما شواهد را در اختیار داریم، تنها چیزی که نیاز است این است که اراده سیاسی را بکار گیریم. و این چیزی است که شما برای آن اینجا هستید و من برای آن اینجا هستم و همه ما برای آن اینجا هستیم. و از شما می خواهم اینکار را انجام دهید.
بسیار متشکرم.

http://www.youtube.com/watch?v=OjcIIgbusz4

هیگینز در ادامه گفت:بسیار متشکرم قاضی موکیزی، بسیار خوشوقتم که میکروفون را به نماینده همکارمان در پارلمان اروپا از دانمارک، سورن سوندرگارد  بدهم.

سورن بو سوندرگارد    -     نماینده پارلمان اروپا
بسیارمتشکرم. از میزبانی این برنامه بسیار مهم متشکرم. علیرغم تصاویر وحشتناکی که ما در حاشیه این جلسه دیدیم تحولات مثبتی صورت گرفته است. این یک تحول مثبت است که کمیساریای پناهندگان سازمان ملل متحد در این مورد بیشتر درگیر شده است، یک تحول مثبت است که اتحادیه اروپا یک نماینده ویژه برای این مساله منصوب کرده است، یک تحول مثبت است. ولی همانطور که تا الان تاکید شده ما با یک فوریت بسیار خطیر روبه رو هستیم. وظیفه ای که داریم این است که سعی کنیم ضرب الاجل را برداریم و از طریق همه امکاناتی که داریم از طریق پارلمانهای ملی، پارلمان اروپا، سازمانهای بین المللی، و شبیه به آن. ولی ما عجله داریم و در نتیجه وظیفه ای که اینجا داریم بسیار روشن است. ما می دانیم فردا باید چکار کنیم نه پس فردا، حتی فردا نه، امروز تا این مساله را حل کنیم. من می خواهم به موضوع دیگری اشاره کنم که مستقیماً به این مساله ربطی ندارد و این مساله است که مجاهدین هنوز در لیست ایالات متحده قرار دارند. ما میدانیم که مجاهدین در لیست تروریستی اتحادیه اروپا بودند، میدانیم خیلی سخت بود که مجاهدین را از لیست تروریستی خارج کنیم. ما این مبارزه را کردیم و در این مبارزه پیروز شدیم چون در نهایت قضات بسیار خوبی در انگلستان فرصت این را داشتند که همه مدارک را ببینند و همانطور که یکی از آنها علناً نتیجه گیری کرد این یک تصمیم غیر عقلانی بود که مجاهدین را در لیست بگذاریم. از قاضی پرسیده شد آیا این عجیب نیست که قاضی تصمیم دولت را غیر عقلانی بنامد ولی قاضی پاسخ داد بله هست ولی من این امکان را داشتم که همه مدارک را ببینم و در نتیجه فکر می کنم این توصیف درست است. ولی مبارزه سختی بود چون همانطور که شنیدیم بسیاری از دولتها می خواستند از رژیم ایران استمالت کنند ولی پس زده شد و این موفقیت مهمی است. من فکر می کنم از طرف همه اعضای پارلمان اروپا صحبت می کنم که در این موضوع درگیر بوده اند و به دوستان آمریکاییمان میگویم شما حمایت کامل ما را در این مبارزه دارید، حمایت کامل برای موفقیت در این موضوع.
در پایان تنها می خواهم بگویم که ما همیشه باید به یاد داشته باشیم موضوع درباره چیست. ممکن است کمی بدبینانه به نظر بیاید ولی آنچه که ما داریم اینجا انجام می دهیم در مورد افراد کمپ اشرف نیست، حتی دربارة مجاهدین نیست، قطعا دربارة خودمان نیست، درباره مردم ایران است. چون تراژدی بزرگ این است که سازمان مجاهدین توسط رژیمی تروریست نامیده میشود که در واقع یک رژیم تروریستی است. رژیمی که مردم خودش را سرکوب می کند. حقوق زنان را سرکوب می کند حقوق اتحادیه های کارگری را سرکوب می کند. اقلیتهای مذهبی را سرکوب می کند آزادی بیان را سرکوب می کند حتی مردم خودش را می کشد. تمام اینها در مورد کمپ اشرف نیست همه اینها درباره کمک به رسیدن به شرایطی است که ایران آزاد باشد و اینکه مردم در ایران آزاد باشند و بتوانند برای آینده انتخاب خود را بکنند. من بسیار مفتخرم که در بخشی از این مبارزه همراه با شما باشم. متشکرم.

