مسکین خرک آرزوی دم کرد نایافته دم دوگوش گم کرد

مسکین خرک آرزوی دم کرد
نایافته دم دو گوش گم کرد
پاسدار قاسمی سرکرده منصوب ولی فقیه برای غارت وچپاول، تاراج ونابودی سرمایه ملی مردم ایران یعنی نفت در گرداب وبن بست تحریم ها چنان به دست وپا افتاده که رقبای دیگر در باند خامنه ای شروع به کشیدن تیغ وبیان گوشه هایی از نا کار آمدی و بلوف های توخالی و شکست ادعاهای او در مورد صادرات نفت، خود کفائی، بازار  جهانی وغیره کرده اند. او که آمده بود تا ضمن خارج کردن کنترل این وزارتخانه از دست دولت احمدی نژاد مستقیما تحت امر خامنه ای تحریمها را دور زده وبا قاچاق و روشهای نیمه مخفی وپایاپای به نابودی و چپاول تمام عیار سرمایه ملی ایران همت مضاعف بخرج دهد چنان در گرداب بن بستها وبسته شدن مسیر های ممکن تا قبل از اجرای تحریمهای جدید در ماه ژوئن گیر کرده که بقیه اهالی وقافله دزدان بیت رهبر هم صدا به اعتراض گشوده اند. به دو خبر زیر توجه بفرمائید
 
910225 - خبر گزاری فارس وابسته به سپاه پاسداران
تشکیل تیم ویژه بازاریابی؛راهبرد اصلی مقابله با تحریم نفت
خبرگزاری فارس زمان گرفتن ژست‌های سیاسی برای کسب سود از تحریم نفت ایران به سرآمده است، بنابراین به نظر می رسد باید به دنبال راه حل مناسب تری بود و باید گفت جای تیم ویژه ای برای بازاریابی و صادرات نفت ایران خالی است.

سوم بهمن ماه سال 90 بود که اتحادیه اروپا در یک اقدام خصمانه واردات نفت از ایران را تحریم کرد،البته این اتحادیه یک فرصت 6 ماهه به وارد کنندگان نفت ایران داد تا در این مدت به طور کامل وابستگی خود را به نفت ایران قطع کنند؛ به نظر می رسد ارائه این فرصت 6 ماهه به این دلیل است تا مصرف کنندگان نفت ایران بتوانند جایگزینی برای این نفت پیدا کنند ‌یا بتوانند سبد نفتی خود را به طریق دیگری بچینند تا دیگر نیازی به نفت ایران نداشته باشند.
پس از آنکه این خبر در رسانه های مختلف جهان منتشر شد وزیر نفت در یک اقدام انقلابی صادرات نفت ایران را به دو کشور انگلیس و فرانسه قطع کرد که این امر موجب شد تا در طول 3 ماهه گذشته شاهد نوسانات قیمت این طلای سیاه در بازارهای جهانی باشیم به طوری که قیمت نفت ایران در برخی از روزها حتی بالاتر از 125 دلار نیز رسید و این تحریم ها موجب شد تا درآمد نفتی ایران روزانه به بیش از 30 میلیون دلار نیز برسد.
زمانی که این تصمیم گرفته شد در حال گذراندن اواسط فصل زمستان بودیم و همه کارشناسان و تحلیلگران انرژی این موضوع را تصدیق می کنند که در فصل سرما میزان تولید نفت علی رغم بالابودن تقاضا کاهش پیدا می کند و به همین دلیل مقداری قیمت نفت افزایش می یابد،در عین حال به محض پایان فصل سرما دوباره تقاضا برای نفت کاهش پیدا کرده و موجب می شود قیمت نفت به حالت تعادلی قبل بازگردد و یا در شرایطی نیز کاهش محسوسی در قیمت نفت شاهد هستیم،کما اینکه هم اکنون نیز مشاهده  می کنیم میانگین قیمت هر بشکه نفت ایران به 110 دلار رسیده و خبری از نفت 126 دلاری نیست.
باید گفت متاسفانه در طول دو ماه گذشته نتوانسته‌ایم به دلیل فقدان دید سیاسی برخی مسئولان وزارت نفت تصمیمات عاقلانه ای بگیریم و بیشتر از این مدت سود ببریم.
این روزها بار دیگر خبرهایی از تهدیدهای جدید وزیر نفت مبنی بر قطع کامل صادرات نفت ایران به اروپا منتشر می شود که باید تاکید کرد اگر چه این ژست های سیاسی ممکن است کارگر افتد، اما باید در کنار این حرف ها به فکر بود و بتوان تیم ویژه ای متشکل از کارشناسان خبره شورای عالی امنیت ملی، وزارت امورخارجه و وزارت نفت را کنار هم گرد آورد. تیمی که بتوانند به صورت ضرب العجل  تصمیم گیری کند و به دنبال بازار های جدیدی برای فروش نفت ایران باشند،زیرا هنوز اقتصاد ایران به طور کامل به نقطه‌ای نرسیده است که بودجه سالیانه خود را از نفت خارج کند و در چاه های نفت خود را ببندد.

