اطلاعیه کمیته بین المللی در جستجوی عدالت: کنفرانس بین المللی در باره ایران در مادرید

افزایش بیسابقه اعدام، تسریع پروژه های اتمی، کشتار مردم سوریه توسط رژیم ایران و شکست سیاست مماشات، حمایت از تغییر رژیم در ایران و به رسمیت شناختن مقاومت ایران را ضروری تر می‌کند.

روزچهارشنبه  19 دسامبر،به دعوت کمیته بین المللی در جستجوی عدالت که از حمایت بیش از 4000 پارلمانتر در دو سوی آتلانتیک برخوردار است، یک کنفرانس بین المللی در مورد  «بحران ایران و راه حلها» در مادرید به ریاست دکتر آلخو ویدال کوادراس، نایب رئیس پارلمان اروپا برگزار شد. در این کنفرانس که خانم مریم رجوی، رئیس جمهور برگزیده مقاومت ایران، سخنران ویژه آن بود، وضعیت حقوق بشر در ایران، بحران اتمی، حمایت همه جانبه رژیم تهران از دیکتاتور سوریه، راه حلها و سیاستهای اتحادیه اروپا در قبال رژیم و اپوزیسیون دموکراتیک مورد بحث قرار گرفت.

سناتور خوزه ماریا چیکیو، سخنگوی خارجی حزب مردم در سنا، جوردی شوکلا سخنگوی خارجی حزب وحدت و اتحاد در پارلمان، آیرین لوزانو سخنگوی خارجی حزب اتحادیه پیشرفت و دموکراسی، فرانسیسکو خوزه آلونسو رودریگز، رئیس لیگ حقوق بشر اسپانیا، دکتر آلخو ویدال کوادراس نایب رئیس پارلمان اروپا و رئیس کمیته بین المللی در جستجوی عدالت، پاتریک کندی نماینده کنگره آمریکا (1991-2011)، دکتر خوان گارسه وکیل برجسته بین المللی که همچنین مشاور سیاسی رئیس جمهور فقید شیلی سالوادور آلنده بوده است و پائولو کازاکا نماینده سابق پارلمان اروپا از دیگر سخنرانان این برنامه بودند.

روز 18 دسامبر خانم مریم رجوی در اجلاس مشترک کمیسیونهای خارجه، برابری و توسعه بین المللی در سنا و همچنین در اجلاس گروه حقوق بشر پارلمان اسپانیا مورد استقبال قرار گرفت و قانونگذاران اسپانیا پیرامون وضعیت در ایران وی را استماع نمودند. شرکت کنندگان از فداکاریهای خانم رجوی و جنبش تحت رهبری وی در مبارزه علیه دیکتاتوری دینی و برای استقرار دموکراسی در ایران تقدیر کردند و تلاشهای ستایش بر انگیز  دکتر آلخو ویدال کوادراس را در حمایت از  مقاومت مردم ایران به ویژه از اعضای سازمان مجاهدین خلق ایران در کمپهای لیبرتی و اشرف را سمبل پراحترام همبستگی میان‌ مردم اروپا به ویژه اسپانیا با مردم و مقاومت ایران توصیف کردند.

شرکت کنندگان در این کنفرانس بر نکات زیر تأکید نمودند:
1-    ضمن محکوم کردن نقض وخیم و سیستماتیک حقوق بشر در ایران، به ویژه اعدامهای جمعی و کشتن زندانیان سیاسی زیر شکنجه، ادامه و گسترش ارتباطات اقتصادی و سیاسی با تهران باید به بهبود وضع حقوق بشر مشروط شود و پروندة نقض حقوق بشر ایران، به ویژه نقض حقوق زنان، به شورای امنیت ارجاع داده شود.
2-    ضمن محکوم کردن توطئهها و فشارهای سرکوبگرانه دولت عراق علیه ساکنان لیبرتی و اشرف ، تضمین حفاظت و حقوق بنیادین ساکنان بویژه حق مالکیت آنها از سوی دولت عراق و نامگذاری لیبرتی به عنوان کمپ پناهندگی را خواستار شد.
3-    انتشار دومین نظریه گروه کار بازداشتهای خودسرانة ملل‌متحد مبنی بر اینکه «شرائط لیبرتی مترادف یک بازداشتگاه و ناقض اعلامیة جهانی حقوق بشر و برخلاف میثاق بینالمللی حقوق مدنی و سیاسی است»، زنگ خطر را برای دبیرکل ملل متحد و ارگانهای ذیربط آن به صدا در آورده است. این در حالیست که نماینده ویژه دبیرکل در عراق، مارتین کوبلر، لیبرتی را در چارچوب استانداردهای انساندوستانه و حقوق بشری معرفی میکند. مارتین کوبلر جانبداری خود را از دولت عراق، منجمله در سخنانش به مناسبت روز جهانی حقوق بشر، به کرات نشان داده است. دبیرکل باید یک نماینده بی طرف و ذیصلاح برای بررسی وضعیت اشرف و لیبرتی منصوب کند که در چارچوب معیارها و استانداردهای ملل متحد به حل این مساله انسانی مبادرت کند.
4-    امروز تردیدی نیست که جنگ علیه مردم سوریه و کشتار مردم این کشور توسط رژیم ایران، سپاه پاسداران و نیروی تروریستی قدس هدایت میشود. اگر پشتیبانی رژیم ایران نبود بشار اسد مدتها قبل قدرتش را از دست داده  بود. این رژیم ایران است که پول، سلاح و آموزش و فرماندهی این جنگ را تامین می کند. لذا باید تدابیر محدود کننده بر این رژیم اعمال شود و در قدم اول قطعنامه های شورای امنیت که صدور سلاح از سوی این رژیم را ممنوع میکند به اجرا در بیاید.
5-    در ارتباط با پروژه های اتمی رژیم ایران سیاست مماشات با رژیم ایران شکست خورده است. اگر جامعه بین‌المللی یک رژیم بنیادگرای مسلح به بمب اتمی نمیخواهد، علاوه بر اعمال تحریمهای بین المللی می بایست با خواست مردم ایران برای سرنگونی این رژیم همجهت شود. تغییر رژیم در ایران و استقرار دمکراسی تنها راه خلاصی از کابوس یک ایران بنیادگرای اتمی است
6-    با توجه به افزایش بیسابقه اعدام و خفقان، تشدید تلاشهای رژیم آخوندی حاکم بر ایران برای دستیابی به سلاح اتمی، مداخلات این رژیم در کشورهای منطقه و شکست سیاست مماشات، دستیابی هرچه سریعتر به یک سیاست درست و قاطع در قبال رژیم تهران ضروری تر از هر زمان دیگر است. چنین سیاستی نیازمند پشتیبانی فعال از تغییر رژیم در ایران و پشتیبانی از  مقاومت ایرانی با بیش از سه دهه سابقه مبارزه با رژیم ملایان است،جنبش مقاومت  را به رسمیت می شناسد و همة موانع را از سر راه آن بر میدارد.
7-    کنفرانس از طرح 10 ماده ای خانم رجوی به عنوان یک مبنای دمکراتیک، برای جایگزینی رژیم آخوندی حمایت کرد و از دولت اسپانیا خواستار شد که باحمایت از این طرح مبتکر یک سیاست جدید در قبال مسألة ایران در  سطح اتحادیه اروپا باشد، از حقوق بشر مردم ایران دفاع کند و خواست آنها برای تغییر رژیم را محترم بشمرد.

کمیته بین المللی در جستجوی عدالت
19دسامبر2012