هیگینز این چنین ادامه داد: سخنران بعدی یک حامی بسیار قوی در دفاع از این کارزار بوده است. خانم ها و آقایان، رئیس پیشین اف.بی.آی، مرکز تحقیقات فدرال آمریکا: آقای لوئیس فری.

لوئیس فری - رئیس اداره تحقیقات فدرال 1993 ـ 2001
بسیار متشکرم. صبح بخیر خانم ها و آقایان. میخواهم از شما خانم رجوی تشکر کنم بخاطر رهبری و سازماندهی این جلسه که مربوط است به یک موضوع فوری و خطیر. همچنین میخواهم از پارلمانترها و رهبران اروپایی در اینجا تشکر و تمجید کنم، کسانیکه من آنها را در جریان این مبارزه مهم شناختم. رهبری و شهامت سیاسی شما در این راستا بسیار مهم وحیاتی بوده است. امیدوارم همتایان شما در کنگره که در آنجا حامیان زیادی وجود دارد بلکه بیشتر در قوه مجریه مخصوصا در کاخ سفید و وزارت خارجه از شما دنباله روی کنند، چراکه آنها در پرداختن به این موضوعات بسیار مهم تأخیر کرده اند. و نیاز به توجه هرچه بیشتر و اقدام فوری دارد.

هدف در اینجا حفاظت و امنیت 3400 ساکن اشرف است. این هدف اصلی ما است. همانطور که همکار من اشاره کرد، اهداف مهم دراز مدت دیگر نیز وجود دارد. اما هدف فوری ما حفاظت از این زنان و مردان بیگناه و شجاع است. ما اطلاعات زیادی داریم که مبنای نگرانی را شکل میدهد، شواهد و قرائنی که دست به عمل زدن را التزام آور میکند. ما نیازمند سربازان کلاه آبی سازمان ملل در صحنه در کمپ اشرف هستیم.
بسیار خوشنود شدم که رئیس جمهور آمریکا اگرچه شاید با تأخیر اما بالاخره در رابطه با اهداف ما در لیبی اقدامی انجام داد. من همچنین هفته گذشته بسیار خوشحال شدم که رئیس جمهور 100 تن از نیروهای ویژه به آفریقا خواهد فرستاد تا به «ارتش مقاومت لرد» کمک کند. اینها اهداف خوبی هستند.
رئیس جمهور و وزیر خارجه آمریکا از موضوع مورد بحث ما اطلاع دارند. اما ما هیچ پاسخی دریافت نکرده ایم. فقط با تاخیر و توجیه از طرف وزارت خارجه مواجه شده ایم. بیش از 14 ماه پیش، دادگاه استیناف که سطح بسیار بالایی در واشنگتن دی سی دارد، نتیجه گرفت که در جریان پروسه ادامه نامگذاری مجاهدین در لیست تروریستی خارجی وزارت خارجه قانون را نقض کرده است. دادگاه رأی داد که وزارت خارجه قانون را نقض کرده است. آنها به وزیر خارجه دستور دادند که نه تنها این نامگذاری را بازبینی کند بلکه به دادگاه پاسخ دهد که حقایق از چه قرار بوده اند و وزارت خارجه به چه منابعی برای ادامه نامگذاری استناد کرده است؟
وزارت خارجه 14 ماه و اندی بعد هنوز هیچ پاسخی نداده است. ما با سکوت و تأخیر مواجه شده ایم. خانم ها و آقایان، برای من مایه تأسف است و معتقدم هیچ پاسخ حقیقی و حقوقی وجود ندارد. دلایل سیاسی وجود دارد که متاسفانه این نامگذاری بسیار خطرناک را حفظ میکنند. این دلیل سیاسی که همکاران من به آن اشاره کرده اند مماشات است. سیاست مماشات از زمان گروگانگیری و بمبگذاری برج های خُبَر قدمت دارد.
پس ما میخواهیم که وزارت امور خارجه دست به کار بشود. وزیر خارجه باید بر روی این تهدید متمرکز شود. و بسیار ناراحت کننده است که بالاخره 8 یا 10 هفته پیش، وزیر خارجه بالاخره تصمیم گرفت که فعالانه با رژیم اسد در سوریه مقابله کند، رژیمی که هزاران هزار تظاهرکننده و مبارز آزادیخواه را کشته است.
آنها 14 سال است که در رابطه با لغو نامگذاری سازمان مجاهدین تأخیر کرده اند. و ما میدانیم که سیاست مماشات با این رژیم کارساز نیست، همانطور که در سال 1933 در قبال رژیم نازی آلمان کارساز نبود.
اجازه بدهید با این نکته سخنانم را به پایان برسانم که ما یک هشدار بسیار واضح داریم. آمریکا از مسئولیت یک سربنیتسای دیگر در اینجا بری نیست چون تصمیمی در رابطه با نامگذاری نگرفته است. آنها مسئولیت اخلاقی و کتبی حقوقی نسبت به ساکنان در رابطه با حفاظت دارند. به آمریکا، رئیس جمهور و وزیر خارجه که من برای آنها احترام بسیار قائلم در اینجا هشدار داده شده است. مهم است که وزیر خارجه به طرابلس برود و ما این را میفهمیم. اما او باید فورا بر روی این موضوع نیز تمرکز کند. سازمان ملل نیازمند حمایت آمریکا برای انجام کار خود است. و مطمئنم که اتحادیه اروپا میتواند از حمایت و منابع آمریکا برای انجام این کار بهره ببرد. ما وقت بسیار کمی داریم و این موضوع خطیر و فوری است.
مجدداً از رهبری اروپا و رهبری شما خانم رجوی برای پیشبرد این تلاشها قدردانی میکنم.

