خبرهایی از انتخابات عراق و توطئه های رژیم آخوندی

نیویورک تایمز (3آذر88) دربارة انتخابات آتی عراق نوشت: رژیم ایران میخواهد که احزاب شیعه وابسته به تهران، عراق را فتح کنند. همچنین، دیکتاتور ایران از این ایده که عراق ”صغیر” انتخابات آزاد داشته باشد در حالی که ایران انتخابات را به کاندیداهای از قبل تعیین شده محدود میکند و نهایتا هم نتیجه آن را با تقلب مشخص میسازد، نفرت دارد.
نیویورک تایمز افزود: ما نباید بگذاریم افغانستان توجه دیپلوماتهای آمریکایی را از عراق منحرف کند. به یاد داشته باشید: تغییر عراق روی کل دنیای عرب-اسلام تاثیر خواهد گذاشت. تغییر افغانستان تنها روی افغانستان تاثیر میگذارد.
بطور خاص، تیم اوباما باید مطمئن شود که سیاستمداران عراقی نه انتخابات را، که قرار است در ماه ژانویه برگزار شود عقب میاندازند و نه این که آن را همانند انتخابات2005 بر مبنای ”لیست بسته” اجرا میکنند…اگر ما بتوانیم با لیست باز انتخابات را برگزار کنیم، قدم بعدی این خواهد بود که احزاب عراقی بر اساس ائتلافات غیر فرقهای وارد انتخابات شوند، جایی که سنی، شیعه و کرد همه با هم هستند…


ژنرال علی غیدان مجید، از فرماندهان ارشد نظامی عراق به خبرگزاری فرانسه گفت: درصورت تعویق انتخابات پارلمانی، عراق با ریسک بی ثباتی بیشتری روبروست.
به گزارش خبرگزاری فرانسه(2آذر88) وی افزود: حملات شبه نظامیان می تواند در ماههای پس از انتخابات، درحالیکه دولت جدید شکل گرفته و کنترل را بدست می گیرد افزایش یابد. . .
ژنرال علی غیدان مجید گفت: آنچه که برای افسران ارشد ارتش عراق آزار دهنده است امنیت مرزها با ایران و سوریه است که به گفتة وی به آموزش و تجهیز شبه نظامیان و نفوذ آنان به عراق کمک می کنند.
وی افزود: ” تروریسم از خارج وارد شده است دخالت ازخارج عراق و از کشورهای همسایه است که تروریسم در عراق را ایجاد می کند. این برای ما کاملاً روشن است و مدارک بسیاری از آنانی که دستگیر کرده ایم، نشان می دهد که افراد آموزش دیده از کمپهایی در ایران و سوریه می آیند. افرادی که دستگیر کرده ایم به ما گفته اند که در کجا آموزش دیده اند. انبارهای پنهان سلاح که در جنوب یافته ایم متعلق به رژیم ایران است”. . . .

وزیر امور خارجة عراق تأکید کرد: عدم برگزاری انتخابات پارلمانی و ایجاد خشونت در عراق بر روی خروج نیروهای آمریکایی تأثیر خواهد گذاشت، چرا که آمریکا قرار است یک عراق با ثبات و صلح جو را ترک کند. تلویزیون سی. ان. ان (2آذر88) درگزارشی گفت:
ژنرال ریموند اودیرنو وکریستوفر هیل سفیر آمریکا در عراق از عدم تصویب قانون انتخابات ابراز نگرانی کرده اند. آنها خاطر نشان کرده اند اگر این قانون به تصویب نرسد، دمکراسی نوپای عراق را در معرض خطر قرار خواهد داد.
سی ان ان افزود: ما با وزیر خارجه صحبت کردیم و از وی پرسیدیم آیا معنای به تأخیر افتادن انتخابات این است که جدول زمانی خروج نیروهای آمریکا از عراق ممکن است به خطر بیفتد؟
هوشیاری زیباری پاسخ داد: امیدوارم که چنین نشود و نقل و انتقال نیروها به آرامی پیش برود، اما منطقا و از نظر تاکتیکی، این موضوع تاثیر خودش را خواهد گذاشت.
وزیر خارجه عراق افزود: اگر اوضاع بدتر شود، خشونت برمی گردد، و اگر تروریسم دوباره سر بردارد، پس دیگر چه می ماند؟ آمریکا قرار است کشور با ثبات و صلح جویی را ترک کند اما اگر خشونت برگردد، از نظر من، بله، تاثیر خودش را خواهد داشت. . .
سی ان ان افزود: سخنگوی ارتش آمریکا گفت، طرحهای احتمالی در دست است تا در صورتی که خشونتهای سیاسی ناشی از تاخیر در انتخابات رخ داد، به مرحله اجرا درآیند.

تلویزیون کردستان، متعلق به حزب دموکرات کردستان عراق از دیدار مسعود بارزانی رهبرکردستان عراق با ژنرال ریموند ادیرنو فرمانده نیروی چند ملیتی درعراق خبرداد و گفت: در این دیدار ژنرال اودیرنو گامهای اجرای طرح تشکیل نیروی مشترک بین نیروهای آمریکا و نیروهای حکومت اقلیم کردستان و ارتش عراق به منظور تامین امنیت مناطق مورد نزاع را توضیح داد
تلویزیون کردستان افزود: در همین دیدار چندین مسئله دیگر از جمله آماده سازی برای انتخابات پارلمانی عراق و فعالیتهای کنونی داخل پارلمان عراق درباره قانون انتخابات و مسئله کرکوک و کابینه آینده دولت اقلیم کردستان، مورد بررسی قرارگرفت و طرفین هم نظر بودند که برگزاری انتخابات در زمان تعیین شده، مهم است