واشنگتن تایمز-نمایندگان کنگره: بی اعتمادی ما به مالکی مستند و موجه است

 اعضای مجلس نمایندگان گفتند، ”عدم اعتماد ما به آقای مالکی، مستند و موجه است. ضروری است که آقای مالکی، به روشن‌ترین وجه، بفهمد که آسیب رساندن به ساکنان کمپ اشرف، عواقب شدیدی را از جانب آمریکا در پیش خواهد داشت ”.

 

واشینگتن تایمز 21آذر90 مینویسد: بیش از 60 عضو کنگره و یک کمیسون حقوق‌بشر که تنها برای خدمت به بازماندگان هالوکاست در کنگره تعیین شده است از پرزیدنت اوباما می‌خواهند تا از جلسه روز دوشنبه با نخست‌وزیر عراق استفاده نموده و خواهان حفاظت از مخالفان ایرانی در کمپ اشرف گردد.
واشنگتن تایمز مینویسد: این نامه که روز جمعه به کاخ سفید فرستاده شد آخرین تحولات در یک کمپین فزاینده آمریکا برای بازداشتن نوری نخست‌وزیر نوری مالکی از بستن این پایگاه نظامی سابق در شمال بغداد تا پایان این ماه می‌باشد.
بیش از 3400 تبعیدی ایرانی نگرانند که دولت عراق آنها را از کمپ اشرف اخراج نماید و بسیاری از آنها را به ایران بفرستد، جایی که آنها همانند مخالفان این رژیم بی‌رحم مذهبی با اعدام مواجه خواهند شد.
انتظار می‌رود هواداران آمریکایی ساکنان کمپ اشرف طی ملاقات آقای اوباما با آقای مالکی در مقابل کاخ سفید تظاهرات کنند.
 سازماندهندگان این تظاهرات، سخنرانان در این گردهمایی شامل لوئیز فری مدیر سابق اف بی‌آی، تام ریچ وزیر سابق امنیت کشور، ادوارد رندل فرماندار سابق پنسیلوانیا و پاتریک کندی، نماینده دموکرات سابق کنگره از رود ایلند می‌باشد.
این 66 عضو کنگره در نامه اشان بی‌اعتمادی خود را نسبت به آقای مالکی ابراز داشتند، زیرا بعد از این‌که نیروهای آمریکا کنترل این کمپ را در سال 2009 به عراق تحویل دادند، او قول خود در حفاظت از کمپ اشرف را شکست. . .
اعضای مجلس نمایندگان گفتند، ”عدم اعتماد ما به آقای مالکی، مستند و موجه است. ضروری است که آقای مالکی، به روشن‌ترین وجه، بفهمد که آسیب رساندن به ساکنان کمپ اشرف، عواقب شدیدی را از جانب آمریکا در پیش خواهد داشت ”.
امضا‌کنندگان این نامه دو حزبی، طیف سیاسی موجود، از لیبرالهای سیاه پوستان کنگره تا اعضای محافظه‌کار تی پارتی را در بر گرفته است.
نامه تام لنتوس از کمیسیون حقوق‌بشر، بر لزوم اختصاص یافتن زمان بیشتری به مقامات ملل‌متحد جهت مصاحبه با تمامی ساکنان کمپ اشرف که درخواست استاتوی پناهندگی کرده‌اند، تأکید نموده است.
این کمیسیون افزود که آقای مالکی، با جابه‌جایی اجباری مخالفان ایرانی، مرتکب نقض پیمان ملل‌متحد در مورد حقوق سیاسی و مدنی خواهد شد. . . ».