http://www.youtube.com/watch?v=XkiR32BT2eU

هیگینز در معرفی گونتر فرهوگن گفت:
همانطور که می دانید ما 27 کمیسیون در سطح اروپا داریم، هنگامیکه من به پارلمان اروپا در سال 2004 پیوستم، 15 کمیسیون داشتیم، بعد به 25 کمیسیون افزایش پیدا کرد و سپس به 27 کمیسیون رسید. ویکی از بهترین آنها کسی بود که اکنون میخواهد برای شما سخن بگوید،کمیسیونر پیشین؛

http://www.youtube.com/watch?v=t_hHD2WPnIE


گونتر فرهوگن - نایبرئیس کمیسیون اروپا 2004 ـ 2010
ممنونم از معرفی گرمتان آقای رئیس، و خوشحالم که در این جلسه هستم، من سالهای قبل بارها و بارها در این سالن حضور داشتم، اما اکنون احساس خوبی ندارم که اینبار به سالنی آمدم که باید در آن شاکی باشم. درباره چیزی شکایت کنم و علیه کمبود اقداماتی که از جانب ما اروپائیان در رابطه با چالشهای حقوق بشری مربوط به اشرف اتفاق میافتد. مهم نیست که شما در رابطه با ایران چه فکر میکنید، مهم نیست که شما در رابطه با دولت عراق چه فکر میکنید یا در رابطه با مجاهدین و خانم رجوی ، آنچه که مهم است این است که در اشرف کسانی هستند که از سال 1986 در آنجا زندگی میکنند و این افراد نیاز به حفاظت دارند.
وقتی ما چند هفته پیش، اینجا در بروکسل بودیم که این پیام را برای اولین بار برسانیم و کنفرانسی تشکیل دادیم، از ارگانهای اروپایی خواستیم که یک فرستاده ویژه به اشرف بفرستند. من خیلی خوشحال هستم که بگویم اینکار انجام شد ولی کافی نیست,  و باید اقدامات بسیار بیشتری صورت بگیرند. من با همکارانم موافقم که این اقدام بسیار مهم بود و باید فشار بین المللی بسیار زیادی از جانب اتحادیه اروپا وارد شده و اتحادیه اروپا در هرکجا و هر زمان که میخواهد دخالت کند.
این اقدامات باید هماهنگ باشد. همه با یک صدا صحبت کنیم. تمام این اقدامات باید زیر نظر اتحادیه اروپا و ارگانهای آن باشد. مسئولیت آن بر عهده شورای اروپا و کمیسیون اتحادیه اروپا باشد. ما باید موضعگیری هماهنگ انجام داده است و همزمان گفتگوی سیاسی را آغاز کنیم. به این ترتیب که؛
 اول - به دولت کنونی عراق در بغداد بگوییم که آنها نمیتوانند انتظار داشته باشند که مالیات دهندگان اروپا میلیارد, میلیارد یورو برای ساختن این کشور بپردازند ولی این دولت حاضر نشود به حقوق بشر احترام بگذارد, ما بایستی با آنها درمورد نحوه رفتار باکمپ اشرف صریح باشیم که برای آنها قیمت دارد.
