کنفرانس در پارلمان اروپا، استقبال از تشدید تحریمها توسط اتحادیه اروپا

تأکید بر طرد کامل دیکتاتوری  آخوندی، حمایت از مقاومت عادلانه مردم ایران، بروکسل -16 اکتبر2012(25مهر1391)

دکتر آلخو ویدال کوادراس نایب رئیس پارلمان اروپا: یک پیام متحد و مشابه پیامی که وزرای ما با تصویب تحریمها علیه رژیم ایران فرستادند حمایت از اپوزیسیون دموکراتیک ایران خواهد بود

استرون استیونسون رئیس هیأت رابطه با عراق: کنترل عراق توسط رژیم ایران، سلطه منطقه یی این رژیم و دستیابی آن  به سلاح اتمی یک فاجعه مطلق است مراوده و دوستی با چنین رژیمی مراوده با حکومت هیتلر درسال 1939 را تداعی می کند

در کنفرانسی در مقر اصلی پارلمان اروپا در بروکسل، که به ابتکار گروه پارلمانی دوستان ایران آزاد برگزار شد، آقایان آلخو ویدال- کوآدراس، نایب رئیس پارلمان اروپا، استرون استیونسون رئیس گروه دوستان ایران آزاد و تونه کلام نماینده پارلمان اروپا، با استقبال از تحریمهای تشدید شده اخیر اتحادیه اروپا علیه دیکتاتوری آخوندی بر لزوم طرد و منزوی ساختن هرچه بیشتر این رژیم ضد بشری تاکید کردند وخواستار حمایت از مجاهدین و مقاومت ایران شدند.

گروه پارلمانی دوستان ایران آزاد که از حمایت بیش از200 نماینده پارلمان اروپا از گروههای مخلتف سیاسی برخورداراست، با صدور اطلاعیه یی درباره این کنفرانس، بر لزوم لغو سفر برنامه ریزی شدة برخی از نمایندگان در پایان ماه اکتبر به ایران تحت حاکمیت آخوندها تاکیدکرد و چنین سفری را یک رسوایی دانست.

در این کنفرانس نایب رئیس پارلمان اروپا، دکترآلخوویدال کوادراس گفت: ما از افزایش اخیر تحریمهای اتحادیه اروپا به عنوان یک گام جدی برای متوقف کردن برنامه اتمی رژیم ایران استقبال میکنیم. از آنجاکه واردات و صادرات توسط سپاه پاسداران کنترل میشود، ادامه روابط اقتصادی یا تجاری با این رژیم در جهت پیشبرد برنامه های اتمی و در خدمت نقض حقوق بشر است.

رژیم حاکم بر ایران در 30 سال گذشته ثابت کرده است که نمی خواهد تغییر کند. به یاد می آوریم که عدم اتخاذ یک موضع قاطع منجر به مماشات  با این رژیم شد و اپوزیسیون اصلی رژیم، سازمان مجاهدین خلق به اشتباه برای سالهای زیادی در لیست قرار داده شد.

حتی زمانی که شورای ملی مقاومت ایران تاسیسات مخفی اتمی را در ایران افشا کرد، ما در غرب به جای اعمال تحریم  به مذاکره و به دادن امتیازات بیشتر  به ملاها پرداختیم. اینها چیزهایی هستند که ما نمی توانیم در اروپا به آن  افتخار کنیم.
نایب رئیس پارلمان اروپا بر لزوم لغو سفر برخی از نمایندگان به حاکمیت آخوندها تأکید کرد و گفت: اشتباهات گذشته باید ما را در معاملات با رژیم محتاط تر کند.
 ما امیدورایم شاهد برقراری صلح و ثبات در منطقه باشیم. ما بر این باوریم که تنها راه به سوی این هدف،  ارسال یک پیام متحد و مشابه پیامی که وزرای ما با تصویب تحریمها علیه رژیم ایران فرستادند، در حمایت از اپوزیسیون دموکراتیک ایران خواهد بود.

