اکبر نژاد نماینده مجلس رژیم: استیضاح وزیر کار قطعا فردا انجام می‌گیرد.

 محمد دهقان عضو هیأت رئیسه مجلس آخوندی گفت: بررسی طرح استیضاح شیخ‌الاسلامی تا این لحظه در دستورکار جلسه علنی فردای مجلس قرار دارد. تنها یک راه بیشتر برای منتفی شدن استیضاح وزیر کار وجود ندارد و آن هم کناره‌گیری سعید مرتضوی از مدیر عاملی سازمان تأمین اجتماعی است.

به گزارش رسانه حکومتی مهر 26 فروردین 1391، وی گفت: در جلسه استیضاح مطالبی که ما مایل به بیان آن نیستیم و تا به حال در فضای کشور گفته نشده بیان خواهد شد که این امر به نفع دولت، شیخ الاسلام و مرتضوی نیست.
اکبر نژاد یک نماینده دیگر مجلس نیز گفت: استیضاح وزیر کار قطعا فردا انجام می‌گیرد.
این نماینده مجلس آخوندی خاطرنشان کرد: چون انجام نشدن استیضاح منوط به استعفای آقای مرتضوی است و تا این لحظه ایشان به این موضوع عمل نکرده است...استیضاح فردا انجام می‌شود.

به گزارش رسانه حکومتی عصر ایران 26 فروردین 1391 ، سروری عضو کمیسیون امنیت مجلس آخوندی و از طراحان استیضاح، گفت: همه مقدمات استیضاح را فراهم کرده‌ایم و نطق‌‌ها و تقسیم‌بندی‌های استیضاح‌کنندگان هم معلوم شده است ولی همچنان امیدواریم با اقداماتی که امروز در حال انجام است، استیضاحی نداشته باشیم. وی گفت: ما امیدواریم، ...مرتضوی از سمتش کناره‌گیری کند تا قضیه بدون استیضاح حل شود. اگر تلاش‌ها برای عدم استیضاح موفقیت‌آمیز نباشد استیضاح با اقتدار انجام می‌گیرد.