دوم - دیالوگ با آمریکا در مواردی که به کمپ اشرف مربوط میشود، و همینطور چگونگی رفتار با مجاهدین که اپوزیسیون دموکراتیک ایران است. ما اینجا از جانب دوستم لو‌ئیس فری شنیدیم که چطور گروهی از شخصیتها و نمایندگان ایالات متحده, یک ائتلاف بی مانند را شکل دادند. من به طور واقعی از وزیر خارجه خانم کلینتون سئوال میکنم که به چند نفر از نفرات برجسته درمواضع بالای امنیت, نمایندگان سیاسی سنا, کنگره, فرمانداری, شهردار و.. چند نفر دیگرازشهروندان برجسته  آمریکا باید به او بگویند تا او تصمیم بگیرد و موضوع یک تصمیم اشتباهی را که در سال 1997 گرفته شده را بررسی کند. سازمان مجاهدین بخاطر یک مانور سیاسی ( مماشات)و نه چیز دیگری در لیست گذشته شد و این را همه می دانند که این کار اشتباهی بود و این بایستی یکی از موضوعات دیالوگ ما با امریکایی ها باشد.  
سوم – باید قسمتی از گفتگوهای ما درچارچوب سازمان ملل متحد و دبیر کل, کمیساریای عالی پناهندگان و کمیساریای عالی حقوق بشر باشد و بایستی مشخص شود که سازمان ملل شرایط آنها را بخوبی درک میکند و در قبال شرایط آنها ( اشرف) و جامعه بین المللی مسئولیت دارد.
ما باید یک تصمیم روشن از سازمان ملل متحد برای حفاظت اشرف دریافت کنیم و موقعیت آنها باید به عنوان پناهجو تثبت شود و آنها به کجا که می خواهند می توانند بروند.
فرستاده ویژه که به آن اشاره کردم پیشرفتی در کار می باشد و برای او آرزوی موفقیت می کنم  و امیدوارم که بخوبی بتواندکارهایش را پیش ببرد, آنچه مهم است این است که او باید  اطمینان پیدا کند که میتواند از اشرف بدون تأخیر دیدار کند. ما قبول نمیکنیم که دولت عراق با کار او مخالفت کند و یا برای دسترسی او جهت انجام کارش  مانع تراشی کند . این موضوع از فوریت بالایی برای دیپلماسی اروپایی برخوردار است  تحقق آن به مثابه یک آزمایش است.

 نهایتا همکاران من در اینجا در مورد دو سوال, موقعیت اشرف و مشکلات رژیم ایران و تهدیدات رژیم ایران و معنای آن برای ما صحبت کردند. من مشخصاً به آنهایی که گفتند مجاهدین یک  اپوزیسیون دموکراتیک در ایران  هستندمی پیوندم, آنها بهترین نقطه امید و از نظر من تنها نقطه امید هستند. آنهامیتواند  جلوی فجایعی بیشتر رژیم ملایان را  دراین دنیا بگیرند.

