در سگ دعواهای درونی رژیم هر روز برگ جدیدی از ناتوانی و اضمحلال در کل ساختار حکومت آخوندی برملا می شود که نه فقط به اوضاع کنونی بلکه از اساس به بنیانهای ضد بشری و ضد دمکراتیک و ساختاری نظام قرون وسطائی ولایت فقیه بر می گردد.
پاسدار لاریحانی سر کرده مجلس ارتجاع در یک اظهار نظرخفت بار، آب پاکی را روی دست کسانی که در جنگ گرگها پرچم " مجلس در رأس امور است" که از جملات خمینی دجال بوده ریخت. اوگفت هر کس به امید تغییرو اصلاح از طریق مجلس است بیخودی معطل نماند که از این خبر ها نیست.
وی همچنین اذعان کرد که حزب وتشکل در نظام فقط بر اساس مصلحت حفظ رژیم وابزاری برای سهم خواهی در چپاول وکسب قدرت بیشتر است واساسا در نظام آخوندی نه درک وشعور تشکیلات وحزب وجود دارد ونه زمینه سیاسی و... یعنی این حرف مقاومت از سه دهه پیش را اثبات نمود که در همان آغاز غصب حاکمیت مردم توسط خمینی ضد بشرتشخیص داد، سمت وسوی تحولات وانحصار طلبی وتمامیت خواهی آخوندهای خمینی صفت نه در سمت گشایش و تشکیل احزاب وپروسه های دمکراتیک بلکه دقیقا در جهت ضد منافع ملی ودمکراتیک پایه گذاری شده بود.
حالا بعد از سی واندی سال همه باندهای حکومتی تازه به شعار انتخاباتی رهبران خیانتکار بی هزینه باند مغلوب رسیده اند که بازگشت به عصر طلائی خمینی( بخوانید قتل وعام، تشدید سرکوب وتروریسم افسار گسیخته با سس بمب اتمی) را بر سر در ستادهای انتخاباتی خود نصب کرده بودند.
خودتان بخوانید و ببینید که برای استقرار آزادی و پس گرفتن حاکمیت ملی در برابر نظامی که تنها بر اصل ولایت مطلقه فقیه استوار است، جز با تشکیل ارتش آزادی وسرنگونی تام و تمام این نظام راهی باقی می ماند؟
خبر گزاری فارس وابسته به سپاه پاسداران ۱۸ آذر ۱۳۹۱
لاریجانی: اصلاحساختارنظامکارمجلسنیست
علی لاریجانی رئیس مجلس شورای ضد اسلامی در پاسخ به سؤالی در مورد ساختار سیاسی کنونی کشور و مباحثی در مورد تشکیل نظام پارلمانی گفت: اگر قرار باشد اصلاحی در رابطه با ساختار نظام صورت بگیرد، کار مجلس نیست بلکه اصلاح قانون اساسی است.
بر همین اساس باید بگوییم که گیر کار کجاست؛ به اعتقاد من مشکل در دو جا است. مسئله اول این است که ما از نظر تربیت سیاسی وضع به سامانی نداریم. یعنی مدیران استراتژیک ما باید ورزیده شده باشند.
وی ادامه داد: مسئله بعدی این است که مدیریتهای استراتژیک تجربه و جایگاه خاص خود را میطلبد؛ کسی که در جایگاه استراتژیک قرار میگیرد، نمیتواند بگوید که من تمام وقتم را کارهای تاکتیکی
رئیس قوه مقننه ارتجاع گفت: مسئله بعدی که باید به آن توجه کرد احزاب در کشور هستند. همیشه در ساختار سیاسی احزاب برای مردم سالاری یک غنا ایجاد میکنند؛ تشکیلات احزاب باید منضبط و بر اساس قانون اساسی باشد نه اینکه هر کسی که به قدرت میرسد یک چیزی درست میکند که بعد از انتخابات هم بادش در میرود، تقریبا اکثر تشکیلاتی که ما داریم در ایام بعد از انقلاب، دولت ساخته هستند تا در انتخابات بعدی موثر باشند.
لاریجانی با بیان اینکه تشکیلات حزبی باید مثل حزب جمهوری اسلامی ( یعنی از تخم وترکه چماقداران و...) باشد؛ اظهار داشت: احزاب باید دارای مانیفست( ذوب در ولایت) باشند و کادرسازی و تولید برنامه را در دستور کار خود قرار دهند.
وی اضافه کرد: اگر ما از تربیت مدیران استراتژیک برخوردار باشیم و تشکیلات متناسب با قانون اساسی را داشته باشیم، میتوانیم با همین قانون اساسی کارمان را ادامه دهیم. اگر این مسئله انجام شود مدیران کشور سیاست گذار نخواهند بود و هر مدیری را که روی کار میآید، نمیتواند بگوید که ما سیاستهای کشور را عوض میکنیم.
لاریجانی گفت: بعد از اینکه رهبر انقلاب نظرشان را درباره ساختار نظام مطرح فرمودند من از ایشان در مورد این مسئله سؤال پرسیدم و ایشان گفتند که فقط مثال زدهاند و نظرشان این نبود که ساختار عوض شود.
وی افزود: اگر آن شرایط محقق شود( که نمی شود)، ما یک رهبر داریم که سیاستها را مشخص میکند و یک پارلمان( قاتلان وغارتگران) هم داریم که از طرف مردم( نام مستعارتقلب وانتصاب بجای انتخاب) قوانین( سنگسار، اعدام، صدور تروریسم و...) را معلوم و مسئولین را انتخاب میکند و این قدرت را هم دارد که بگوید چرا برخی اقدامات انجام میشود.
پس باید به تعبیر این پاسدار لاریحانی برای تغییر ساختار و اصلاح شرایط کنونی، ولی فقیه را بزیر کشید. به همین خاطر شعار روز هر ایرانی آزاده و با شرف یکی بیش نیست...مرگ بر اصل ولایت فقیه، زنده باد ارتش آزادی
شهین سلامی
۱۸ آذر ۱۳۹۱