مقایسه اظهارات وزیر نفت و واقعیت ها
سایت حکومتی عصر ایران۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۱ - ۱۰۱۸رضا زندی خبرنگار تخصصی حوزه نفت و انرژی در مطلبی در روزنامه شرق نوشت

دست‌کم در نفت نمی‌توان فقط برای «مصرف داخلی» حرف زد. بازار جهانی نفت، یکپارچه و «عیان» است. بشکه‌ها «رصد» می‌شوند، قراردادها گوش‌به‌گوش می‌چرخند و حرف‌ها بلافاصله «راستی‌آزمایی» می‌شوند. صدوچهار سال است که نفت، متصل‌ترین راه ارتباطی ایران با دنیاست. پس در این حوزه بیراه نمی‌توان گفت.

1- وزیر نفت هفته گذشته اعلام کرد «از بابت فروش نفت نگرانی نداریم.» و بعد ادامه داد «دغدغه‌ای برای جابه‌جایی پول‌های حاصل از فروش نفت نداریم.» پس از آن اما، آژانس بین‌المللی انرژی اعلام کرد «15 تا 25درصد تولید نفت ایران به فروش نرسیده و در نفتکش‌ها ذخیره شده است.» منابع مطلع هم، نفت روی آب ایران را حدود 30میلیون بشکه گزارش کردند. آیا این موضوع نگرانی ندارد آقای وزیر؟! آن‌هم در شرایطی که این نفت می‌توانست به قیمت‌های بالای 120دلار فروخته شود. امروز، قیمت‌ها حدود 112 دلار است. وانگهی هزینه اجاره کشتی‌ها هم بر وزارت نفت تحمیل شده است.

2- توافق ایران با هند برای گرفتن 45درصد پول نفت صادراتی به روپیه که رسما اعلام شد. توافق ایران و چین برای گرفتن بخشی از پول نفت‌مان به «یوان» هم خبری شد تا اینجا؛ یعنی در‌های باز ایران به روی کالا‌های هندی و چینی. بعد از آن خبر معاوضه دو محموله نفت با طلا منتشر شده است. دغدغه‌ای برای جابه‌جایی پول نفت نداریم؟!

3- امروز در نفت دغدغه‌های‌ زیادی داریم. از کاهش نگران‌کننده تولید نفت گرفته تا نحوه تعامل چینی‌هایی که بیش از حد حسابشان کردیم. وقتی آمار رسمی اوپک به نقل از منابع معتبر ثانویه بازار نفت، تولید نفت ایران را سه میلیون و 196 هزار‌ بشکه در روز اعلام می‌کند جداً باید نگران بود. دلسوزانه هم باید نگران بود. کاهش 400‌هزار بشکه‌ای تولید نفت در آوریل 2012 نسبت به متوسط تولید سال 2011، مساله‌ای نیست که از کنار آن بتوان «سهل» عبور کرد. وقتی تولید نفت کاهش می‌یابد به آسانی و «یک شبه» افزایش نمی‌یابد. منافع ملی اقتضا می‌‌کند که این دغدغه جدی گرفته شود. اگر گفته شود که آمار اوپک به نقل از منابع معتبر ثانویه بازار قابل استناد نیست پاسخ این است که لطفا آمار رسمی، صحیح و دقیق تولید نفت ایران را اعلام کنید......

این تازه بخش بسیار کوچکی است از بن بست رژیم ، اگر به این مورد بحران اتمی، انزوای منطقه ای وبین المللی ، خیزش ونارضایتی مردم، بحران فقر و گرانی، جنگ گرگها،... واز همه مهمتر واصلی ترین چالش نظام ضد ایرانی ولایت فقیه ، پایداری پیروزمند مقاومت سازمان یافته  اشرفی در داخل وخارج از ایران را را اضافه کنید آنموقع دوخبر بالا معنا وپیام مشخصی خواهند داشت.
پیام تغییر دوران وفاز سقوط محتوم کل نظام.
ج.مهاجرانی
۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۱