 افرادی هستند که میگویند مجاهدین یک سازمان تروریستی است ,این موضوع نبایستی  بعد از این  همه شواهدی که دیده ایم مطرح شود,  افرادی هستند که میگویند مجاهدین یک سازمان دموکراتیک نیست  ولی آنها هیچ زحمتی به خودشان نمی دهند که  برای حرفهایشان شاهد و دلیلی بیاورند.
من شخصاً میتوانم بگویم به عنوان تجربه شخصی ام که با نمایندگان مجاهدین و مقاومت، بطور خاص با رهبری آن خانم رجوی داشتم، بگویم که اعتبار مجاهدین بعنوان یک جنیش دموکراتیک تماما باارزشهای ما در اروپا همسو به مثابه یکی از قوی ترین متحدین ما دراین شرایط خطیر درجهان می باشند.
مجاهدین متحد واقعی ما هستند و هر آنچه از عهده ام برآید برای حمایت از آنها میکنم. متشکرم.


معرفی توسط هیگینز:
اکنون میخواهم از خانم ادیت باوئر از همکاران ما، عضو پارلمان اروپا از استونی، که سخنان خود را شروع کنند؛


ادیت باوئر - نماینده پارلمان اروپا
خانم رئیس جمهور، دوستان، همکاران، من بسیار خوشوقتم که شما خانم رجوی، دوستانم از آمریکا که در جمع امروز در پارلمان اروپا گرد هم آمده اند.
من به طور ویژه مایلم از آنان به خاطر سهیم کردن ما در تجربیات خود که بسیار تکان دهنده می باشند، تشکر کنم. وضعیت حقوق بشر در ایران، بویژه سر کوب زنان همیشه موضوعی مورد توجه بوده است. برای همه ما و بخصوص برای من اعدام بیش از 500نفر از ژانویه تا سپتامبر، واقعیت تکان دهنده ای می باشد. اخبار رسیده  از ایران از ماه اکتبر خبر می دهد که متفاوت با ماههای گذشته نیست. در میان اعدام شدگان، خانواده های ساکنین اشرف دیده می شوند. شرایطی که دولت ایران و عراق برای ساکنان اشرف ایجاد کرده اند غیر قابل قبول می باشند. شکنجه روانی آنها توسط بیش از 300بلندگو در 2ونیم سال گذشته، بخصوص اراجیف و مزخرفاتی علیه زنان ساکن اشرف از موضوعات مهم برای ما هستند، فی الواقع تعجب آور است چرا سازمان  ملل متحد تا به حال اقدامی در این رابطه نکرده است؟! هیچ کشوری اجازه ندارد با ساکنان کشور خود، این گونه عمل کند، آنهم تحت عنوان اعمال حاکمیت.
هیگینز در ادامه سرهنگ وسلی مارتین را معرفی کرد:
خانمها آقایان ما یک مهمان ویژه دیگر از ایالات متحده را پشت پودیوم داریم.  او بعنوان افسر ارشد ضد تروریسم حفاظت نیرو برای همه نیروهای ائتلاف در عراق و فرمانده پایگاه فاب اشرف و در کار با مجاهدین  خدمت کرده است. لطفا به سرهنگ وسلی مارتین خوشآمد بگویید.

