بدنبال قطعنامه شورای امنیت، 5 تن از ناظران ملل متحد به سوریه رفتند

 با وجود تصویب قطعنامه شورای امنیت برای اعزام ناظران بین المللی به سوریه، جامعه بین المللی همچنان نگران ادامه کشتار از سوی رژیم اسد است.

به گزارش خبرگزاری فرانسه 27 فروردین 1391- بان کی مون، دبیرکل ملل متحد اعلام کرد اکنون مهم است که جامعه جهانی بر اساس قطعنامه شورای امنیت هر کاری که می‌تواند در اتحاد کامل برای جلوگیری از ادامه خشونت‌ها انجام دهد.
سوزان رایس سفیر دائم آمریکا در سازمان ملل ‌متحد پس از تصویب قطعنامه اعزام تیم ناظران به سوریه  گفت حملات جدید نیروهای رژیم سوریه تردیدهایی جدی نسبت به  تعهد دولت بشار اسد را برانگیخته است.
اتحادیه اروپا تصویب اولین قطعنامه در مورد سوریه را مورد تحسین قرارداد. کاترین اشتون نماینده عالی این اتحادیه گفت من از حکومت سوریه می‌خواهم این فرصت را دریابد و به‌طور کامل با تیم ناظران همکاری کند.
ویلیام هیگ وزیرخارجه انگلستان گفت اعزام هیأت ناظران گامی حیاتی در حمایت از آتش‌بس شکننده در سوریه است. ضروری است ناظران کار خود را  فوری و بلادرنگ شروع کنند. هیگ تاکید کرد ناظران باید از آزادی کامل رفت و آمد برخوردار باشند و هیچ مانعی در ارتباط بین این هیأت و مقر آنها ایجاد نشود.
برهان غلیون رئیس شورای ملی سوریه طی اطلاعیه‌یی گفت ما استقبال خود را از این تصمیم اعلام می‌کنیم و آماده‌ایم تا طرح عنان را به یک پیروزی تبدیل کنیم.
پس از تصویب قطعنامه در شورای امنیت، 5 تن از ناظران ملل متحد به سوریه رفتند، تا شرایط لازم را برای نظارت بر اجرای آتش بس مهیا کنند. قرار است