بحران اتمی و اصرار رژیم برادامه گسترش برنامه هسته ای

دولت آمریکا اعلام کرد که قدرتهای بزرگ در مورد حفظ فشار علیه رژیم آخوند وحدت نظر دارند.
به گزارش خبرگزاری فرانسه(4آذر88)، ایان کلی سخنگوی وزارت خارجه آمریکا اعلام کرد: در مورد ضرورت حفظ یک فشار متحد علیه (رژیم) ایران در حالیکه تهران یک توافق به وساطت ملل‌متحد را بررسی می‌کند، گفتگو کردند. هدف از این توافق اتمی، خاتمه دادن به بحران برنامه اتمی ایران است.
سخنگوی وزارت خارجه آمریکا افزود: نمایندگان 5 کشور عضو دائم شورای امنیت ملل‌متحد بعلاوه آلمان در یک گفتگوی تلفنی، بر ضرورت داشتن وحدت نظر در ارتباط با برنامه اتمی ایران در گروه 1+5 تأکید کردند..

رئیس کمیته روابط خارجی و امنیت مجلس ارتجاع گفت تیم چهار نفره بازرسان متخصص سازمان ملل کار بازرسی خود را از سایت قم ، روز دوشنبه به اتمام رساند.
به گزارش خبرگزاری فرانسه(4آذر88) بروجردی بدون آنکه وارد جزئیات شود گفت آنها کارشان را تمام کردند.
یک منبع نزدیک به سازمان انرژی اتمی ایران نیز به خبرگزاری فرانسه گفت بازرسان کارشان را تمام کردند و دوشنبه ایران را ترک کردند.

اکیپ بازرسان سازمان انرژی اتمی قبل از وارد شدن به ایران با شهرام امینی یک دانشمند هسته یی ایران ملاقات کرد
فیگارو با اعلام این خبر در ستون اخبار محرمانه خود نوشت: اکیپ بازرسان آژانس بین المللی انرژی اتمی قبل از اینکه به ایران برای بازرسی سایت قم وارد شوند در فرانکفورت توقف کردند تا شهرام امینی یک دانشمند هسته ای ایران را ملاقات کنند. او یک زائر ایرانی بود که در ژوئن گذشته در مدینه در عربستان سعودی پناهنده شد. امینی در سایت قم کار میکرد و اطلاعات دقیقی در مورد ماهیت این سایت در اختیار کشورهای غربی گذاشته است. آژانس بین المللی انرژی اتمی میخواست این ملاقات در فرانکفورت انجام شود. این مطالب توسط یک منبع نزدیک به سرویسهای اطلاعاتی مورد تایید قرار گرفته است
فیگارو (4آذر88) در مطلب دیگری با عنوان آژانس بین المللی انرژی اتمی از سایت هسته یی قم بازدید می کند نوشت: تهران اعلام کرد که کماکان به غنی سازی اورانیوم در خارج از ایران بدگمان است. به این ترتیب جواب فرموله شده تهران به پیشنهاد غنی کردن بخشی از اورانیومش در خارجه همچنان منتظر نگاه داشتن است. کوشنر بدبینی خود را از پاسخ رسمی ایران اعلام کرد و گفت که وضعیت در مورد ایران مثبت نیست.