http://www.youtube.com/watch?v=MPuwYzeUdSc


سرهنگ وسلی مارتین - فرمانده جیاتیف و نیروهای حفاظتی اشرف  2005 ـ  2006
آقای هیگینز، خانم رجوی، خانمها و آقایان،
از این فرصت برای سخنرانی، از شما تشکر می کنم. به عنوان افسر ارشد ضدتروریسم حفاظت نیرو برای همه نیروهای ائتلاف در سال 2003 و 2004، به عنوان افسر عملیاتی نیروی وظیفه عملیات نگهداری 1234 و بعداً فرمانده پایگاه در کمپ اشرف، من به همه در این اتاق اطمینان می دهم که مجاهدین خلق یک سازمان تروریستی نیست. همینطور مایلم به یکی دیگر از مسئولیتهایم در ارتش بعد از اینکه آخرین بار عراق را ترک کردم اشاره کنم و آن اینکه رئیس عملیات اطلاعات بخش ارتش و بعد نیروی ارتش آمریکا بودم. بخشی از عملیات اطلاعات شامل عملیات روانی و فریبکاری نظامی است. من از میزان عملیات روانی و فریبکاری نظامی که از رژیم ایران علیه مجاهدین خلق سر میزد متعجبم. و در حالی که این عملیات را میشکافم، دروغهای زیادی که علیه مجاهدین خلق بیان شده را می بینم که متاسفانه توسط عناصری در جهان غرب باور می شود. من درخواست می کنم لطفا با این کارزار عملیات اطلاعاتی رژیم ایران گول نخورید. من می دانم با افراد اینجا این اتفاق نمی افتد.
تحویل دادن کمپ اشرف به عراق اشتباه بود، بعلاوه این قرارداد بین نیروهای جنگی آمریکا و شهروندان اشرف را نقض می کرد.
وقتی ما این ویدئوها را می بینیم، ما وحشی گری و تروریسم دولت عراق را می بینیم. و اینها تروریستهایی هستند که ما با آنها سر و کار داریم. همینطور می بینیم که شهروندان اشرف با هم می ایستند، وقتی به کسی شلیک می شود و زخمی می شود، سایرین به کمک او می شتابند اگرچه خودشان در معرض اینکه مورد شلیک گلوله قرار گیرند هستند. این معنی رفاقت است و رفاقت زیر آتش بزرگترین آزمایش است. نگاه کردن این ویدئوها برای من بسیار سخت است. هر دفعه آن را می بینم چون من افرادی را می بینم که بسیار عزیز می داشتم و در رزم با من خدمت می کردند مورد اصابت قرار می گیرند در حالی که سلاحی برای دفاع از خود ندارند. من همچنین امروز مریم رجوی را دیدم و خانم رجوی من درد را در چهره شما دیدم و من واقعا به همان اندازه این درد را احساس کردم چون ما یک رهبر بزرگ متعهد داریم که بسیار برای افرادش اهمیت قائل است ولی باز به دلایلی جهان غرب اجازه می دهد که احمدی نژاد و خامنه ای اساسا با هر چیزی که می خواهند پیش بروند و کاری نمی کنیم. به نوعی این سناریو کاملا چپه وارو است. من همچنین می خواهم اشاره کنم که وقتی به ویدئوها نگاه می کنیم و می فهمیم در اشرف با این بلندگوها چه می گذرد.
مالکی شرایط اشرف را به هر صورت که بتواند تضعیف می کند و بعد ادعا می کند که برای اخراج آنها تا آخر سال هشدار داده است. ایالات متحده، اتحادیه اروپا و سازمان ملل باید دست به اقدام بزنند باید به مالکی فشار آورده شود که با بقیه جهان کارکند، نه  اینکه فقط بارژیم ایران کار کند. سازمان ملل متحد باید در حفاظت از کمپ اشرف درگیر باشد و من آماده ام بعنوان بخشی از این نیرو امروز بروم و این را عملی کنم که درست انجام شود. وزارت خارجه آمریکا باید مجاهدین را از لیست خارج کند و ساکنان اشرف باید در اسرع وقت بیرون آورده شوند. از ادموند برگ، نقل قول می کنم گفت: ”برای اینکه شیطان پیروز شود کافی است که افراد خوب کاری نکنند.“  برخورد با مجاهدین بعنوان یک سازمان تروریستی جنایت علیه دمکراسی است. اجازه دادن به اینکه کمپ اشرف مورد حمله قرار گیرد و افراد بی سلاح کشته شوند جنایت علیه بشریت است.
هیگینز:خانمها، آقایان، در این برنامه آقای پیر گالانت حضور دارند، پیر گالانت عضو سابق پارلمان بلژیک که اکنون رئیس گروه جنگ علیه تروریسم شاخه اروپا را بعهده دارد؛

