حکومت خامنه ای، اردوگاه کار اجباری برای کودکان ایرانی

اگر در دیکتاتوری های متعارف قرن معاصر، درگیر شدن نسل جوانتر برای شناخت تضادها و موانع پیشرفت، حداقل محیط دانشگاه و یا سال آخر دبیرستان می توانست شروع داستان و مبارزه اجتماعی و... برای آزادی باشد، در حاکمیت فاشیسم ضد ایران و ایرانی آخوندی در اثر گسترش همه جانبه ظلم وجور و ضدیت با آزادی و حقوق انسانی باعث شده که این مرحله کیفی در زندگی ایرانیان چندین وچند سال بجلو بیفتد و سن ورود به این مسائل از 18 سال به هشت ونه سال تقلیل پیدا کند. یعنی کودکان ایرانی  از عنفوان نوجوانی، خود را لاجرم در برابر شرایط و تضاد هائی می بینند که حتی برای  گذران بسیار ساده وبخور و نمیر معیشتی خود وخانواده مجبورند که بار مسئولیت وانجام کارهایی را بر دوش خود حس کنند که در کمتر مقطعی از تاریخ ایران سابقه داشته است. می شود به بیانی گفت ،  همانطور که در اثر حکومت ضد بشری ولی فقیه ارزش کمی وکیفی زندگی در ایران در حال حاضر همردیف قبل از مشروطه است  به همین میزان هم برای بقای عادی وادامه زندگی نیز چالشها تقریبا به اندازه دو نسل زودتر از موعد در برابر افراد قرار می گیرد. این مرحله سوزانی تحمیلی که اینک دامنگیر اطفال وکودکان ونوجوانان ایرانی شده از نظر آسیب شناسی اجتماعی ، نه پیشرفت بلکه اساسا نشان از عقب  نگه داشتن جامعه در اثر حاکمیت استبدادی است که متعلق به دوران فعلی نیست و لاجرم زادگاه اکثر ناهنجاریها ومعضلات احتماعی است. رژیم آخوندی البته در این بابت ید طولائی دارد.اعزام اجباری کودکان از سر کلاس درس به جبهه های جنگ ضد میهنی آخوندی برای پاکسازی میادین مین و یا حملات امواج انسانی ( نمونه عملیات های مختلف نظیر کربلای 1 تا 5 ویا والفجر و....) تنزل سن ازدواج بخصوص برای دختران ( که تا نه ساله رسیده است) به حکم وفتوای آخوند های فاسد و زن ستیز، ترویج مواد مخدر در میان مدارس و پائین آمدن سن اعتیاد تا 10 سالگی و...که توسط باندهای وابسته به رژیم انجام می گردد تا تشکیل ارتش کودکان کار در سراسر ایران و...همه وهمه نتیجه حاکمیتی قرون وسطائی است که کمترین عرق و وجدان انسانی را نه می شناسد ونه می تواند کسب کند. آنروی سکه کودک آزادی در شرع نظام ولایت فقیه نیز نه در ترمیم این مشکلات بلکه در ترویج وتشویق این شرایط  بیشتر خود را نشان می هد تا حدی که بر خلاف تمامی کنوانسیونهای بین المللی وعرف وفرهنگ اصیل ایرانی وانسانی در یک حرکت جنایتکارانه اقدام به برگزاری " جشنواره «نان آوران» وتشویق کودکان به کار" می کند و آنرا رسما اعلام هم می کند. به خبر زیر توجه کنید تا ضرورت سرنگونی این رژیم را بهتر درک کنیم، موضوع دیگر به نجات فرزندانمان رسیده، عمل ما در این راستا پاسخی است به مسئولیتمان در قبال  کودکان در اردوگاه کار اجباری ولایت فقیه!؟

برگزاری جشنواره «نان آوران» و تشویق کودکان به کار

خبرگزاری حکومتی ایلنا 2 دی 1391:

«آموزش و پرورش باید از اینکه کودکانی که درسن تحصیل هستند کار می‌کند شرمنده باشد نه اینکه به تشویق کار کودکان بپردازد.»