استرون استیونسون، رئیس گروه دوستان ایران آزاد در پارلمان اروپا گفت من یک کپی از نامه ای را امروز دیده ام که از جمهوری اسلامی به تالیا کرونبرگ رئیس هیئت رابطه با رژیم ایران در پارلمان فرستاده شده است. این نامه توسط کاظم جلالی رئیس هیئت مجلس رژیم ایران در رابطه با پارلمان اروپا امضا شده است و او کسی است که آنها قرار است  ملاقات کنند. من  وب سایت های او را نگاه کردم. او عکسهایی از خود زده است، از دورانی که عضو نیروی سرکوبگر بسیج  و سپاه پاسداران بوده و به آن افتخار میکند. یکی از ملاها او را به عنوان مسئول کمیته انضباطی در دانشگاه برای سرکوب دگراندیشان، و خاموش کردن صدای دانشجویان مخالف، تعیین کرده بود. جلالی همچنین ریاست گروه دوستی با حکومت سوریه و بشار اسد را بعهده دارد.

آقای استیونسون افزود: رژیم ایران در حال حاضر رتبه اول را در اعدام در جهان دارد. بسیاری از این اعدامها در ملاء عام انجام میشوند. آنها به طور متوسط دو نفر در روز یعنی بیش از 600 اعدام درسال انجام میدهند. بسیاری از زندانیان را توسط جرثقیل در میدانهای عمومی بلند میکنند و بدینوسیله آنها را خفه میکنند. در آخرین باری که یک هیأت از سوی این پارلمان به ایران رفت، در همان روزی که وارد تهران شد به عنوان یک توهین به هیئت ما، آنها به اعدام در ملاء عام دست زدند و نشان دادند رفتارشان با مخالفان سیاسی در ایران به اینصورت است.

استرون استیونسون که ریاست هیأت رابطه با عراق در پارلمان را بر عهده دارد خاطرنشان کرد شکی نیست که در حال حاضر کنترل کشور همسایه، عراق تقریبا در دست رژیم ایران است. سلطه منطقه ای چنین رژیم مرگباری ودستیابی آن  به سلاحهای اتمی فاجعه مطلق است. این رژیم آدمکش، خطرناکترین رژیم جهان امروز است و بیشترین بی ثباتی را در کل منطقه و همچنین علیه صلح جهانی ایجاد میکند. به همین دلیل ما برای مقابله با این رژیم با سخت ترین شیوه  های ممکن  با تحریم، با تشویق مردم به برخاستن و بیرون انداختن ملاهای فاسد، نهایت کوشش خود را باید به کار بگیریم.

وی رفتن برخی از نمایندگان به ایران تحت حاکمیت آخوندها را مشابه سفر یک هیأت دوستی به برلین در زمان حکومت هیتلر در سال1939توصیف کرد و گفت: راستی اگر پارلمان اروپا در آن زمان وجود میداشت، انزجار عمومی به پیشنهاد فرستادن هیأت دوستی برای رفتن به برلین در سال 1939 چطور می بود؟ و ما واقعاً در شرایط مشابهی هستیم. به همین دلیل هم هست که این سفر بطور وقیحانه ای مورد سوء استفاده تبلیغاتی رژیم قرار خواهد گرفت.

تونه کلام نماینده دیگر پارلمان اروپا از گروه دوستان ایران آزاد، ضمن محکوم کردن سرکوب و خفقان رژیم آخوندها، اظهار داشت: تحقیقات مستقل ایالات متحده نشان داده است که این رژیم می تواند نزدیکتر از آنچه انتظار می رفت به اولین بمب اتمی دست یابد، بنابراین در این مرحله آنها به شدت نیاز به زمان بیشتری برای آماده  کردن خود دارند. لذا باید از رئیس پارلمان اروپا بخواهیم از این سفر جلوگیری کند. زیرا با روح  تحریم های اتحادیه اروپا در تضاد  است.