سید احمد غزالی - اشرف آرم و نشانه مقاومت ایران در کل و تمامیت آن است

سخنرانی سید احمد غزالی نخست‌وزیر الجزایر 1992 ـ 1991 در کنفرانس ژنو درحمایت از انحلال کمیته سرکوب اشرف
خانم کریستین پریگو، از شما متشکرم که بهمن فرصت صحبت دادید. ابتدا تبریکات صمیمانه خود را بهشما و همچنین بهخانم رجوی و خانمهای عضو کمیته سوئیسی دفاع از اشرف و بهتمام زنان سوئیس بهمناسبت روز جهانی زن ابراز میدارم. من بر اعتقاد خود که اعتقاد بسیاری از مردان است بار دیگر تأکید میکنم که پیشرفت زنان در جوامع ما، بهترین شاخص پیشرفت مردان در بخش دیگر بشریت است.

وقتی از زن سخن میگوییم، از آنجا که امروز روز زن است، نمیتوان به زن در اشرف نیندیشید و اینجا من بهیاد اظهارات ژنرال فیلیپس، آمریکایی میافتم که بهپشتوانه تجربه خود که طی اقامت چند ماهه در اشرف به دست آورده بود، چنین گفت: «من آرزو دارم دخترانم به اشرف بیایند و ببینند مقاومت ایران چگونه با زن ایرانی رفتار میکند».
اشرف البته یعنی اپوزیسیون، یعنی مقاومت ایران، که البته یک نمونه شاخص وضعیت فاجعهبار حقوقبشر در کشوری است که نام جمهوری اسلامی ایران برخود گذاشته است. اشرف همچنین آرم و نشانه مقاومت ایران در کل و تمامیت آن است. اما مسأله تنها این نیست.
سخنرانان پیش از من به آنچه در جهان عرب میگذرد، اشاره کردند. آنچه هماکنون در جهان عرب میگذرد و آنچه در آن خواهد گذشت ـ چون هنوز بهپایان نرسیده و پروسهیی است که تازه شروع شده ـ بیداری مردمانی است که درحال عبور از مرحله انفعال در برابر قدرتهای مستبد مادامالعمر هستند که بهستوهشان آورده و مستأصلشان ساخته است. اکنون آنها درحال بیرونآمدن از این وضعیت انفعال و استیصال هستند. حتماً شما هم مثل من توجه کردهاید که خامنهای، عربها را در خیابانهای قاهره، بنغازی یا تونس تشویق کرده بود و این بسیار تکاندهنده بود که این شخص اینگونه مزورانه با دورویی تمام قیامهای خیابانی را تشویق میکند، درحالیکه در کشور خودش قوانینی حاکم کرده که هرگونه تظاهرات علیه حکومت را با مجازات اعدام پاسخ میدهد.
باور کنید انواع و اقسام پیامدهای این جنبشها در کشورهای عرب قطعاً ارزش نمونه خاص ایران را که جهان غرب خیلی زود درباره آن سکوت کرد، بارزتر و نمایانتر خواهد ساخت. نوعی توطئه سکوت که ابتدا درباره 120000 اعدام انجامگرفته ظرف سیویک سال بهدست خمینی و خامنهای علیه مخالفان حاکم شد. سپس مدتها درمورد سی هزار اعدامی که طی تنها سه ماه و حتی کمتر از سه ماه انجام شد، سکوت گردید، یعنی در سال1988 که خمینی مفهوم محارب را بهمعنای دشمن خدا اختراع کرد و گفت قانون ایران از آن پس هرمخالف با رژیم را دشمن خدا محسوب خواهد کرد که تنها مجازات ممکن برای آن اعدام است.
پس، محوریبودن مسأله ایران بارز و برجسته خواهد شد. چرا که آنچه در ایران روی خواهد داد نمیتواند بهصورتی مثبت یا منفی بر مجموعه دنیای اسلام تأثیرگذار نباشد.
طنز قضیه اینجاست که استراتژی رژیم ایران بلاوقفه این بوده که نفوذ خود را بهسراسر مجموعه عرب و اسلامی بگستراند و این نفوذ را با گسترش توان آسیبرسانی خود اعمال کند.
من از کمیته سوئیسی دفاع از اشرف بهخاطر فعالیتهای آن تشکر میکنم. فعالیتی که فقط فعالیت برای دفاع از حقوقبشر نیست. این خود بسیار قابلملاحظه است. دفاع از حقوقبشر، مایه تکریم این کمیته است، مایه تکریم اعضای آنست و افتخاریست برای سوئیس، در این موضوع که بهسراسر بشریت مربوط میشود.