سناتور پیر گالانت - رئیس گروه ضدجنگ علیه تروریسم شاخه اروپا
خانم ها , آقایان , خانم پرزیدنت
سلام به همه شما که در اینجا حضور دارید
من مایلم بطورخلاصه چند نکته را به شما بگویم, زیرا من فکر میکنم که همه از اخبار مطلعیم, سئوالی که امروز در جهان مطرح است این است که آنها میدانند و ما دیگر نمیتوانیم بگوییم, که نمیدانستیم ما امروز مسئول هستیم, همه ما مسئول هستیم,ما نیرویی را  نمایندگی میکنیم , این موضوع را عام کنیم, این را به جامعه ببریم وهر کس در دولت خودش این موضوع را بحث کند, شما کسانی که اینجا هستید, شما نمایندگان دولتهای خودتان هستید.
اگر هرکدام از شما ها یک نامه برای کمیسر حقوق بشر در ژنو بنویسد و مسئولیت اورا یادآوری کند, اگر هر کدام از شما بتواند یک نامه به کمیساریای عالی پناهندگان بنویسد, آنهایی که مسئولیت حفاظت از اشرف رادارند, این وظیفه هر کدام از ماست که از آنها دفاع کنیم. فعالیتهایی را در عرض این 60 روز سازماندهی کنیم . ما میتوانیم بگوییم  و شبکه ای از افراد را در جهان ایجاد کنیم, که بتوانیم خواسته هایمان را بگوییم. امروزهمه خوشحال هستند, تمام دنیا خوشحال است ازاینکه بهار عربی رخ داده است, از اینکه یک سرباز اسرائیلی و 450 زندانی فلسطینی آزاد شده اند, بیایید اطمینان حاصل کنیم که حفاظت اشرف را تامین کنیم, حفاظت افرادی که حقشان پایمال شده است و وقتی حقشان را بگیریم میتوانیم سال جدید را در حالی جشن بگیریم, با این امید که عدالت بهتری برای جهان بوجود آورده ایم,
 به امید آینده بهتر . متشکر م

هیگینر:
خانم ها و آقایان،
مایلم که به شما یکی از نفراتی که از ابتدا برای جنبش آزادی ایران بوده معرفی کنیم , او با الخو ویدال کوادراس  از کمپ اشرف دیدار کرد , او از استونی است, آقای تونه کلام


تونه کلام
خانم رجوی، دوستان عزیز،
ما با یک تراژدی حقوق بشر روبرو هستیم. درمقابل, آنگیزه و امیدواری وجود دارد. و من امیدوارم که امید بوقوع بپیودند. من خیلی از سخنرانی دوستانم تکان خوردم. من می توانم اینرا با دوستانم در اشرف که 3 سال پیش با الخو و پائولو از پرتقال آنجا بودم شریک شوم. در آنجا شاهد همه چیز بودیم جز کمپ، چادری وجود نداشت، آنجا مثل یک شهر کوچک، مثل شهرهای آمریکا،که خودشان از آن مراقبت میکردند , ودر آن فعالیت هنری مختلفی داشتند، مستقل بودند و با همسایگان خود رابطه خوبی داشتند. بنا براین قابل تصور است، و چقدر مهم است که  این افراد که هنوز در آن جا هستند را بتوان به خارج منتقل کرد. حفاظت از این افراد نه تنها برای آینده ایران بلکه برای اینده اروپا و آمریکا, بسیار مهم است . ما دراین رابطه تعهد اخلاقی داریم
در هفته های آینده در همین سالن کنفرانسی در مورد روابط با رژیمهای توتالیتاریستی اروپای قدیم  خواهد بود، امیدوارم که در رابطه با رژیم توتالیتر ایران باشد، چون تغییر واقعی در ایران  لازم است و این مسئولیت ماست که این پروسه را تسریع کنیم. متشکرم
هیگینز:
متشکرم تونه. ما یک سخنران دیگر داریم. آخرین سخنران پائولو کازاکا میباشد. او از مؤسسان دوستان ایران آزاد  است که حداقل در 5 نوبت به کمپ اشرف رفته است. بفرمایید،

