علیرضا مرندی٬ نماینده مجلس رژیم آخوندی روز چهارشنبه 2 فروردین 1391 در گفتگو با سایت حکومتی خبرآنلاین گفت که
احمدینژاد تاکنون از ۱۱ روز خانهنشینی خود «توبه» نکرده است.
علیرضا مرندی با گذشت بیش از ۱۰ ماه از خانه نشینی احمدی که در اعتراض به دستور علی خامنهای مبنی بر ادامه کار حیدر مصلحی در وزارت اطلاعات صورت گرفت٬ میگوید خامنهای اعتقاد به ادامه کار دولت دهم دارد٬ اما اگر احمدینژاد «یک ذره مواظب خودش نباشد، هنوز هم ممکن است دورهاش تمام نشود.»
سایت دیگربان در 2 فروردین 1391 با نقل خبر فوق می نویسد: احمد توکلی٬ رئیس مرکز پژوهشهای مجلس نیز هفته گذشته در گفتگو با روزنامه اعتماد اشارههایی به احتمال پایان نیافتن دوره قانونی دولت احمدینژاد کرده بود.
برخی فعالان سیاسی محافظهکار معتقدند در صورتی که تنشها و اختلافها میان رهبر جمهوری اسلامی و رئیس دولت دهم بیش از این متشنج شود٬ دولت سقوط خواهد کرد.