نامه مجاهد خلق حسین برزمهری به یونامی

درباره اهمال کاری در معالجه و انتقال مجاهد شهید حمید ربیع به آلمان روشنگری درمورد دروغگویی وتوجیه تراشی کوبلر.

من حسین برزمهری پرستار و مترجم حمید ربیع هستم که از ابتدای مجروح شدن وی روز 9 فوریه تا لحظه شهادت وی روز 13 مارس در کنار او بودم،از آنجاکه مارتین کوبلر در نامه خود به خانم رجوی در توجیه بی عملی اش در انتقال حمید ربیع به آلمان جهت ادامه معالجات می گوید ” من به طورخاص از دولت آلمان به خاطر همکاریش در انتقال هوایی آقای ربیع به آلمان برای معالجات پزشکی قدردانی میکنم، اما وضعیت او امکان این انتقال هوایی را نداد: لازم میدانم که به حقایق زیر اشاره کنم.
1-در روز 9فوریه وبه دنبال مجروح شدن حمید ربیع وی به بیمارستان یرموک در بغداد منتقل گردید وهمان روز مورد عمل جراحی خارج کردن طحال قرار گرفت وبعد به بخش مراقبتهای ویژه منتقل شد، دو روز بعد دکتر وی توصیه می‌کرد برای ادامه معالجات بهتراست وی هرچه سریعتر به خارج کشور منتقل گردد.
2-روز 16 فوریه، دکتر جعفرحسین، رییس سازمان بهداشت جهانی در عراق در راس هیاتی جهت مشاهده و بررسی وضعیت مجروحین حمله موشکی به بیمارستان آمده بودند. در این بازدید توصیه دکترها که حمید ربیع باید برای ادامه درمان به خارج از عراق و مشخصا آلمان  که محل پناهندگی حمید ربیع  بود منتقل شود به آقای دکتر حسین منتقل شد و ایشان گفتند موضوع را با یونامی و مارتین کوبلر  مطرح میکنند.  
3-تا تاریخ 21 فوریه  که حمید تحت عمل مجدد قرار رفت، مارتین کوبلر و همسرش در مقام سفیر آلمان در عراق میتوانستند بدون هیچ مانعی وی را به وسیله هواپیما به آلمان منتقل کنند که نکردند.
4-از آنجاییکه حمید ربیع به آلمان برده نشد در ادامه معالجات، در روز پنجشنبه 21فوریه وی مجددا تحت عمل جراحی خارج کردن ترکش ازستون فقراتش قرار گرفت و بعد از عمل به بخش منتقل گردید که سه روز بعد مجددا میتوانست به وسیله هواپیما به آلمان منتقل گردد ولی باز هم بی عملی کوبلر باعث عدم انجام این کار ضروری گردید.
5-در تاریخ 26 فوریه آقای نوار به عنوان نماینده کمیساریای عالی پناهندگان  به بیمارستان مراجعه کرده و با حمید ربیع صحبت کرده واظهار داشت که کمیساریای پناهندگان جهت انتقال شما به آلمان در تلاش است و برای این کار به اطلاعاتی نیاز دارد که حمید ربیع  در این رابطه کلیه همکاریهای لازم رابه عمل آوردولی بعد از رفتن وی هیچ اقدامی جهت انتقال بیماربه عمل نیامد و موضوع همچنان مسکوت گذاشته شد.
6-درتاریخ 27فوریه حمید ربیع از بیمارستان مرخص گردید وبه کمپ لیبرتی منتقل شد وقرار شد معالجات وی ادامه پیدا کند ولی بازهم دکترهای وی توصیه میکردند که راه حل نهایی بخصوص برای مشکل فلجی وی رفتن به خارج کشوراست .
7-در تاریخ شنبه 9 مارس مجددا حمید ربیع دچار خونریزی شدید داخلی گردید و به بیمارستان منتقل شد و بعد از گرفتن 7کیسه خون روز بعد حوالی ساعت 1800 و با وجود تردیدهای زیادی که در رابطه با موفقیت این عمل وجود داشت به ناچار مورد عمل جراحی سوم قرار گرفت وطی چهارساعت عمل جراحی، بخشی از روده بزرگ وی برداشته شد و بعد به بخش مراقبتهای ویژه منتقل گردید.
8-درصبح روز چهارشنبه 13مارس هیئتی شامل دو پزشک از طرف اداره مهاجرت آلمان جهت بررسی وضعیت حمید ربیع و بنا به گفته آنها انتقال وی به آلمان برای ادامه معالجات به بیمارستان مراجعه کرده و بیمار را از نزدیک مشاهده کرده وبا جراح وی نیز ملاقات کردند ونهایتا نتیجه گیری گردند که حال وی چندان هم وخیم نیست ومیتوان انتقال را به تاخیر انداخت ،حتی یکی از آنها اظهار میداشت که به ماگفته شده بود که بیماردر کما است ولی اینطور نیست و تلویحا همراهان بیمار را به  قلب واقعیت متهم میکرد .من شخصا به آنها گفتم که بنا به نظریه چند متخصص وضعیت بیمار وخیم است وهر لحظه ممکن است برای وی اتفاق ناگواری پیش بیاید ونباید نتیجه گیری خوشبینانه کرد وبهتر است هرچه سریعترو حتی الامکان همین امروز اورا منتقل کنید ولی توجه جدی به این توصیه نشد وهمان روز حوالی ساعت 22 حمید ربیع به علت خونریزی مجدد در گذشت .
من به عنوان کسی که از ابتدا تا انتها در کنار حمید ربیع بودم شهادت میدهم که درگذشت حمید ربیع نتیجه سهل انگاریهای مارتین کوبلر و همسرش در مقام سفیر آلمان در بغداد بود چرا که از ابتدای مجروح شدن حمید ربیع به مدت بیش از یکماه وقت در اختیار داشتند که وی را منتقل کنند و بنا بر دلائل و شواهد متعددی که وجود دارد هیچ مانع پزشکی نیز در مسیر تخلیه هوایی بیمار وجود نداشت  بخصوص در مدت زمان بین 27فوریه که وی از بیمارستان به کمپ لیبرتی منتقل گردید تا 9 مارس که به علت خونریزی مجددا به بیمارستان منتقل ودر آنجا درگذشت.