پائولو کازاکا -  نماینده پارلمان اروپا 1999- 2009
بسیار متشکرم. جای بسی افتخار است که اینجا با دوستان و همکاران در پارلمان اروپا، خانم رئیس جمهور مریم رجوی و کمیسر گونتر فرهویگن، یکی از درخشان ترین افرادی که تا بحال در مؤسسات اروپایی ما آمده است و اجازه بدهید بگویم بطور خاص سرهنگ وسلی مارتین و لوئیس فری باشم که قبلا هرگز آنها را ندیده و نشنیده بودم و احساسات واقعاً عمیقی از شنیدن صحبتهای شما داشتم، چون شما کاملا حق دارید. شما آقای فری به چندین نمونه بارز از دستگاه تروریستی رژیم ایران اشاره کردید که چطور کار میکند. در واقع ما می توانیم همه بعدازظهر را به نمونه های بیشتر بگذرانیم ولی من از صحبت در مورد دو تا که بارزتر هستند پرهیز نمیکنم.
مجلس اعلای انقلاب اسلامی عراق که یک سازمان خواهر حزب الله در لبنان است و آنها تهدیدات تروریستی‌شان و پیروزیهای تروریستی‌شان علیه نیروهای ایالات متحده را علنی می گویند که در بیانیه های مطبوعاتی در خبرگزاریهای بین المللی در اواخر سالهای 80 هستند. از آنها دعوت شد که امور عراق را بدست گیرند. یک کتاب کامل وجود دارد که توضیح می دهد آقای چلبی، که قرار بود دوست جهان غرب باشد، او به عراق آمد در حالی که توسط دهها پاسدار از ایران اسکورت می شد.  او از ایران از مرز آمد. آیا اینها می خواستند عراق را آزاد کنند؟ قرار بود یک دموکراسی حاکم باشد. سرهنگ مارتین من واقعا صحبتهای شما را تحسین می کنم چون من در اشرف بوده ام، هر سال رفته ام، من همه اوقات با عراقیها بودم، و می دیدم چطور قدردانی می کردند چون در روستاهای نزدیک اشرف آب داشتند چون مجاهدین به آنها آب می دادند. آنها امید برای درمان پزشکی داشتند و برخی از آنها پیش من می آمدند و برخی را دیدم که می خواستند به اشرف بیایند تا خدمات پزشکی بخواهند و مجاهدین به آنها ارائه می کردند.
تبلیغات رژیم ملاها حتی در سازمان ملل متحد، کمیسیون حقوق بشر سازمان ملل، دروغهای عجیبی را علیه سازمان مجاهدین تولید می کنند. من نمی توانم این تبلیغات را بدون اینکه احساس انزجار کنم، بخوانم. این چطور ممکن است. این چطور ممکن است خانم پیلای؟! واقعاً که شرم آور است. مطلقاً تبلیغات رژیم ملاها است از ابتدا تا انتها. این طرح تروریستی در واشینگتن ساخته و پرداخته سپاه پاسداران است که تحت فرماندهی رهبر مذهبی رژیم صورت گرفته. این شیوه دقیقا همان شیوه ای است که در رستوران میکونوس برلین بکار گرفتند، در انفجار بوئنس آیرس بکار گرفتند. در سال 93 و 94، من تمام گزارشات مربوط به انفجار بوئنس آیرس را به زبان اسپانیولی خوانده ام و توصیه می کنم که همه بخوانند به نظر من این بهترین کار تحقیقاتی ای است که حول تروریسم صورت گرفته. در آنجا شما می بینید که سپاه پاسداران بسیار شلخته کار کردند و بسیار ساده بود که چنین نتیجه ای گرفته شود که کار سپاه پاسداران بوده. مشابه همان چیزی که در واشینگتن اتفاق افتاده. اما سیاست مماشات چه می گوید؟ اوه نه این کار آنها نیست این نمی تواند کار آنها باشد آنها بسیار حرفه ای هستند و هیچوقت دُم به تله نمی دهند. بله اینها همان افرادی هستند که همواره تلاش می کنند که واقعیت را مخفی کنند. و به ما اینطور القاء کنند که چنین چیزی واقعیت ندارد. و من بسیار خوشحالم که شما اینجا هستید و احساس دلگرمی کردم که مدیر اف.بی.آی در سال 93 چنین اظهاراتی را رد کردید. شما شایسته قدردانی از جانب همه کسانی هستید که به آزادی و دموکراسی احترام می گذارند. زیرا آنچه که شما انجام داده اید فوق العاده است. من بی نهایت شما را تحسین می کنم. بیش از این وقت شما را نمی گیرم فقط می خواهم بگویم که ما پیروز می شویم.
متشکرم