مصاحبه زیر اعتراف ناگزیر یک آخوند حکومتی در ریشه یابی مفاسد اجتماعی است که در حاکمیت آخوندی به اوج رسیده وتمامی ارزشهای تاریخی وفرهنگی و... در جامعه، بواسطه وجود نظام قرون وسطائی وضد ایرانی ولایت مطلقه فقیه با فرهنگ ضد بشری تحت الشعاع قرار داده است.
این اعتراف نشان از آن دارد که بقول معروف ماهی از سر می گندد واین سران ورژیم فاسد وجانی وچپاولگر حاکم هستند که منشأ وریشه همه ناهنجاریها و گسترش فرهنگ ضد ایرانی و...می باشند.
خبر زیر کفایت در مبحث وبی نیاز از تشریح است
سایت حکومتی فردا ۰۷ خرداد ۱۳۹۱ :
مقام معظم رهبری( بخوانید سر ماهی گندیده) در آستانه سی و سومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و از تریبون نماز جمعه به عنوان مهمترین جایگاه سیاسی – الهی نظام جمهوری اسلامی به تبیین مهمترین نقاط قوت و ضعف نظام اسلامی طی سه دهه گذشته پرداختند و در این بین، به روی آفت بسیار مهمی اشاره کردند و فرمودند:"یکی از ضعفهای نظام، گرایش برخی مسئولان به دنیا طلبی، مادی گرایی، ثروت، تجمل، تشریفات و اشرافیگری است که نتیجه این گرایش نیز، گسترش این روحیه در میان مردم و جامعه است. باید تلاش شود تا مصرف زدگی و حرص به دنیا کاهش پیدا کند و این نقیصه از جامعه برطرف شود."
با گذشت سه دهه از پیروزی انقلاب اما آنچه امروز در رفتار برخی مسئولان به وضوح مشاهده می شود افزایش روحیه دنیاطلبی و مادی گرایی است که نه تنها علامت سوال بزرگی را در ذهن ملت ایجاد کرده است بلکه هشدار صریح رهبری معظم را نیز به دنبال داشته است چه آنکه از یک سو مردمی که هنوز بر سر آرمان ها نظام و انقلاب مانده اند چنین روحیه ای را از سوی مسئولان خود بر نمی تابند و از سوی دیگر رهبری که خود نماد ساده زیستی و مردمی بودن است بی شک بروز چنین افتی را منشا بروز افات بزرگ تر و خطرناک تری برای نظام می دانند.
این نکته از آن جهت مهم و قابل توجه است که میدانیم گرایش مسئولان به دنیاطلبی به طور خاص میتواند در سوق یافتن مردم به تجمل گرایی و مصرفزدگی تأثیر بسیار زیادی داشته باشد. در این میان هرچند در دوره ای مانند دوران سازندگی انتقادات به رواج چنین روحیه ای وجود داشت و دولت نیز در نه سخن و نه در عمل چندان به وجود چنین پدیده ای مقابله و مخالفت نمی کرد اما با روی کار آمدن دولتی که عدالت محوری را شعار خود قرار داده بود و دائما داد مبارزه با فساد را سر می داد این انتظار در مردم ایجاد شد که قدم های جدی تر و محکم تری در مسیر مبارزه با فساد و راحت طلبی برخی مسئولان و مدیران برداشته شود. مسئولانی که هربار با چنین سوالی روبرو می شوند یا آن را انکار می کنند یا حتی پا را فراتر گذاشته و به بهانه سواستفاده رسانه های بیگانه صحبت کردن در موردش را حرام اعلام می کنند!
اتفاقات چند ماه اخیر در خصوص مفاسد اقتصادی و اختلاس های صورت گرفته و رد پای برخی مدیران و مسئولان در این قضایا بی شک همان زنگ هشداری است که رهبری معظم به صدا درآورند بنابراین امروز می طلبد با نگاهی آسیب شناسانه به راه طی شده نظر کنیم
اشرافیگری و تجملگرایی با ذات نظام اسلامی همخوانی ندارد
"غلامرضا مصباحی مقدم" در گفتگو با «فردا» با تاکید براینکه مبارزه با اشرافیگری و مادی گرایی از اهداف مهم انقلاب است، گفت: آفت گرایش به اشرافیگری و ترویج روحیه تجملگرایی جزو آسیبهایی است که در هر نظامی ممکن است رخ بدهد ولی آنچه که حائز اهمیت است این است که در نظام اسلامی که یک نظام الهی و مردمی است هرگز قابل قبول نیست و در زمان امام (راحل) هم شاهد بودیم که ایشان بر ساده زیستی مسؤولان و کم کردن فاصله با سطح زندگی عامه مردم تأکید زیادی داشتند.
وی تصریح کرد: با گذشت سه دهه از انقلاب و با وجود تلاش هایی که در راستای تحقق ارمان های نظام شده است متاسانه باز هم با چنین معضلی در جامعه روبرو هستیم و همانظور که می دانید رهبری انقلاب در سال گذشته صراحتا نسبت به افزایش گرایش به این روحیه در جامعه هشدار دادند.
وی درخصوص تبعات و آسیب های شیوع چنین پدیده ای در بین مسئولان گفت: اولین آسیبش شکاف بین مدیران نظام و مردم است. وقتی مسؤولین زندگی مرفهی داشته باشند نمیتوانند بفهمند که مردم چه میگویند و چه میخواهند و مردم را درک نخواهند کرد. و وقتی حرف مردم را نفهمیدند از لحاظ روانی شکافی بین حاکمیت و مردم ایجاد خواهد شد. علاوه بر اینکه مشکلات مردم را لمس نکردند در نتیجه به فکر حل مشکلات مردم نیز برنمیآیند و همچنان مشکلات باقی خواهد بود و وقتی این مشکلات استمرار پیداکرد و کسی به درد مردم توجه نکرد پایه های مردمی نظام سست میشود.
مرگ بر اصل ولایت فقیه که ریشه اصلی تمامی جنایات ومفاسد در ایران در دوره حاضر است.
ح.مهاجرانی
۰۷ خرداد ۱۳۹۱