باز هم اعدام. اعدام دو قاچاقچی مواد مخدر در قم

سایت فرارو، از سایتهای وابسته به برخی جناحهای مغلوب رژیم آخوندی در تاریخ بیستم آبان 1390 خبر از دو اعدام جنایتکارنه دیگر در شهر قم داد. این سایت در توضیح خلاصه ای که در این مورد داده می نویسد:
دادگستری قم اعلام کرد: حکم اعدام دو مجرم به اتهام خرید و فروش و حمل مواد مخدر یکی به میزان 13 کیلو و 70 گرم و دیگری به مقدار چهار کیلو و 965 کیلوگرم کراک روز پنج‌شنبه در قم اجرا شد.
خلخالی آدمکش در ماههای اول انقلاب ضد سلطنتی با دستور و مجوز خمینی دجال، برای مقابله با اعتیاد و برای جلو گیری از توزیع مواد مخدر در ایران، با سرعت و سبعیت و وقاحتی غیر قابل وصف دست به اعدام عده ای از کسانی زد  که می گفت فروشندگان عمده مواد مخدر هستند. دادگاه های خلخالی در  کوتاهی زمان  و سرعت معروف بودند. نه وکیل مدافعی در آن دادگاهها اجازه شرکت داشت و نه متهم فلکزده فرصت و امکان دفاع از خود را داشت. البته خیلی زود مشخص شد که آن جنایتکار روانی به همین بهانه تعدادی از ایرانیان بی گناه را نیز اعدام کرده است. خلخالی اینگونه به مطبوعات و مردم ساده دل القاء میکرد که بزودی با این اعدام های فله ای ریشه مواد مخدر و اعتیاد در ایران خشکیده خواهد شد. اما اینطور نشد و طبیعی هم بود که نشود. در همان زمان روشنفکران و کسانی که مردم ایران و جوانان ایرانی دوست داشتند به هزار زبان به این حرکت جنایتکارانه اعتراض کردند. اما شخص خمینی در راس همه این جنایتکاران مرتجع و عوامل و مزدورانش از داستان مواد مخدر و اعدام قاچاقچیان به عنوان بهانه استفاده کردند تا برخی مخالفین را که به خاطر فضای انقلابی سالهای اول انقلاب نمیتوانستند مستقیما از میان بردارند، با اتهام ساختگی معتاد و یا قاچاقچی اعدام کنند. و این درحالی بود که سر نخ بسیاری از باندهای قاچاق مواد مخدر به سپاه و کمیته بسیج می رسید و هنوز هم میرسد.
جدای از اینکه با مجازات اعدام موافق یا مخالف باشیم این واقعیت حالا دیگر اثبات شده که با اعدام  نمیتوان جلوی اعتیاد و قاچاق مواد مخدر را گرفت. عامل اصلی معتاد شدن جوانان ایرانی چیزی جز اختناق و سرکوب حکومتی نیست. این حکومت که سراپایش را فساد گرفته عامل همه ی بدبختی های مردم ایران است و تنها چاره برای مبارزه با فساد و اعتیاد و هر مرض اجتماعی دیگری سرنگونی رژیم ولایت فقیهی و برقراری ازادی و دموکراسی در ایران است.
لازم به یاد آوری است که شورای ملی مقاومت با مجازات اعدام مخالف است و امیدوار است که پس از سرنگونی این جنایتکاران اینگونه مجازات در ایران لغو شود.
الف.آرامی
20آبان1390