کنگره آمریکا هشدار داد برای تشدید تحریمها منتظر پاسخ رژیم آخوندی در باره توافق پیش نویس وین نخواند ماند.
شماری از اعضای برجسته کنگره آمریکا اعلام کردند، این هفته (رژیم) ایران در دستور کار مجلس نمایندگان آمریکا قرار دارد. و پس از هفته ها انتظار روز چهارشنبه لایحة تحریم فروشندگان بنزین و تحریم بانک مرکزی در کمیته امور خارجی مجلس نمایندگان به رای گذاشته می شود.
به گزارش سایت صدای آمریکا(4آذر88)، در کنگره لایحه جدیدی قرار است ارائه شود که در نوع خود کم سابقه است. لایحه جدید توسط ران کلاین، رئیس دموکرات گروه کار ایران در کنگره، و جان مایکا، قانونگذار جمهوریخواه مجلس نمایندگان، موسوم به «قانون پاسخگویی به تجارت در ایران» در اقدامی کم سابقه هر شرکت خصوصی را که قصد عقد قرار داد همکاری با دولت آمریکا دارد موظف می کند ضمانت بدهد با (رژیم) ایران دست به هیچ گونه داد و ستد و تجارت نمی زند.
بنا به همین گزارش: در لایحه آمده است شرکت هایی که ضمانت خلاف بدهند از هر گونه همکاری با دولت آمریکا به کل محروم می شوند. ران کلاین می گوید حمایتهای مالی شرکتهای بین المللی طرف همکاری با (رژیم) ایران پیام نادرستی حاکی از پشتیبانی از رژیمی با یک سیاست خارجی خطرناک در بر دارد.
در این گزارش گفته شده: سم براونبک سناتور جمهوریخواه. اخیرا در نشستی برای بررسی لوایح متعدد تشدید تحریم ایران که خود یکی از نویسندگان این تحریمهاست از دولت اوباما خواستار تعیین یک نمایندة ویژة رسیدگی به نقض حقوق بشر در ایران شد. براونبک هشدار داد اینک زمان تشدید تحریمهاست و نباید در انتظار پیشرفتهای دیپلماتیک در مذاکره با ایران، زمان را از دست داد. اجرای این لایحه شرکتهای بزرگ ارتباطات را که با (رژیم) ایران همکاری دارند از قراردادهای پر منفعت با دولت آمریکا محروم می کند. جان مایکا می گوید زمان آن فرا رسیده که شرکتها روشن کنند با مبلغان صلح و آزادی همراهند یا با قانون شکنانی هم داستان اند که استبداد دینی را رواج می دهند. این گزارش می افزاید: در کنگره تلاش قانونگزاران این است که بلافاصله پس از ضرب الاجل پایان سال برای روشن شدن سودمند بودن مذاکره با ایران پرزیدنت اوباما بدون معطلی بتواند تحریم های جدید را به اجرا بگذارد.

رئیس پیشین سازمان انرژی اتمی رژیم، به گوشه یی از فعالیتهای مخفی رژیم طی 20سال گذشته اعتراف کرد و پیش نویس توافقنامه برای ارسال اورانیوم را رد نمود.
رضا امراللهی که با خبرگزاری حکومتی ایلنا (2آذر88)مصاحبه می کرد گفت: ایران در دوره اول ریاست جمهوری رفسنجانی توانست طراحی بخشی از قلب راکتور تهران برای سوخت با غنای20 درصد را اجرا نماید که در نوع خود و در آن زمان و حتی امروز نیز بی‌نظیر است چرا که موجب انتقال تکنولوژی بسیار پیشرفته‌ای شد و توانستیم به کمک آرژانتین سوخت 30 کیلویی این راکتور را بی سروصدا تهیه کنیم، طوری‌که راکتور تهران در 20 سال گذشته در حال کار بوده و هنوز هم برای چند سالی سوخت دارد.
وی تحویل اورانیوم برای تبدیل به غنای 20درصد را ریسک دار خواند و گفت: اولاً چرا باید همه اورانیوم غنی‌شده خود را بدهیم و برای چه باید 2 سال صبر کنیم تا سوخت غنی شده 20 درصد آنهم در حد 30 کیلوگرم را بگیریم و بالاخره برای تهیه 30 کیلو اورانیوم غنی شده‏ 20 درصد باید حدود 300 کیلو اندوخته غنی‌شده نیروگاهی را داد نه همه آن را، بقیه آن کجا می‌رود؟ چه تضمینی برای گرفتن همین سوخت 20 درصد داریم؟
امراللهی برای اولین باراعتراف کرد رژیم آخوندی از همان اوایل روی کارآمدن در پی فعالیتهای اتمی بوده است. وی گفت:پس از پیروزی انقلاب حدود 680 تن کیک زرد را در دوره نخست وزیری میرحسین موسوی وارد کردیم و اورانیوم غنی شده موجود که یک هزار و ششصد کیلو اورانیوم است از این منبع بوده و متاسفانه بعد از آن کشور نتوانسته است حتی یک گرم کیک زرد از خارج از کشور وارد کند.

دیلی تلگراف(2آذر88) نوشت: با رد ضرب‌الاجل ملل‌متحد توسط رژیم ایران، سیاست تعامل دیپلوماتیک اوباما در آستانة شکست قرار گرفته است.
این ضربه جدید به چشم‌انداز یک توافق در ارتباط با برنامه غیرقانونی اتمی رژیم ایران در شرایطی است که بازرسان ملل‌متحد روز شنبه راهی ایران شدند تا یک سایت اتمی را بازرسی کنند. دولت ایران در حال حاضر گفته است به پیشنهادات داده شده در اواسط این هفته پاسخ می‌دهد اما یکدندگی و لجاجت این رژیم، یک عامل سراسیمه کننده و سردرگمی برای اوباما بوده است.