یک فعال حقوق کودکان کار با انتقاد از سازمان دانش‌آموزی وزارت آموزش و پرورش برای برگزاری جشنواره «نان آوران»، کار کودکان در سنین تحیلی را موجب شرمندگی این وزارتخانه دانست.
فرشید یزدانی با اعلام اینکه نزدیک به ۵ / ۲ میلیون کودک در کشور خارج از چرخه تحصیل هستند، در مورد برگزاری جشنواره «نان آوران» از سوی سازمان دانش آموزی وزارت آموزش و پرورش، به ایلنا گفت: درحالی که کار کردن کودک در همه جای دنیا تقبیح شده است برگزاری این جشنواره به نوعی تشویق کار کودک است و آموزش و پرورش باید از اینکه کودکانی که درسن تحصیل هستند کار می‌کند شرمنده باشد نه اینکه به تشویق کار کودکان بپردازد.
برگزاری جشنواره دانش آموزان نان آورخانواده، تشویق کار کودک است
وی با اشاره به برگزاری جشنواره نان آوران در سال حمایت از کار، تولید و سرمایه ملی گفت: برگزاری چنین جشنواره‌ای ضد تولید ملی است زیرا کار کردن کودک باعث می‌شود آن‌ها توانمند نشوند و از حضور در عرصه اجتماعی و اقتصادی باز بمانند و نتوانند نقش مفیدی ایفا کنند و در نتیجه این امر به زیان تولید ملی است.
یزدانی تصریح کرد: علاوه بر آن کارکردن کودکانی که در سن تحصیل هستند مغایر با اهداف وزارت آموزش وپرورش در راستای تعلیم و تربیت کودکان و توانمند سازی آن‌ها نیز هست.
یزدانی بخش زیادی از کار کودک را ناشی از ناکارآمدی وزارت آموزش و پرورش عنوان کرد و افزود: نزدیک به ۵ / ۲ میلیون کودک خارج از چرخه تحصیل وجود دارد و به جای اینکه به مدرسه بروند مشغول به کارهستند.
این فعال حقوق کودک افزود: بخشی ازاین آمار به طور رسمی درآمار نیروی کار وجوددارد ودر بخش دیگر آماری موجود نیست.
نقش آموزش و پرورش در حل کارکودک منفی است
یزدانی با تاکید بر اینکه کودکان به غیر از تحصیل نباید کار دیگری داشته باشند، افزود: این درحالی است که آموزش و پرورش به جای حل کارکودک، جشنواره نان آوران دانش آموزی را برگزار می‌کند که این به معنای ایفای نقش منفی آموزش وپرورش در این حوزه است.
این فعال حقوق کودک خاطرنشان کرد: به سازمان دانش آموزی پیشنهاد می‌کنم به جای برگزاری جشنواره نان آوران سمیناری را به عنوان چگونگی شناسایی کودکان خارج ازچرخه تحصیل برگزار کنند و در این سمنیار به بررسی مکانیسم شناسایی این کودکان و چگونگی ورود آن‌ها به چرخه تحصیل بپردازد.
این جشنواره مغایر با اصول انسانی است
وی برگزاری جشنواره‌ای با عنوان جشنواره نان آوران از سوی آموزش و پرورش را مغایر با اصول انسانی و بحث‌های کلان ملی ذکر کرد وافزود: آموزش و پرورش به جای اینکه کار کودک را تشویق و به نوعی ترویج کند باید مجموعه کودکان خارج از چرخه تحصیل را تحت پوشش قراردهد.
این فعال حقوق کودک ادامه داد: البته این کار تنها به عهده آموزش و پرورش نیست بلکه نهادهای دیگر در حوزه خدمات اجتماعی ورفاهی نیز باید به این موضوع ورود پیدا کنند.
یزدانی در مورد اقداماتی که آموزش و پرورش در ارتباط با کودکان کار باید انجام دهد، گفت: آموزش و پرورش ابتدا باید این کودکان را شناسایی و موانع عدم ورود آن‌ها به تحصیل را بردارد زیرا بخشی از کودکان به دلیل افت تحصیلی ازچرخه تحصیل باز می‌مانند و بخشی دیگر به علت فقر و برخی نیزنداشتن شناسنامه وعوامل دیگر اقتصادی و اجتماعی امکان ادامه تحصیل را از دست می‌دهند.
وی افزود: آموزش و پرورش باید این موانع را شناسایی و دراختیار دو لت و افکار عمومی قرار دهد تا به برداشت این موانع کمک شود.
کار کودکان نباید نهادینه شود
یزدانی با تاکید بر اینکه تاکنون آموزش و پرورش این اقدامات را انجام نداده است، افزود: اگرچه کارکردن کودکان یک واقعیت است اما با برگزاری چنین جشنواره‌هایی نباید نهادینه شود.
وی برگزاری جشنواره نان آوران را یک سیاست گذاری غلط از سوی آموزش و پرورش عنوان کرد و افزود: این تصمیم نیز در راستای نگاههای غلطی است که در آموزش و پرورش وجود دارد همانند موضع گیری وزیر آموزش و پرورش نسبت به ازدواج دانش آموزان که گفت: «خوشحال می‌شوم دانش آموزان ازدواج کنند» و یا عدم اقدامات جدی در آموزش و پرورش در جمع آوری بخاری‌های نفتی در مدارس، که همه این‌ها در راستای آسیب به کودکان و نه حمایت از آن‌ها صورت می‌گیرد.
سیاست گذاری غلط ناشی از نگاه تحقیر آمیز به انسان
این فعال حقوق کودک این سیاست گذاری غلط را ناشی از نگاه تحقیر آمیز و از بالا به پایین به انسان دانست و افزود: وقتی برای انسان جایگاه و احترام قائل باشیم خود به خود مسئولیت پذیر و پاسخگو می‌شویم اما زمانی که به انسان‌ها احترام نگذاریم، وقتی که دانش آموزان می‌میرند آقای وزیر می‌گوید بروید و از مسوولانش بپرسید و وقتی که همین کودکان در آتش می‌سوزند پوزخند می‌زند و می‌گوید از این به بعد برای هر اتفاقی که در آموزش و پرورش می‌افتد عذرخواهی می‌کنم و یا اینکه به روزنامه نگاران می‌گوید که شما نسبت به وقوع این حادثه مسوولید که به ما خبرنداده‌اید ممکن است اینجا آتش بگیرند که این برخورد‌ها چیزی جز مسخره کردن یک واقعه تلخ انسانی نیست.
با توجه به نامگذاری امسال به سال «تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ملی» جشنواره همیاران تولید با تغییر نام به جشنواره نان آوران قراراست اسفند ماه به منظور تقدیر از دانش آموزان نان آورخانواده، برگزاری مسابقات بین آن‌ها و همچنین بررسی مشکلات و ثبت خاطرات آن‌ها در مسیر درس خواندن و کارکردن ازسوی سازمان دانش آموزی برگزارشود، که شناسایی این دانش آموزان در مرحله مقدماتی و درسطح شهرستان‌ها درحال انجام است.

شهین سلامی
24 / 12 /2012